s.a 150 cclik bi scooter var aku bitmek üzere marş motoru çalışmıyor ayak pedalı kırık bu motorun çalışma imkanı varmı bildiğim kadarıyla vurdurma olmuyor nasıl çalıştırabilirim ???
s.a 150 cclik bi scooter var aku bitmek üzere marş motoru çalışmıyor ayak pedalı kırık bu motorun çalışma imkanı varmı bildiğim kadarıyla vurdurma olmuyor nasıl çalıştırabilirim ???
ya ayak marşı yaptıracaksın ( cın malıda olsa o markanınkini taktir ) yada yenı aku ve mars motoru alacaksın . ben zamanında aynı seyden muzdarıptım 100 lerce tl sadece calıstırmaya dokmus ve hep ayaımda kırılmstr ayk amrsı o yuzden orjnal taktır
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Şanzıman kapağını söküp ön varyator kanatlarına ip sarip ipi cekerek motoru calistirabilirsiniz sanirim, motorun orta sehpada olmasina dikkat edin motor alip basini gitmesin
sağ tarafta bi fan var bi videyoda gördüm o fanı döndürerek sibp ayarı yapıyodu o fanı döndürerek çalıştırabilirmiyiz
o fan plastik ip sarip asilinca yamulur ama varyator metal oldugundan dayanir, bu arada motoru saat yonunun tersinde calistirmalisiniz arka tekerin dondugu yonde
bu konuyu okuyuncası aklıma scoter motoru ittirerek vurdurmaya çalışanlar vardı hey allahım ya
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
aküyü şarj ettir uğraşma
Bu arkadasta akıllıca bır cevap vermıste , su motoru hesabı , bırak orjınal ayaklıgı oraya gore bir celık ayak marsı yaptır , takmadan once japon ıle bir şambriyel yapıstır mars mılıne ,hani kucuk yuvarlakıcerıtahrık veren , sonra ayak marsını bagla ıyıce sık koparmadan , 2-3 yoksa motoru calısmadan 4-5 tur dondur sonra ver coskuyu ama uzun zaman zaman yatmıssa çok ugrasırsıncalıstırmaya
vs dırek mars motoru al tak , uzun zaman yatan motorda br aküenerjı harcarsın cunku sahane akım ceker , bır arabadan bır takvıye tık tık tık calısmaseslerı korkma 70 amper yakmaz motorunu
İYİ GÜNLER
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)