Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

yarışmak için ne lazım

REKLAM ALANI
    SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı serkankiyak adlı üyeden alıntı
    michael shumy f1 olayına 3 yaşında iken ablasının beğenmediği gokart ile başlıyor..(yani şumi nin babası ablasına o yaşta go kart almış..)
    olanaklar yani..
    1= babasi ona gokart almamis.kullandigi sey cim bicme makinasindan bozma bi gokart babasinin kendi yaptigi
    2=Poyraz arkadasimizin dedigi guclu bi motor lazim icin sunu solemek istiyorum.kategoriler var kardesim.125cc'dede yarisabilirsin 250 cc'dede.orasi sana kalmis

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    burakusa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motor Lisansi ve Yarislar

Herkeze Merhaba,
    5 senedir Amerikada yasamaktayim ve motor kullanmaya burada basladim. Ilk yarisima 2004 senesinin Nisan ayinda katildim. O sezon icerisinde 8 yarisdan 4 une katildim ve sezonu 67 kisi icinden 6. bitirdim. 2005 de yarismadim ve bu sene yaklasik 1 ay evvel tekrar pistlere geri dondum.
    Turkiyede lisans almak icin evraklar hakkinda bir bilgim yok ama sizlere soyleyebilecegim birkac sey var. Oncelikle egitim alinmasi sart. Bagdat caddesinde yada Bakirkoy Mecidiyekoy arasinda e5 te yarismakla pistte yarismak cok farkli seyler. Yarisa katilabilmek icin mutlaka antrenman gerekli, bunun icin de imkan gerekiyor. Ben lisansimi almak icin 1 gunluk kurstan gectim ve basarili oldum bundan once de yaklasik 3 degisik pistte 10 haftasonu kadar antrenman yaptim.
    Sponsor konusuna gelince, hayir sponsorum yok ama burada imkanlar biraz daha farkli. En azindan haftasonlari hemen hemen butun pistler antrenman yapmak isteyenler icin belli bir ucret karsiligi acik. Iyi bir Kask,eldiven,deri tulum ve yaris botlari yarismaya baslamak icin ilk gereken ekipmanlar.
    Modifiye konusuna gelince, motorun ustundeki tum grenaj sokulup yaris grenajiyla degistirilmesi faydali. Belli bir ustaliga eristikten sonra motorun suspansiyonunu modifiye edebilirsiniz. Motoru hizlandiracak modifiyelerden once yere saglam basmasini saglayacak modifiyeler yapilmasi daha onemli.

Herkeze iyi pazarlar
    Burak 03 R6
    WERA #996

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    Alıntı xxxxx adlı üyeden alıntı
    demek ki sorunun cevabı nerden bakılırsa bakılsın aynı: PARA PARA PARA
    bunu soylemek uzucu ama herseyın bası artık para
    dostluklar bıle artık paranın uzerınde yuruyuoooo
    MT ANTALYA

biker_boyz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XR 600 R
    merhaba arkadaslar bende bır kac yorum yapmak ıstıyorum bu konu hakkında
    1.Bence motor o kadar onemlı degıl sıfır motor olması sart degıl 600 f sport bıle olabılır yetenek olduktan sonra
    2.Sponsor sart yol masrafları otel parası,yemek parası,yarıs parası,lastık benzın falan fılan uzuyo.
    3.İyi spor yapmalı ve kondısyon uzun surelı dayanıklılık calısmalı.
    4.Kafanda hıcbır soru ısaretı kalmamalı kendını tamamen yarısa vermelı
    5.Tamamen sportmen olmalı artıs olmamalı.

Benım soyluceklerım bu kadar bence bır yarıscıda bunlar olsun yeter.
    üssü var,üstü yok

yarışçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda-cg+mz+cbr125+R1
    Evet arkadaşlar yukarıdaki yazıdada görüldüğü gibi parayla başlayıp parayla biten bir aşk bu ne yazıııııııııkkkkkkkki.

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar, havalar biraz daha düzelip de organizasyonlara başlayınca pist kiralamayı düşünüyoruz. Pistin 1 saatlik ücreti yanlış bilmiyorsam 250 YTL. Belli sayıda motor ile piste girilebiliyor. 10 kişi girsek adam başına 25 YTL düşer. Organize ettiğimiz zaman detayları paylaşıyor olacağız...

Ama şunu söyleyeyim, piste girince kimseyi tanımam ona göre
    Böyle bir şey yaptınız mı acaba ??

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler