Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

KM saati cazırdaması

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Apache Rtr+Jl125C
    km saati sabit durmayıp oynuyorsa bu km ile oynanmış olduğundandır yada telle ilgilidir. teli değiştirmek gerekebilir.
    hazır açılmışken bende bir soru sorayım o zaman, kaza yaptıktan sonra maşa komple sökülüp ön teker dağıldı. dağılmışken diskini değiştirdim ve tekrar koyduk tamircide.
    şimdi bir sorun görünmüyor ama km saati yüksek hızlarda çıldırabiliyor yada takılıyor, mesala 85 ile sabit giderken 90a çıktığımda o saat birden dönüyor 130 140 a kadar geliyor, yada 80le gidiyorum, yavaşladığımda hatta durduğumda bile km saati 80de kalıyor. ancak geri geri gidince eski yerine dönüyor. ve sadece hızlıyken yapıyor 60ın altında bir sorun yok. fikri olan varsa sevinirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı ygk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    km saati sabit durmayıp oynuyorsa bu km ile oynanmış olduğundandır yada telle ilgilidir. teli değiştirmek gerekebilir.
    hazır açılmışken bende bir soru sorayım o zaman, kaza yaptıktan sonra maşa komple sökülüp ön teker dağıldı. dağılmışken diskini değiştirdim ve tekrar koyduk tamircide.
    şimdi bir sorun görünmüyor ama km saati yüksek hızlarda çıldırabiliyor yada takılıyor, mesala 85 ile sabit giderken 90a çıktığımda o saat birden dönüyor 130 140 a kadar geliyor, yada 80le gidiyorum, yavaşladığımda hatta durduğumda bile km saati 80de kalıyor. ancak geri geri gidince eski yerine dönüyor. ve sadece hızlıyken yapıyor 60ın altında bir sorun yok. fikri olan varsa sevinirim
    Ygk , inanırmısın kanuniye binerken ,km sayacı yerınde bağlıyken çıldıyordu ama yamuk takınca ses kesıldı :D
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    Apache Rtr+Jl125C
    :D ilginçmiş

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Ve dogru çalısmaya basladı , burda kı çinli tamirciler benden nefret ediyor tecrube ıle sabıttır ,yamuk çinliduzgunsıstemle calısmaz :DD:D:D:D

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim km sayacının saplamaları titreşimden kırılmıştır .
    Biraz da bende hata var sanırım, şu geniş kasislerden 60km hızla geçersen olacağı bu KM telinden doğru tekerden darbe geliyor olabilir km saatine.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biraz da bende hata var sanırım, şu geniş kasislerden 60km hızla geçersen olacağı bu KM telinden doğru tekerden darbe geliyor olabilir km saatine.

hiçalakası yok sadece malzeme kalıtesi , cgl 125 ile ben 120 ıle gecıyordum onlardan sonra 1 mt havadan hopyerde dvm et :D

Motosikleti
    hiçalakası yok sadece malzeme kalıtesi , cgl 125 ile ben 120 ıle gecıyordum onlardan sonra 1 mt havadan hopyerde dvm et :D
    Tabi o yüzden kırılmıştır, hurda plastikten yapıldığı renginden belli
    mterayes26 bunu beğendi.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabi o yüzden kırılmıştır, hurda plastikten yapıldığı renginden belli
    kardesım bızde bındık yıllarca çinliye ne kadar para o kadar kofte

Djnkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio AF-34
    Alıntı eralpt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KM telinin kalitesizliği ile ilgili.. Normalde eskiyen teller de yapar bunu.. Kaliteli bi tel ile değiştirin sorun kalmaz.
    tesekkurler yardiminiz icin

Tropiksera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda İnnova 125 (2007) Yağı : 10w40 Kask : LS2
    abi sen değil 10 yıl istersen 100 yıl motora bin sende psikolojik bir japon motor sorunu var bir tedavı ol herkese aynı küçümsemeyle yaklasıyyorsun madem çözümün yok gölge de yapma

kardeşim km sayacının saplamaları titreşimden kırılmıştır .
    bizim tipik türklergibi konuştun.. aynı mal ama iyisi 10 lira kötüsü 5 lira sen 5 lira olanı seçiyorsun.. bu küçümseme falan değil... bu motorları bu ülkeye sokanları keseceksin..
    Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.

Motosikleti
    Alıntı Tropiksera adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizim tipik türklergibi konuştun.. aynı mal ama iyisi 10 lira kötüsü 5 lira sen 5 lira olanı seçiyorsun.. bu küçümseme falan değil... bu motorları bu ülkeye sokanları keseceksin..
    Yurtdışında bir sürü güzel görünümlü bol donanımlı modeller olduğu halde ısrarla kurye motoru getiren hondayı da keseceksin.

alone_chief - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial drift 150
    arkadaşlar biraz konuyu hortlatmak gibi olacak ama int de bir adet 125t var kaza yapmış ön amortisör yamulmuş fakat motor hareket ediyor başka sorunuda yokmuş sadece tek bi ön amortisörü degiştirmek ne kadara patlar bilgisi olan varmı...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)