yeni yarış takımımız motoralracingteam yeni yarışcılarını beklıyor...!
Reklamlar
-
,,,,,, 2010 Türkiye pist yarışları sezonuna şu anda 30 kişilik yarışcı takım ile hazırlanmaktayız,takımımıza destek olacak motorlu-motorsuz, motora gönül veren herkes katılabilir ve arkadaşlarını davet edebilir.3000 metrekare kapalı alanda çok detaylı bir organizasyona hazırlanıyoruz,detaylı bilgi için iletişime geçiniz.çok yakında web sayfamız yayınlanacak,web sayfamızdanda organizasyonumuzui takip edebilirsiniz.
team merkezimiz ataköy galeria AVM - c -otoparkındadır.bu tarafa gelen arkadaşlar merkezimiz ziyaret edebilir ve detaylı bilgi alabilir
Çok kısa sürede bu kadar ilgi gösteren arkadaşlara çok teşekkür ederiz
Malum ülkemiz motosikler sporlarında ülke dahilinde,avrupa ve dünya klasmanlarında oldukça geri seviyelerde kalmıştır.
Konu itibari ile türkiyeyi motosiklet sektörünü canlandırmak ve motosiklet sporlarını gelişmesine katkıda bulunabilmek amacıyla böyle bir organizasyona başlamış bulunuyoruz.
Siz sevgili motosiklet gönüllülerinden ricamız;burdaki facebook sitesinden etkinliğimize ilgi gösterebilecek,motoru olan yada olmayan,motosiklete ve sporlarına hevesli olan,bu etkinliğimizde aktif yada yarı aktif destekleyebilecek bütün arkadaşlarınızı ekleyebilir yada yeni arkadaşlar edinerek ve tanışarak etkinliğimizi herksin duyup destek olmasını sağlayabilirsiniz.
Takıkmımız ve etkinliğimizde;takımıza yarışmak için yada çok çeşitli hizmet desteği için,kurulum,reklam ve tanıtım (her türlü medya sektörlerinde;matbaadan,radyo,televizyon gibi görsel ve duysal medyadan),maddi ve manevi destekleyebilecek arkadaşlar takımıza katılabilir ve bizi destekleyebilirler.
Özel bir konu ile direk benle iletişim kurmak isteyen arkadaşlar beni facebook dan FAHRİ AL olarak ekleyebilir ve burdan iletişime geçebilir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 ----------
kim düzeltiyse eline saglık yükleyene kadar ne cektim )
:pr: imzanın iyisini pistte görmek gerek
Reklamlar
-
tam olarak çalşıma antramnlarnız hangi günler ve saat kaç kaç arası?motosikletimzle gelirsek park ücretlimi.c katına girebilrmiyiz ?teşk
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler