Bugün akhisarda drag vardı katılan veya izlemeye gelen varmı
hiç kimse gelmedi galiba
Bugün akhisarda drag vardı katılan veya izlemeye gelen varmı
hiç kimse gelmedi galiba
ben geldim hemde taaaa uşak tan o motorlar ne öyle yaaa resmen füze hele bitane siyah bi 1000 cc motosiklet vardı o ne ses yaa gözünü kapatacan f16 geçti sanarsın walla bnm için çok güzel bi gündü hayatımda görmediğim motosikletleri gördüm orda ne çok çeşit var yaa galiba ödemiştede varmış 1 ay sonra eğer askerlik var gibi eğer askerlik işi olmassa mutlaka gidecem bendede kanuni elite 100 var
bende ordaydım
15 gün önce arabalar için olanıma geldim uşaktan. Tribünleri yanlış yere yapmışlar ağaçlardan yarışın tam seyredemedik
dimi ya aslıda öbür taraftaki yolda iptal edilmesi lazım pist boyunca trübün olsa ssüper olacakmış
bende o yol kenarından izledim yarış olmadığı zmanlar arkamdan süper motosikletler geçiyo onlara baktım durdum hele bitane bmw z4 vardı bittim ona.birde kardeş aliağada ne zman olacak bi bilgin varmı yada en yakın zmanda başka nerde drag yarışı yapılacak biliyomusun
bilmiyorum ama akhisarda olacağı zaman söylerim
tabi kardeş sölede ben 1 ay sonra askerim inşallah 1 ay a kadar başka yerde vamıki yaaonu araştırıyorum netten bi türlü bulamıyorum.birde sen akhisar damı oturuyosun
ewt akhisarda oturuyorum akhisarda yarış olduğu zaman sana msj atarım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)