Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Karbüratör...

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Keeway Supershadow 250
    Merhaba arkadaşlar.İki gün önce temizlemek için karbüratörü söktüm.Ve hava ayar vidasının çok sıkı olduğunu farkettim.
    Gevşetmeye çalıştım ama sıkışmış zorlayınca sıkılanıyor ama gevşemiyor.Gevşetmeye zorlayınca olduğu yerde dönüyor.
    Ayrıca vida çok sağlam değil zorlayınca kafası bozuluyor... Yani bu güne kadar nasıl çalıştı artık başka yerden mi hava aldı tam bilmiyorum...Bu vidayı tornacı olmadan nasıl çıkartabilirim.Ve tabi sonrasında vida lazım.Özel vida olduğu için.Uydurabileceğim vida bulabilir miyim?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    ben 10 yıldır aynı motora biniyorum. Hatırlamadığım kadar bi süre önce hava ayarı yapmıştım. Bu yıl hava ayarına tekrar bakayım dedim.aynı senin durum. Kazıklanmış. Zorlasam kırılcak. Hiç ellemedim aynı duruyo. Sabahları tek marşta alıyo rölantesi iyi gidiş iyi. Sana kalmış. Rahatsız oluyosan yaptır.

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Alıntı partızan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar.İki gün önce temizlemek için karbüratörü söktüm.Ve hava ayar vidasının çok sıkı olduğunu farkettim.
    Gevşetmeye çalıştım ama sıkışmış zorlayınca sıkılanıyor ama gevşemiyor.Gevşetmeye zorlayınca olduğu yerde dönüyor.
    Ayrıca vida çok sağlam değil zorlayınca kafası bozuluyor... Yani bu güne kadar nasıl çalıştı artık başka yerden mi hava aldı tam bilmiyorum...Bu vidayı tornacı olmadan nasıl çıkartabilirim.Ve tabi sonrasında vida lazım.Özel vida olduğu için.Uydurabileceğim vida bulabilir miyim?
    Vidada az bi kısım varsa yiv 2 tane somun at somunu somuna karşı sık daha sonra alttaki somunu anahtarla sök
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    pense ile gevşet vidayı yalama etmeden çevir sonrada yeni sağlam çelik civata alırısn

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    O vidaya bir zeval gelirse yeni karburator almak zorunda kalabilirsin. Sorun yoksa kurcalama kalsin oyle.

Motosikleti
    Keeway Supershadow 250
    Arkadaşlar çok teşekkürler sorunu hallettim...Memleketteki bi tamirciye gösterdim karbüratörü.Sağolsun söktü vidayı.
    Ve o da ne vidada diş yok.Meğer asıl hava ayar vidası başka yerdeymiş.Bana bu hava ayar vidası yalama olmuş
    çevirmeden ayar yapamazsın önce tornacıya git sonra o seni kaynakçıya göndersin sonra o da karbüratörü dağıt
    ısıtarak çıkarayım cevabını versin denilen vida, vida değil sabit kalması gereken dişsiz bir parçaymış...
    Bir motosikletin en iyi tamircisi sahibidir...
    Teşekkürler...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)