TVS Teknik Servis Sorusu - TVS Apache RTR 150
Reklamlar
-
Herkese Merhabalar;
Öncelikle bir motorsiklet kullanıcısı olmadığımı belirtmek istiyorum. Ama çok hevesliyim. Araştırmalarım sonucunda TVS Apache RTR 150 - Yamaha YBR 125 - Honda CBF 150 arasında kaldım. Beni en çok etkileyen TVS Apache oldu açıkçası. Ama Eskişehir'de bu üç markanın da yetkili servisini ve bayisini bulamadım. Size sorum; TVS Apache almak istersem, Eskişehir'de nereden alabilirim ve satın aldıktan sonra teknik servis konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Eskişehirli olduğum için bu konulara dair çok net cevaplar bulamadım internette. Çünkü herhangi bir sorun yaşadığımda yakınlarda gidebileceğim bir teknik servis olmasının önemli bir problem olduğunu düşünüyorum.
Bu konuda bana Eskişehir'le alakalı verebileceğiniz tüm bilgiler ve yorumlar çok hora geçecektir. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
Reklamlar
-
SERVISE ihtiyacin pek olmicak ama yag nasil degisicek o onemli gerci ben aldigimdan beri hic servise gitmedim kendim hallederim o isleri apachede garantilik is zor cikar ciksada 2 sene yi gecince ikinci Apache benim bu arada
-
Peki satın almak ya da denemek istesem, Eskişehir'de benimle ilgilenecek bir bayi var mı? Ayrıca kullanıcı olarak memnunmusunuz TVS Apache'den?
-
Tvs apache hepsinden iyidir lastigimi degistirirken bir ybr kullanicisina denk geldim adam makineyi gorunce uuuu supermis bu dedi gelelim konumuza cevre illere bakabilirsiniz bandirmada var mesela ben balkesirdeyim bandirmadan aldim ve servisede oraya gittim guzeldi memnun kaldm hatta sehir disinsan bile gelen arkadaslar olmus oraya garantilik bisey olacagini zannetmiyorum tek eksigi bence orjinal lastikler bunuda max 200 tlye michelin alarak cozuyorsunuz lastikler rodajda olmasina ragmen orjinalden cok cok daha iyi yag konusunuda kafana takma derim gecen gun bir cbf 150 yagi nasil degistigini anlatan konu vardi onunla ayni arada fark yok yanliz serviste dikkat etmistim tapayi acan anahtar 15 veya 16 olaniydi ERROR88 bu konuda son noktayi koyucaktirgoogledan tvsnin sitesine giripte neresi size daha yakin bakabilirsiniz
-
ybr 125 2009 model tavsiye ederim, tvs ler 1-2 sene sonra baş ağrıtabilir.
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
tvs cidden mükemmel
Dijital göstergesiyle
Yakıt tüketimiyse
Son hızıyla
Gerçekden o fiyata alınaca en iyi motosiklet saydığım yönleriyle muadilleri (ybr cbf) arasında dağlar kadar fark var (sadece yakıt tüketimi ybr ile aynı)
Kalite olarakda bir yamahadan bir honda dan çok eksiği aşağı kalır tarafı yok.
-
http://www.tvsturkiye.com/
burada bayi ve servis listesi var.
-
yardımlarınız için teşekkür ederim. sanırım ehliyetimi aldıktan sonra ankaradaki bayisinden bir TVS apache alacağım. umarım teknik servise ihtiyaç duymam ya da buradaki yetkili olmayan servislerdeki ustalar bana yardımcı olabilirler.
-
Bende bugün tvs bayisine gidip apacheyi inceledim.Selesi gayet rahat,görüntüsü ybr ve cbf ten daha güzel.Göstergesi dijital ve daha fonksiyonel.Bu üç motosiklet arasında en büyük fark alacak kişinin zevki diyebilirim TVS yi o kadar beğenmeme rağmen motosikletimi satar satmaz ybr alıcam,bununda tek sebebi gerçekten sağlam bir motosiklet olması.
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
-
evet tvs güçlü yakışıklı sağlam fakat unutulmaması gereken bi durum varki üzerindeki dijital gösterge el bombası gibi ne zaman bozulacağı belli değil ve bakımları yetkili serviste yaptırmayacağın için sıkıntı çıkardığı zaman ne yapacaksın...
evet belki hepsi yapmaz ama benim bi arkadaş yeni kasa apache aldı sakaryada servis olduğu halde özel servise gidiyordu ama gösterge kafayı yedi devir çubuğu hareket etmiyor yani arıza yaptı ne yapacak bilmiyorum garantisi olmadığı için cepten yaptırmak durumda kalacak gibi...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
the_jester adlı üyeden alıntı
Herkese Merhabalar;
Öncelikle bir motorsiklet kullanıcısı olmadığımı belirtmek istiyorum. Ama çok hevesliyim. Araştırmalarım sonucunda TVS Apache RTR 150 - Yamaha YBR 125 - Honda CBF 150 arasında kaldım. Beni en çok etkileyen TVS Apache oldu açıkçası. Ama Eskişehir'de bu üç markanın da yetkili servisini ve bayisini bulamadım. Size sorum; TVS Apache almak istersem, Eskişehir'de nereden alabilirim ve satın aldıktan sonra teknik servis konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Eskişehirli olduğum için bu konulara dair çok net cevaplar bulamadım internette. Çünkü herhangi bir sorun yaşadığımda yakınlarda gidebileceğim bir teknik servis olmasının önemli bir problem olduğunu düşünüyorum.
Bu konuda bana Eskişehir'le alakalı verebileceğiniz tüm bilgiler ve yorumlar çok hora geçecektir. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
Tvs hondaya göre en az 3 adım once performansda ama hondada kı saglamlık hiçbirinde yok . Eskişehirliyim gel özel den konusalım ekle faceden . Eray DÜZCELİ ( HAYAT İKİ TEKERDİR )
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
F54 adlı üyeden alıntı
evet tvs güçlü yakışıklı sağlam fakat unutulmaması gereken bi durum varki üzerindeki dijital gösterge el bombası gibi ne zaman bozulacağı belli değil ve bakımları yetkili serviste yaptırmayacağın için sıkıntı çıkardığı zaman ne yapacaksın...
evet belki hepsi yapmaz ama benim bi arkadaş yeni kasa apache aldı sakaryada servis olduğu halde özel servise gidiyordu ama gösterge kafayı yedi devir çubuğu hareket etmiyor yani arıza yaptı ne yapacak bilmiyorum garantisi olmadığı için cepten yaptırmak durumda kalacak gibi...
180tl abi o gösterge bozulsada cok cok büyük bi sorun olmaz öle yada böle yapılır değermi değer
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
180tl abi o gösterge bozulsada cok cok büyük bi sorun olmaz öle yada böle yapılır değermi değer
Gösterge cidden o kadar uygun mu ben daha pahalı sanıyordum?
-
tvs sınıfının lideridir. bakmayın siz türkiyede hakettigi yeri bulamamıştır.
hyosung içinde millet yok krank kırıyor yok öyl yok böyle diye çamur attılar. millet diline doladı. oysaki tr de 1000 tane gr250r satıldıysa ve bunun 3-5 tanesi motoru zorlayıp krakn kırdıysa burada üretici ne yapsın.
tvs içinde binende binmeyende diline dolamış bir vibrasyon.
bugün dünyanın en ünlü motosiklet üreticilerinin de bazı modelleri vibrasyonludur. örnegin bmw f650gs
tvs kendi sınıfında gerek saglamlık gerek görüntü gerekse fiyatı ile rakiplerinden üstündür.
km göstergesini örnek vermiş bir arkadaş. sıfır km aldıgın bir motosiklet 2 yıl garantilidir. bu süre zarfında arızalansa bile garantiden degişir. garantisi bitmiş yada garanti dışı kalmış bir motosiklet içinde elektronik tamiri yapan yerler var. götürürsün makul bir fiyata yaptırırsın. nice araç beyinleri tamir ediliyor. basit bir gösterge mi tamir edilemiyecek.
-
sezer aykaç adlı üyeden alıntı
tvs sınıfının lideridir. bakmayın siz türkiyede hakettigi yeri bulamamıştır.
hyosung içinde millet yok krank kırıyor yok öyl yok böyle diye çamur attılar. millet diline doladı. oysaki tr de 1000 tane gr250r satıldıysa ve bunun 3-5 tanesi motoru zorlayıp krakn kırdıysa burada üretici ne yapsın.
tvs içinde binende binmeyende diline dolamış bir vibrasyon.
bugün dünyanın en ünlü motosiklet üreticilerinin de bazı modelleri vibrasyonludur. örnegin bmw f650gs
tvs kendi sınıfında gerek saglamlık gerek görüntü gerekse fiyatı ile rakiplerinden üstündür.
km göstergesini örnek vermiş bir arkadaş. sıfır km aldıgın bir motosiklet 2 yıl garantilidir. bu süre zarfında arızalansa bile garantiden degişir. garantisi bitmiş yada garanti dışı kalmış bir motosiklet içinde elektronik tamiri yapan yerler var. götürürsün makul bir fiyata yaptırırsın. nice araç beyinleri tamir ediliyor. basit bir gösterge mi tamir edilemiyecek.
Sezer kardeş sen bana özelden numaranı yollarmısın sana bişeyler danışacağım?
-
Tvs iyidir scooterimi satarsam bende alicam bi tane
-
3 ü arasından en güçlüsü, en karizması ;) tercih sebebidir.
-
M.balibey adlı üyeden alıntı
Tvs apache hepsinden iyidir lastigimi degistirirken bir ybr kullanicisina denk geldim adam makineyi gorunce uuuu supermis bu dedi gelelim konumuza cevre illere bakabilirsiniz bandirmada var mesela ben balkesirdeyim bandirmadan aldim ve servisede oraya gittim guzeldi memnun kaldm hatta sehir disinsan bile gelen arkadaslar olmus oraya garantilik bisey olacagini zannetmiyorum tek eksigi bence orjinal lastikler bunuda max 200 tlye michelin alarak cozuyorsunuz lastikler rodajda olmasina ragmen orjinalden cok cok daha iyi yag konusunuda kafana takma derim gecen gun bir cbf 150 yagi nasil degistigini anlatan konu vardi onunla ayni arada fark yok yanliz serviste dikkat etmistim tapayi acan anahtar 15 veya 16 olaniydi ERROR88 bu konuda son noktayi koyucaktir
googledan tvsnin sitesine giripte neresi size daha yakin bakabilirsiniz
tıpa yı 17 acar
-
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
alperciğim 180 tl az para değil bence sonuçta para kolay kazanılmıyor
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Gösterge felan bozulmaz rahat olun cın halk cumhurıyetınde uretılmıyor bu alet adam gıbı acıp kapatırsan bişi olmaz ac kapa ac kapa oynarsan olabılır bişiler hındıstan bu işin uzmanı kafanıza takmayın hiiç bişi olmaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler