Bu TT yarislarini 5-6 sene once Eurosport veriyordu,sonra izini kaybettim hic bir kanal yayinlamiyor, bu seneki yarislari hangi kanal verdi acaba ?
Ayrica bu isle of the man the side car yarislarida oluyor bunlarda super!!
Bu TT yarislarini 5-6 sene once Eurosport veriyordu,sonra izini kaybettim hic bir kanal yayinlamiyor, bu seneki yarislari hangi kanal verdi acaba ?
Ayrica bu isle of the man the side car yarislarida oluyor bunlarda super!!
KNOW YOUR LIMITS...TO LIVE, ON THE LIMITS!!!!
@sonic
Bildiğim kadarıyla ne yazık ki bizim kanallardan hiçbir kanal vermiyor. Emule programı ile "2007" "isle of man" "TT" şeklinde aratırsan Senior, Superbike, Stock, Supersport ve Sidecar yarışlarını bulabilirsin.Bu TT yarislarini 5-6 sene once Eurosport veriyordu,sonra izini kaybettim hic bir kanal yayinlamiyor, bu seneki yarislari hangi kanal verdi acaba ?
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
olamaz ögle birsey.inanmak zor be abi ne meziyet bu
UZAKLARDA BİR GÜNEŞ DOGUYOR.
iide madem öyle niye bu adamlar.. motogp gibi ne bileyim daha duyulmuş daha meşhur yarışlarda şanslarını denemiyolar sizce rossi bu şekilde motosiklet kullanabilirmi yada ghostrider abimiz dediğiniz herif.
god is busy ! can i help you!
Sen nerelerdesin len...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Nerede izleyebiliriz bu yarışları?
you tubeden bir kaç tane videosunu tam anlamıyla bir çılgınlık
Bence burada adrenalin pik yapıyor ama izleyenler hatta çok daha gerideki vatandaaşlar o kadar büyük risk altındaki kimse olayın heyecanından bunu
bile farkedemiyor.
Bu organizasyonu düzenleyenlerin bir an önce bu sevdadan vazgeçmeleri gerekiyor,neden mi bu olay aynen avcılara uçaksavar veya ağır makinalı ile avlanma izni verilmesinden farksıız bence,hiç bir keyif insan hayatını bu kadar
hiçe saymamalıdır.
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
hazır gündeme gelmişken 2008 sonuçlarını vereyim
Tüm 2008 TT sonuçlarına bu linkten ulaşabilirsiniz.
@exorcist
Isle of Man TT yarışları MotoGP yarışlarından çok daha eskidir ve 1907 yılından beri, yani 100 yıldan fazla süredir yapılmakta, bizim duymamış olmamız bu yarışın meşhur olmadığı anlamına gelmiyor. TT, MotoGP, Superbike, Supersport ve Endurance yarışlarının hepsi ayrı klasmandadır. Biri birine göre daha iyi veya daha profesyonel değildir. Çoğu zaman MotoGP ve Superbike arasında gitgeller olur. TT yarışlarında bugüne kadar çok kişi öldü. Bu yarışta normal yarışlardan çok daha fazla adrenalin ve risk söz konusu.iide madem öyle niye bu adamlar.. motogp gibi ne bileyim daha duyulmuş daha meşhur yarışlarda şanslarını denemiyolar sizce rossi bu şekilde motosiklet kullanabilirmi yada ghostrider abimiz dediğiniz herif.
@contrary
Bende 2007 ve 2008 yıllarının Superbike, Supersport, Senior, Superstock, Sidecar, v.s. olmak üzere tüm yarışları mevcut. eMule Morph v11 programını kur, "Search" bölümüne "isle of man tt" yaz ve "Start" butonuna bas. Bütün videoları bu program vasıtasıyla bulup indirebilirsin. Ancak programın başarılı şekilde download yapabilmesi için birkaç ayar yapman gerekiyor.abi bunun videolarını nerden bulabiliriz kafayı yedim walla.müthiş bişey bu ya
buralardayım şehir değişikliği nedeniyle pek bi ilgilenemedim bide benim kankamı atmışınız kovalmışınız forumdan
haklısın abi düşünce şimdi daha iyi anlıyorum.. bende tt de yarışıyo olsam hiç işim olmazdı diğer klasmanlarla ama işte daha fazla sükse yaptığı için motogp falan daha çok göze batıyo.. bide insanların aklına yarış diyince pist geliyo.. pist dışı diyincede off road dakar falan geliyo .. dolayısıyla tt yarışları gibi bi yarış olduğunu hayal etmek bile güç oluyo... ama daha önce bi kaç kere görmüştüm tv de bunları spor haberlerinde..
gaza geldim dayanamadım emule baba yardımıyla çekmeye başladım bile yarışları... arşiv tamam lanıyo.. sbk yıda çektikmi tammdır.
god is busy ! can i help you!
bu aralar bunlara taktım ben de...
Allah sonumu hayır etsin. ate ne zaman kafayı bozsam çok kısa süre içerisinde 150km üstü kazalar yapıyorum ama dilerim ki bu sefer kurtulmam!!!
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şimdiye dek 231 yarışçı ölmüş. Listesine buradan bakabilrisiniz.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...atal_accidents
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
36 yaşışçı Norton üzerinde, 59 yarışçı Yamaha üzerinde, 27 yarışçı Honda üzerinde, 24 yarışçı Suzuki üzerinde, 7 yarışçı Kawasaki üzerinde, 4 kişi Triumph üzerinde ölmüş. Ama 70'li yıllardaki Yamaha'lı ölümlerin nedenlerini araştırmak için Yarışa giren modellerin çeşitliliğini araştırmak daha doğru sonuç verir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)