Gokhan yaver, yunanistanda, basarıyı yakaladı
Reklamlar
-
evet arkadaslar bildigimiz gibi gecen aylarda yapılan serez ( yunanistan ) pistindeki drag yarışlarında manisadan katılan gokhan yaver abimize yapılan haksızlıktan haberiniz vardır umarım birincilik için yarısırken diskalifiye edilmişti . sebebi sacma sebeblerden dolayı hakkını yemişlerdi ve cevabını hiç gecikmeden saygı deger yaver cifti vermiştir ...
24.05.2009 tarihinde yunanistanda yapılan drag yarışlarında GOKHAN YAVER ve RUKİYE YAVER çifti azmin ve sabrın basarının iki ismi olmayı basardı turkiyeye ve manisaya yurt dısından kazanılan ilk kupayı getirdiler yapılan drag yarışlarında her zorlukları tek tek asarak 3. kupasını almış bulunmaktadır . manisa olarak ve turkiye olarak GOKHAN & RUKİYE ciftine basarılarının devamını diler çook çook tesekkurler ediyoruz. tesekkurler YAVER çifti
[COLOR="Red"]fransua
:bounce:[/COLOR]
Reklamlar
-
başarılarının devamını diliyorum
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
TebriklerDevamını dileriz. En son akhisarda ki drag yarışında izlemiştik.
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
-
-
tebrikler .................................................. .......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
bir Salihlili olarak gurur duydum...helal olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Tebrikler görünen köy kılavuz istemez zaten
[COLOR="Black"][B]Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.
M. Kemal Atatürk[/B][/COLOR]
-
tebrikler Yaver çifti.
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
tebrikler.....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ederim.İnşallah arkası kazasız ve belasız gelir.
Hayat bisiklet gibidir,durursan düşersin::wish::
-
Gökhan tebrikler , başarılarının devamını dilerim
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler