Arkadaşlar arka çantamın anahtarını kaybettim çanta açık kilit de açık ama anahtar kayıp yedek anahtarıda yok ne yapmalıyım yenı bır kılıt mı almalıyım yoksa daha ucuz bir yol var mı ?
Arkadaşlar arka çantamın anahtarını kaybettim çanta açık kilit de açık ama anahtar kayıp yedek anahtarıda yok ne yapmalıyım yenı bır kılıt mı almalıyım yoksa daha ucuz bir yol var mı ?
sansin varmis ki kilit acik vaziyette... anahtarcilar o kilidin icini sokup darmadagin edip anahtar yapip geri kapatiyorlar anahtarciya bir sor istersen en cucuz yolu budur arkadasim ..
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
teşekkürler bi deneyeyım
çanta markası nedir? Sadece gobeklerın set olarak satıldıgını duymustum. Bir arastır istersen. Kappa da vardı 3 lü göbek set diye...
"Adım, Admin..."
Kendin çıkabiliyorsan göbeği,çıkaramıyorsan çantayı alıp anahtarcıya gitmek en kolay ve ucuz yoldur.
"rms r41 topcase" min yedek anahtarını kaybettim.
anahtarcı da yaptırdım fakat uyumlu olmadı ve açmadı.
mutlaka yedek anahtar yaptırmam lazım yada komple kilidi değiştirmeye razıyım ne olu ne olmaz yaşlılık hali diğerini de kaybedebilir unutabilirim. şimdiden yadım edecek arkadaşlara teşekkürler.
sçs_alara
dediğiniz adrese mail attım yardımcı olabilir misiniz diye umarım olurlar. ayrıca birde verdiğim linkte maruzatımı burada olduğu gibi belirttim, "Engin Ençetin" adlı üye sağ-olsun az önce aradı http://www.scooturk.net/showthread.php?t=10979
Atatürk oto san. sitesi 2. kısım 4-5-6- gibi sokakların birinde anahtarcı kilitçi Uğur Usta varmış her türlü aracın kilit yada anahtarlarını yapabiliyormuş.
sçs_alara
neyse cevaplar için teşekkürler anahtarımı 10 tl ye hallettim.
ayrıca motosiklete led şerit döşemek garanti kapsamı dışına çıkar mı ? bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
sçs_alara
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)