Rossi'nin Yaptıkları Büyüklüğüne Yakışmamış !!
-
19 Haziran 2009, 16:52
Bugün motogp.com'da ana sayfaya yeni bir "free video" koymuşlar.İzlediğimde; Rossi'yi zaten fazla sevmezdim,şimdi iyice soğudum.Pole pozisyonu kazanan Lorenzo'yla basın toplantısı sırasında herkesin önünde alay etmesi,ukalaca tavırları,yarış bittiğinde Lorenzo'nun 99 numarasını göstererek ben bu kadar zafer kazandım demesi doğrusu yaşayan bir efsaneye yakışmamış.
Japonya'da Lorenzo kazandığında takımıyla sevinç kutlaması yaparken yanlışlıkla Rossi'nin sırtına çarpmıştı.Rossi şöyle bir dönüp nefretle bakmıştı.Aynı şekilde Mugello'da yarıştan önce Lorenzo düşmüştü,arkadaşlarıyla beraber gridde ona gülüyorlardı.Birçok şey var Lorenzo'yla ilgili bunun gibi...
Yurtdışında Motogp'yi izleyen arkadaşlarımdan Rossi'nin kameralar önünde gözüktüğü gibi biri olmadığını,karakter yönünden tam bir "pislik" olduğunu duymuşta pek inanmak istememiştim.Sanırım doğru...
Reklamlar
-
19 Haziran 2009, 16:56
motoru kullanışı bir harika mükemmel....
Ama kişisel davranışları hayatı hakkında yorumum yok...
[COLOR="Black"][B]Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.
M. Kemal Atatürk[/B][/COLOR]
-
19 Haziran 2009, 17:00
MeTaLiuM adlı üyeden alıntı
motoru kullanışı bir harika mükemmel....
Ama kişisel davranışları hayatı hakkında yorumum yok...
daha dün akşamdan beri facete kızın biriyle tartışıyorum bu yüzden bence motoruda eskisi gibi kullanmıyor viraja girerken arkadan geçilmemek için ayağını yola açmak felan croos motorlardaki gibi ne öyle ....
biraz hakkaten yobazlık haline getirdi yani bu işi millet tekme yumruk yarışmaya başlayacak ....
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
19 Haziran 2009, 17:01
-
19 Haziran 2009, 17:28
Evet yav o ayagına çıkarmasına uyuz oluyorum arkadan biri geçmesin diye çıkarıyor ayagını zaten boyuda uzun ayak 5 metre kapatıyor
-
Rossinin pistteki kalitesi tartışılmaz ama sonuçta yapılan bir motor sporudur ve atatürkün de dediği gibi " ben sporcunun zeki,çevik ve aynı zamandada AHLAKLISINI severim " ... dedikleriniz doğruysa rossinin sporculuğu benim gözümde sıfıra düşer...
Her asker yeşil bereli olamaz
-
Babamızın oğlu olmadığı için karakteri beni pek ilgilendirmiyor.
Yarışları çok heyecanlı geçiyor, öncesi-sonrası kendi bileceği iş.
-
Melandri fanları sıkılıyor artık herhalde boş işlerle uğraşmaya başlamışlar...
E haksız da değilsiniz ne diyeyim
-
Rossi motogp yi bırakınca kına yakarsınız artık... bakınız şumi den sonra f1 rin haline şumiyide kimse sevmezdi ...
-
05 Temmuz 2009, 20:50
Schumacher gittikten sonra F1 heyecanından hiç bir şey kaybetmedi. Sadece bu sezonun başında yapılan aptal kural değişikliklerinden dolayı saçma sapan bir sezon oluyor o kadar. Schumacher 2006 sonunda bıraktı, 2007 ve '08 sezonları (özellikle de '08) izlemesi gayet zevkli ve heyecanlıydı. Ayrıca Rossi'nin bırakmasına daha çok uzun süre olduğunu da eklemek lazım.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
05 Temmuz 2009, 21:28
Ben bunları söylerken izlediğim videoya istinaden söyledim.İzlemeden yorum yapan arkadaşlar ezbere ,ooo doktor haaa? ,oooo vale hee ? ,oooo en çok yarış kazanan pilot hee? çığlıklarıyla birşeyler yazmışlar.
Rossi olmadan MotoGp daha zevkli olur ,madem olmaz diyenler için.Bir kural değişikliği yapılacakken bile Rossi'nin onayı alınır hale geldi.DORNA ona bişey sormadan adım atamaz hale gelmiş,Dünya tarihinde takım arkadaşı Michelin kullanıyorken,Bridgstone kullanan başka adam var mı?Rossi geçilmeye başladığı zaman ağlar durur,kazanırken şovlarını izlemek pek güzeldir.
Melandri ile kıyas etmek için de onun şartlarında Rossi'nin yarışması lazım.Bugüne kadar kazandığı podyumları sadece ve sadece uydu takımında kazanmış bir pilotla değil.
-
05 Temmuz 2009, 22:49
-
05 Temmuz 2009, 22:59
o kadar rüzgarı yiyince götü kalkmış arkadaşın heralde
-
05 Temmuz 2009, 23:04
hakkaten ilk mesajdaki gibi davranıyorsa yazık ona acıdım.
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
-
05 Temmuz 2009, 23:09
-
05 Temmuz 2009, 23:11
Stoner bu adamdan daha iyi
-
05 Temmuz 2009, 23:16
babası Joe Satriani olan arkadaş o cümlenin içinde geçenleri inşallah benim için kullanmamıştır.
-
05 Temmuz 2009, 23:21
vortex35 adlı üyeden alıntı
babası Joe Satriani olan arkadaş o cümlenin içinde geçenleri inşallah benim için kullanmamıştır.
babası pilot olan arkadaş için kullanmadı Alper o cümlenin içinde geçenleri.
Graziano Rossi'nin oğlunun yaptıklarına gönderme yapma amaçlı kullandı
anlaşıldı sanırım
-
05 Temmuz 2009, 23:27
Her ne olursa olsun MotoGP dediğinizde herkesin aklına ilk Valentino Rossi gelir. Rossi bu motosiklet yarışının markasıdır. İnanın Rossi yarışı bıraksa bu yarışın bu kadar heyecanı kalmaz. Özellikle yurtdışında Rossi fanları çok fazla, herkes bu adamı izlemeye gidiyor. Onun dışında MotoGP'nin efsane olmuş pilotları arasında birinci sırada geliyor. Ayak açma olayına gelince, bu sadece Rossi'nin yaptığı bir hareket değil; MotoGP, Superbike ve Supersport sınıflarında da ayak açma olayı var. Ayak açmanın nedeni ağırlık merkezinin motorun çok dışına alınması içindir. F1'de Schumacher neyse MotoGP'de de Rossi odur..
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
05 Temmuz 2009, 23:29
MotoGP MotoGP'dir, Rossi olsun, veya olmasın. Doohan bıraktıktan sonra bu spor nasıl bitmediyse, schumacher bıraktıktan sonra F1 nasıl bitmediyse, MotoGP'de Rossi bıraktıktan sonra bitmez.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler