Kenan SOFUOĞLU, 2008' de MotoGP' de !!!
Reklamlar
-
Kenan SOFUOGLU, Dünya Şampiyonu, Winston Ten Kate Honda
takımı ile anlaştı..
Kenan, SuperSport 600 de yarışacak... Motoru ise cbr 600 rr
Az önce tv' de, kendi ağzıyla söylediği bir programı izledim, 2 yıl burada tecrübe kazanacağını ve 2008' de MotoGP' de start alacağını söyledi...
YZF-R6 BLUE (MUCH FASTER THAN RED)
***BÜFE TEAM***
Reklamlar
-
tesekkürler
[I]suzuki gsr 600...2009[/I]
-
vay vay vay süper oldu bu.. bir kaç hafta önce sponsor bulamadığı için 2006'da yarışamama durumu olduğunu okumuştum, demek ki bütün sorunlar çözüldü hatta daha iyiye gitti..
-
Çok güzel bir haber bu. Bununla beraber daha büyük başarılara imza attığını görürüz inşallah.
-
lespaul_84 adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir haber bu. Bununla beraber daha büyük başarılara imza attığını görürüz inşallah.
Ben özellikle, Rossi ile beraber yarışmasını isterdim, tamam Rossi' ye karşı şansı yok ama aynı dönemde yarışmak bile onur...
Rossi, kendi takımını kurabilir, F1' e geçebilir, kısacası 2008' de GP' de yarışır mı belli değil...
YZF-R6 BLUE (MUCH FASTER THAN RED)
***BÜFE TEAM***
-
valla süper bir haber..tebirk ediyorum kendisini..bir sene önce tanışma fırsatımız olmuştu..oldukça mütevazi biri..başarılarının devamını diliyorum.
-
ay başlığı kenan doğulu die okudum
yüreğim zıp zıp zıpladı ii mi.....
başarılar dilerim........
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
çok güzel bir haber. abisi sinan da kenan da çok mütevazi insanlar ve gerçekten ikiside motosiklet sevdalısı. MOTO GP de kenanı izlemek çok keyifli olacak
-
-
desene 2008 de daha bir zevkle izleyecez yarışları
-
en azından bi türk ü desteklicezz
daha geyifli olacak seyretmesi...
-
O kadar yaşarsam seyretmek zevkli olur
Kenan rossiyi zorlar
-
murrat adlı üyeden alıntı
Kenan rossiyi zorlar
hayırrr geeeçeeerrr
[FONT="Comic Sans MS"][B][U][COLOR="Red"][SIZE="2"]ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKSIZIM[/SIZE][/COLOR][/U][/B][/FONT]
-
ben şeyi anlamadım. f1'in süperstarlarının bile 1-2 sene sonra nerede olacakları belli değilken, nasıl oluyor da 2008'de kesin moto gp'de olabiliyor? yanlış anlaşılmasın, tabii ki gönlümüz motogp'de görmekten yana ama hangi takım daha 2007'yi bile görmeden 2008 için bir sürücüyle anlaşır?
May the Force be with McLaren Mercedes
-
umarım kenan ı gp de görürüz bence hak ediyor ama çooook çalışması lazım çoook bi türk ü görmek çok keyif verici olur
-
watercolours adlı üyeden alıntı
ben şeyi anlamadım. f1'in süperstarlarının bile 1-2 sene sonra nerede olacakları belli değilken, nasıl oluyor da 2008'de kesin moto gp'de olabiliyor? yanlış anlaşılmasın, tabii ki gönlümüz motogp'de görmekten yana ama hangi takım daha 2007'yi bile görmeden 2008 için bir sürücüyle anlaşır?
kesinlikle katılıyorum. MotoGP 2006 transferlerinde bile bir sürü şey değişti. 2008'e kadar ne olacağını kimse bilemez. Ama Kenan'ın hırsı bunu başarmaya yeter.
lütfen bütün rossi hayranları bana pm atsın:wiinkk:
-
murrat adlı üyeden alıntı
Kenan rossiyi zorlar
rossi o zamana kadar çoktan başka bir motospora geçer. Tabi Rossi'nin ne yapacağı belli olmaz
lütfen bütün rossi hayranları bana pm atsın:wiinkk:
-
Kenan sofuoğlu 3. olmuş supersport 600 de galiba
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
-
Evet, kenan SS grubunda rahat bir 3.'lük aldı ancak MotoGP olayında şüpheliyim ! Çünkü Kenan'ın 2008'de oraya çıkabilmesi için bu sene SS kategorisinde EN AZ 2. olması, seneye Superbike'ta yarışabilmesi ve yine orada da EN AZ 2. olması gerekir ki... gerçekçi olmak gerekirse bu kadar kurt yarışçı arasında zor.
Tabii Kenan gibi bizim de gönlümüz ister ve inşallah 2008'de MotoGP'den ayrılacak olan Rossi'den sonra Kenan yeni bir heyecan getirir
-
güzel başarılı olacagına inanıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler