Ömrü mömrü yenmez... Akün boş ... Şarz tutmuyor olabilir.....
Yeni akü al..50 liralık jel tipinde...
Bak keyfine..
Karbüratörde falan sorun yok....
Ömrü mömrü yenmez... Akün boş ... Şarz tutmuyor olabilir.....
Yeni akü al..50 liralık jel tipinde...
Bak keyfine..
Karbüratörde falan sorun yok....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Motorunun hic bir yeri ile sakina oynama, aku sizlere omur. Yenisini al tak ve motorunun tadini cikar.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
aynı sorun bendede vardı o zırtt sesi marş rölesinin sesi akü kuru ise değiştir sulu aku ıse seyıyesını kontrol et olmuosa değiştir problem çözülsün
hak etmeyene merhamet kendine yapacağın en büyük ihanettir.!
ben videoyu görmeden yorum yapmıştım...aküyü sök ve iki kutbu birbirine bağla öyle vurdur....kesin çalışması gerek...
Araya yeni akü sıkışmış Orasını burasını kurcalama hiç makinanın.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
sen beni dinle. aküyü değiştir
hatta şimdiki akün sulu ise kapakları aç bi bak içi oksitlenmiştir kesin. benim motorda 4 ay yattı, aynısı oldu.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
YENİ aku su goturmez gercek ama yıne de ölçmeklte fayda var
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
videoyu dinlediğimde ilk bastığında marş basıyor ama motoru çalıştıracak kadar yeterli değil birde motor yatmış diyorsun dolayısıyle karbüratörün altkısmındaki benzin uçmuştur oraya marşa basarak bir ikikere ve tam gaz vererek benzin doldurman lazım yada vurdurarak ilk çalışmaması ondan kaynaklanıyor bide bir arkadaş yazmış çok voltaj çekiyor diye düzeltelim motorda voltaj sabittir 12 volt ama marş motoru akım çeker yaklaşık olarak 7 Amper civarı buda kornanın ötmesi ve farın yanması halinde bile marş motorunun çalışmamsının yanılgısını yaşatır herkeze kısacası sorun aküdedir . ama öncelikler yatmış motorum benzin şamandırasının bulunduğu haznesinin benzinle dolması gerekiyor motorun çalışması için başkada bir sorun yok benzin musluğunuda bir kontrol edelim mümkünse bir sivri kapatmış olabilir tecrübeyle sabittirbirde deneyim benzin depo kapağını açıp içine ağzınızla kuvvetli hava verirseniz karbüratör daha çabuk benzin dolar kolay gelsin
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)