18 Mayıs Körfez Pisti Antreman Resimleri
Reklamlar
-
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Reklamlar
-
Gurur duydum yaw, onca emeğin meyvesini toplamaya başlamışsın..
Motor sevdası basit bir çizimle bile kendini gösterir..
-
Moderatör
Yalova'da dogmu$uz.. İzmit'te dogamami$iz ki Basarilar hocam.. Hayallerine ulasirsin umarim kisa zamanda..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
@lucas
Yalova'da dogmu$uz.. İzmit'te dogamami$iz ki Basarilar hocam.. Hayallerine ulasirsin umarim kisa zamanda..
Ben de İzmit'te doğmadım arkadaşım. Motoru taşıyacak araç bulamadığımdan bugün piste gidebilmek için 200 km motor üstünde gittim. O halde bir de piste girip antreman yaptım. Bazı şeyler lafla olmuyor, kafaya koyarsan hayatta başaramayacağın şey yok. Sadece hayal kurmuyorum, hayallerimi gerçekleştirmek için aksiyonda bulunuyorum. Bu memlekette bu işlerle uğraşmak pek mantıklı değil aslına bakarsan. Bu imkanlarla sadece eziyet çekiyoruz.
-
geçen yarışta ve antremanlarda kaza çok oldu umarım bu sefer olmaz..
-
boy adlı üyeden alıntı
@lucas
Ben de İzmit'te doğmadım arkadaşım. Motoru taşıyacak araç bulamadığımdan bugün piste gidebilmek için 200 km motor üstünde gittim. O halde bir de piste girip antreman yaptım. Bazı şeyler lafla olmuyor, kafaya koyarsan hayatta başaramayacağın şey yok. Sadece hayal kurmuyorum, hayallerimi gerçekleştirmek için aksiyonda bulunuyorum. Bu memlekette bu işlerle uğraşmak pek mantıklı değil aslına bakarsan. Bu imkanlarla sadece eziyet çekiyoruz.
Bir de dönüşte yağmur bastırdı... Pist lastikleriyle yağmurda geri dönmek zorunda kalındı...
-
süpersin mehmet
bak haftaya ne var biliyorsun
pazar günü hediyemi isterim
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
mehmet tebrik ederim.
istediklerini adım adım gerçekleştirdiğini gördükçe senin adına mutlu oluyorum.
bu aralar çok ypğunum, yarışlarına gelmeyi çok istedim inan ki.
haziran ayının başından sonra inşallah sana destek olmak için yanında olacağız
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Mehmet abi tebrikler tam gaz ediyorsun zorluklaryıldırmıyor seni çok tebrik ediyorum...
EDY abi yi R6 ile gördüm bitane fotoğrafda yeni mi aldı ?
-
Eyvallah arkadaşlar.. Tabi antremana ve yarışa gelebilseniz çok daha fazla hoşuma giderdi. Bence bu tür şeylerde destek çok önemli. Maddi veya manevi.. Araç bulamadığım için motorun üstünde gitmek zorunda kaldım piste. Tabi 250 km motor sürüp pistte de antreman yapınca akşam inanılmaz bir yorgunluk çöktü. Şu anda bile her yerim ağrıyor.
Bu arada Erdem ve Görkem arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, gelip destek oldukları için. Bu arada R6'nın arkasına oturmayı kimseye tavsiye etmiyorum, hele üstünüzde tulumla aslaaaaa! Cenk'cim Erdem kazadan sonra siyah R6 aldı.
-
Moderatör (forrap)
Gerçekten zorluklar içinde birşeyler yapmaya çalışıyorsun.Ne kadar taktir ettiğimi anlatamam.Gönül ciddi anlamda yardım etmek istiyor,ama imkanlar kısıtlı olunca gönülün istediğinden çok başka şeyler ağır basıyor.O pist lastikleriyle o kadar yol yapmak,araç bulamadığın için motosikleti kullanarak götürmek bile zaten durumun yeterince vahimiyetini gösteriyor.Belki İzmir'den çıkıp piste gelemem seni desteklemek için ancak yüreğimiz seninle..Umuyorum ki bu kadar canla başla uğraşmanın meyvesini alacaksın.
Allah yolunu açık etsin
-
tebrikler bütun zorluklara rağmen,başarılar ve devamını diliyorum.kolay gelsin
-
antreman turlarından bir kaç ufak video
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
edy
ö.m'den yolladığımı aldın dimi?
-
mehmet ve hakkı"ya pazar günü başarılar dilerim.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
slm herkese arkadaşlar,ben yeni katıldım aranıza,izmit'te oturuyorum ve pazar günü yarışacak arkadaşlara başarılar dilerim kazasız belasız.orda olacağım....
-
yarın sabah 3-5 motor toplanıp desteklemeye geliyoruz arkadaşlarımızı
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
06 Haziran 2007, 21:12
bencede nıe burda bı pıst yok ya nıe
-
15 Haziran 2007, 15:26
Tarih baya eski yine de yazayım dedim.Keşke sizler ile aynı şehirde olsaydık ısuzu nkr kamyonetimiz güzel bir düzenek hazırlardık motorları sabitlemek için o şekilde motorları taşımanıza katkıda bulunurdum...
-
15 Haziran 2007, 15:40
Boy Selamlar;
Uzun zaman olmuştu seni motor üstünde pistte görmeyeli yoğun iş tempom nedeniyle gelemedim ama sanırım bundan sonraki yarışta yanında olacağım...Başarılar....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler