honda cgl 125 kalkışta ses geliyor ve kompresör yaptığımda
-
arkadaşlar 1 yıldır 2004 model honda cgl 125 motorum var ve şimdiye kadar bi sıkıntı yaratmadı fakat 2 aydır sert kalkış yaptığımda motordan sanki biyere sürter gibi ses geliyor sonra kesiliyor aynı şekilde sesi hızlı giderken vites küçültüncede yapıyor sonra kesiliyor bu konuda bilgisi görüşü olan varmı yakında servise götürücem ama bi ön çalışma yapmak istedim malum servisler biraz kasıyo insanı lütfen acil yardım
Reklamlar
-
daha çok gıcırdama yada gacırdama gibi bir sesmi bu?? eğer öyle ise debriyaj balataların yanmış..
bitmiş demiyorum..yüzeyleri sert bakalit misali olmuş artık...değiştirirsen sorun çözülür...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
sorunun sadece balatalarda.
-
ya balataları değiştireli iki ay oldu ama servise götürmedim nasıl değişti servise gidince anlaşılıcak ozamnda ses geldiği için değişti ama hava filitremi temizlicem diye söktüğümde normal koltuk süngerini görünce şok oldum o tamircininde hesabını dürdüm o yüzden balata değiştiğinede inanmıyom umarım sadece okadardır arıza artık servisten şaşmam abi bide sübab ayarı nasıl yapılır bilen varmı acaba ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler