Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Türkiye Pist Şampiyonası 3.Ayak Superstock 600 C Sonuçları [boy üçüncü]

REKLAM ALANI
    boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Merhaba arkadaşlar,

Bu haftasonu Türkiye Pist Şampiyonası'nın üçüncü ayağı Körfez Pistinde yapıldı. Ben Cuma günkü antremanlara katılmadım, Cumartesi günü bir ısınma, iki sıralama turuna girdim. Hava inanılmaz sıcaktı. Pisti sözde adam etmişler, yamalara döktükleri asfalt o kadar kötü ki, herkesin süreleri 1-2 saniye kötüledi. Yamalar sıcaktan erimiş, hem kayıyor hem de tümsekler oluştuğundan çok hızlı süratlerde motor çok fazla yatıkken zıplıyor yerinde durmuyordu. Bu şartlarda yarışmak gerçekten kolay değildi. Cumartesi günü yapılan sıralama turlarında Aydın Erkan adlı yarışçı, Sinan Sofuoğlu'nun kaza yaptığı yerde kaza yaptı ve durumu çok kötüydü. Hastaneye kaldırdılar, beyin kanaması geçirmiş, beyninde ödem oluşmuş, ameliyat ettiler, son duyduğumuz haberlere göre yoğun bakımdaydı. Umarım iyileşir, aynı pistte aynı sezonda ikinci birini kaybetmek hiç iyi olmaz. Yarışlarda aynı yerde biri daha düştü. Yarıştan önce iki sıralama yapılıyor ve en iyi süre hangisiyse o alınıyor. Benim ilk sıralamada yaptığım 52.165 saniyelik derece ile yarışta ikinci olarak start aldım. Normalde 25 tur olan yarışlar, havanın çok sıcak olması nedeniyle yarışçılar tarafından imza toplanarak 20 tura indirildi. Ancak bu havada 20 tur bile atmak gerçekten bizi çok yordu. Yarışı üçüncü olarak tamamladım. Bulgaristan'daki ilk yarışta yaptığım kazadan dolayı sağ dizimde minisküs yırtığı var, 7-8 turdan sonra beni bayağı zorladı. Ama tabi bu bahane değil, elimden geleni yaptım.

Bu arada bana bu sezon sponsor olan Halis abiye de tekrar çok teşekkür etmek istiyorum. Bir televizyon kanalı röportaj yaptı, orada bol bol Sinbo'dan bahsettim

Birinci Sıralama :

İkinci Sıralama :

Yarıştan önceki ısınma :

Yarış :

Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Tebrikler Mehmet.
    Bahsettiğin kaza bu galiba.
    [MEDIA]http://www.metacafe.com/fplayer/1658885/.swf[/MEDIA]

Körfezdeki kazadan sonra birçok kişi yarışlardan çekilmişti. Bu yarışa katılım nasıl oldu?

Yine aynı pist, yine şigan, yine kaza

Kocaeli'nin Körfez Yarış Pistinde, Sinan Sofuoğlu'nun kaza yaparak yaşamını yitirdiği şiganda kaza yapan sporcu ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Körfez Pistinde yarın yapılacak Türkiye Motosiklet Pist ve Supermoto Şampiyonası 3. Ayak yarışının sıralama turları sırasında Kocaeli Motorsporları Kulübü sporcusu Aydın Erkan, 2007 Dünya Super Sport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun ağabeyi, pist şampiyonalarında çeşitli dereceleri bulunan Sinan Sofuoğlu'nun kaza yaparak yaşamını yitirdiği 'kara şiganı'nda henüz bilinmeyen nedenle motosikletinin kontrolünü kaybederek takla attı.

Derince Devlet Hastanesine kaldırılan sporcu, beyin kanaması teşhisiyle ameliyata alındı. Durumu ağır olduğu bildirilen Erkan'ın, sıralama turlarına takım arkadaşı Çetin Acar'ın motoruyla katıldığı öğrenildi.

Bu haftasonu sadece CBF250 CUP yarışları var diye biliyordum...

Gelirdim valla..

Tebrikler Mehmet.. Sırada ikincilik ve birincilik kürsüleri var.. Bekliyoruz..
    [B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]

Motosikleti
    sym mio
    Tebrikler mehmet...!
    Geen msn'den nasılsın demiştim bir cevap yazsan yanında olacaktım
    Ama sen yinede yinee süper bir yarış tamamlamışsın..
    [B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
    Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
    ::fool::

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Dostum basarilarinin devamini diliyorum ne mutlu sana , ama inan korfez pistinin durumu artik icler acisi sahsen ben bile artik egitime gitmekten vazgectim orda. Can pazarina dondu boyle guzel bir spor faaliyeti. Acikcasi Federasyona karsi ciddi kizginligim var aldiklari onca paranin elbet cezasi cikacak. Bu kadar genc basarili sporcularin ihmalkarliktan canlari ile oynuyorlar.

bu arada 53 saniyelik ortalaman gercekten cok guzel. Birdahaki yarista onceden haber ver ozelikle izlemeye gelmek istiyorum.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Motosikleti
    sym mio
    Bu arada pistte sana ait fotolardan var mı?
    [B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
    Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
    ::fool::

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster

....

Pisti sözde adam etmişler, yamalara döktükleri asfalt o kadar kötü ki, herkesin süreleri 1-2 saniye kötüledi. Yamalar sıcaktan erimiş, hem kayıyor hem de tümsekler oluştuğundan çok hızlı süratlerde motor çok fazla yatıkken zıplıyor yerinde durmuyordu. Bu şartlarda yarışmak gerçekten kolay değildi. Cumartesi günü yapılan sıralama turlarında Aydın Erkan adlı yarışçı, Sinan Sofuoğlu'nun kaza yaptığı yerde kaza yaptı ve durumu çok kötüydü. Hastaneye kaldırdılar, beyin kanaması geçirmiş, beyninde ödem oluşmuş, ameliyat ettiler, son duyduğumuz haberlere göre yoğun bakımdaydı. Umarım iyileşir, aynı pistte aynı sezonda ikinci birini kaybetmek hiç iyi olmaz. Yarışlarda aynı yerde biri daha düştü.

....
    Abi boşver pisti bence, çık caddede yarış, en azından caddede yarışmak daha güvenli. Körfez'de her yarışta biri ya ölüyor ya ağır yaralanıyor. Böyle yarış olmaz olsun...

muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mehmet seni tebrik ederim paşam..
    Böylesi kötü bir organizasyonda ve sıcaklıkta güzel bir başarı almışsın..

Kaza yapan kardeşime de buradan geçmiş olsun diyorum..
    Ama şunu da eklemek istiyorum...
    Çıkmayın be paşam...Çıkmayın bu piste..Boykot edin..
    Daha nice kaza haberi alacaz ki...

Ben duymaktan bıktım valla..Siz nasıl bıkmadınız ...
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

Motosikleti
    Honda Cbr 125R '07
    Keşke haberimiz olsaydı MT olarak topluca gelseydik çok güzel olurdu hatta gitmişken bide protesto patlatırdık orda süper olurdu

Tebrikler bu şartlarda bu başarı çok iyipist yamalı bohça gibi zaten.
    Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.

cooper061 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsxr 600
    ben ordaydım. mehmet guzel yarış çıkardı ama ercumentin sanssızlığından faydalandı ercu nun 3 . turda benzin ışığı yanınca yarışı bitirmeye benzininin yetmeyeceğini zannederek gaz kesti ve 5 . bitirdi. Ama bunun adı yarış herzaman bi bahane war. Seni tebrik eder başarılarının dewamını dilerim.
    İ AM NOT RİDİNG FAST!! JUST FLYİNG LOW

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrikler...

Sonunda muradina erdin... Basarabilecegini de adim gibi biliyordum
    Gecen yildan beri kendini cok gelistirdin pistlerde... Bunu bulgaristan yarisinda da gordum...
    Evren ve Yavuz'un arkasindan 3. olman gercekten buyuk basari.
    Zamanlamalarin cok iyi , Evren'e yetisebilecegine inaniyorum...
    Umarim hersey istedigin gibi olur...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    tebrikler inşallah daha iyi sonuçlarda alırsın
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    tebirk ederim, daha iyi derecelerde görürüz umarım seni
    GKN MOTORS

istburak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    başarılar duyur sesimizi her yerde
    Drift Religion
    fatih şubesi

Bütün olanlara ve söylenenlere rağmen pist yarışlara açılmış demek

Bravo

edy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mehmet tebrikler, gecen çarşamba piste 3-4 saat gezındım. körfezde yarışmak bile büyük bir cesaret. virajlar çok kötü. yeni yapılan asfalt kısımlar pistin en kötü yeri olmuş. bu şekilde yarışlar yapılırsa burada çok kazalar olur. o pistte yarış bitirmek bile büyük başarı olur. limitlerde gidilecek bir pist değil.
    If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @tugcetugce
    Tebrikler mehmet...! Geen msn'den nasılsın demiştim bir cevap yazsan yanında olacaktım Ama sen yinede yinee süper bir yarış tamamlamışsın..
    Bir gün görüşürsek içinde bulunduğum durumu sana anlatırım.. Kimse izlemeye gelmesin ben kendi başıma gidip geliyorum. Bugüne kadar pek destek görmedim, bundan sonra da görmesem olur. 30 bin kişi üyesi olan bir forum sadece geyik muhabbeti yapmaktan öteye gitmeyen insanlarla dolu. Bir zaman önce sırf bu nedenle forumu takip etmeyi bırakmıştım. İnsanlar sadece gezme tozma yeme içme eğlenme derdinde, bu imkanlarla zorluklarla yapılan bir organizasyona bir gün gelip destek vermek çok zor geliyor insanlara...

@Juba
    Keşke haberimiz olsaydı MT olarak topluca gelseydik çok güzel olurdu hatta gitmişken bide protesto patlatırdık orda süper olurdu
    Ben bu lafları çok duydum arkadaşım, keşke haberimiz olsaydı... Gezi düzenlendiğinde herkesin çok güzel haberi oluyor. Topu topu 6-7 yarış olan koskoca sezonda kimsenin hiçbir şeyden haberi yok. Neden biliyor musun? Çünkü ilgi yok!

@cooper061
    ben ordaydım. mehmet guzel yarış çıkardı ama ercumentin sanssızlığından faydalandı ercu nun 3 . turda benzin ışığı yanınca yarışı bitirmeye benzininin yetmeyeceğini zannederek gaz kesti ve 5 . bitirdi. Ama bunun adı yarış herzaman bi bahane war. Seni tebrik eder başarılarının dewamını dilerim.
    Yarışta kimse kimsenin birşeyinden faydalanmaz. Ben yarışta ikinci olarak kalktım ve ilk virajda Ercüment benim önüme geçti ancak daha ilk turda ben onu yine geçtim. Yani benzin ışığı daha yanmadan çok önce. Üçüncü tura kadar da arayı bayağı açtım. Sıralama turlarındaki sürelere bakarsanız aradaki farkı görürsünüz. Herşeyi geç, yarışta bahane olmaz. Eğer herkes aynı olsa yarış başladığı gibi biter. Herşey gibi depoda yeterli benzin olup olmadığını da kontrol etmek bu işin bir parçası... Ercüment 17 yaşında (neredeyse benim yarı yaşımda) bir arkadaş ve çok da başarılı. Benden çok daha iyi performans göstermesi olası. Ancak bu yarışta değil...

@GorkeM
    Sonunda muradina erdin... Basarabilecegini de adim gibi biliyordum
    Gecen yildan beri kendini cok gelistirdin pistlerde... Bunu bulgaristan yarisinda da gordum... Evren ve Yavuz'un arkasindan 3. olman gercekten buyuk basari.
    Zamanlamalarin cok iyi , Evren'e yetisebilecegine inaniyorum...
    Sağol Görkem'cim. Ben kendimi geliştirdim ama diğerleri de geliştiriyor. Kendimi daha çok geliştirmem lazım ancak şartları biliyorsun. Evren senelerdir yarışan bir arkadaşım, Yavuz da CBR125 ve 250 cuptan gelen bir arkadaş. Yani benim yarış tecrübem onlardan çok daha az. Bu işin en önemli noktası bol bol antreman. Onların benden daha fazla antreman yapma imkanları oluyor. Eee ne kadar ekmek, o kadar köfte... Yine de benim için güzel bir haftasonuydu..
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

cooper061 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsxr 600
    Dikkatli okumadın tabiki yarışçılar birbirlerinin hatalarından yararlanıcaklar bunların hepsi yarışın sınucunu belirleyen bahaneler. Mesela bulgaristan yarışında ercününde senin önünde bitirmesinin mutlaka bi sebebi wardır. Sebepler sonuçları etkiliyo ve ben yine sana başarılar diliyorum. Artık 600 cc C kategorisinde desteklediğim 2 pilot oldunuz. ercunun babası seneye takım kurabilir kurarsa bende yarışıcam (Bide körfezde pistte düzenleme olması şart yoksa yarışmam).
    İ AM NOT RİDİNG FAST!! JUST FLYİNG LOW

osmanfeza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj pulsar
    süper sonuç. 6-7 eylülde türkiye pist şampiyonası nerede yapılacak acaba. izmir yarış pistinde yarış yok bu sene galiba. valla özledik

bu kazadan sonra her oviraja geldigide aklıma okaza gelır olmuştu. abicim çok gecmiş olsun allah şifa versin

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler