Kenan SOFUOĞLU, 2008' de MotoGP' de !!!
Reklamlar
-
Kenan ilk yarışında 3. oldu , takım arkadaşı ve şu anki dünya şampiyonu Sebastien Charpentier (FRA) 1. oldu.Kenan Avustralyadaki 2. yarışta düştü (tam görmedim) ve yarış dışı kaldı maalesef.Motorda çok hasar yoktu ve devam etmek istedi fakat olmadı.Bitirebilse 3. lük şansı vardı ve zaten 4. gidiyodu sanırsam düştüğünde.Puan sıralaması burda http://www.worldsbk.com/
SS kısmına tıklayıverin.
Hmm genel klasmana bakınca bindiği motora göre konuşursak 3. 'lük şansı bi hayli fazla.Çok kuvvetli olmasa da bi ihtimal 2.'de olabilir yıl sonunda.Ama şampiyonluk zor.2 yarış kazanabilirse bu sezon çok iyi olur bence(unutmayın ki daha ilk sezonu wss'lerde).
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Reklamlar
-
-
sofuoğlu yeteneklidir. Güveniyorum ilk 3de görürüz bence.
-
kenan sofuoğlunu motogp de görmek bana gurur verir ve çok keyifle izlerim nede olsa hemşerim. sakaryadan sevgiler kenan sana başarılar dilerim yolun açık olsun...inşallah bir gün senin pozisyonuna gelicem.sakaryadan sevgiler.
-
aa başarılar dıyom ne dıyem
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
-
Beyler gelecekten geliyorum sene 2017 olduğunda dahi katılmayacak MotoGP'ye Şaka maka zaman su gibi akıyor
-
Motosiklet Eğitmeni
2 yıl rötar yapıp 2010 yılında geçti gp'ye.
Hem de ligin en dandik takımını eliyle koymuş gibi bularak.
Ne diyelim kısmet!
-
COQ adlı üyeden alıntı
2 yıl rötar yapıp 2010 yılında geçti gp'ye.
Hem de ligin en dandik takımını eliyle koymuş gibi bularak.
Ne diyelim kısmet!
Takımdan şikayet ediyordu hep acaba iyi bir takımda olsa bişeler olurmuydu en azından orta sıralar?
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler