Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Honda Cbr 125& Cbf 250 Cup

Motovento
    REKLAM ALANI
    GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Antreman ve sıralama turları yarın ve cumartesi atılıyor.... Pazar günü de yarış ve ödül törenleri var....
    Boy , Nemrut , Tronic ve yarışan bütün arkadaşlara başarılar
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    marwel114 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw G650 Xmoto
    helal olsun, umarım iyi dereceler elde edersin. o ne şansmış öyle yaa motorun hakkını ver olur mu..
    Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.

xasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    başarılar kardeşim dikkatet

tronic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fazer
    Arkadaşlar geçtiğimiz pazartesi salı günleri izmir yarış pistinde cbf 250 cup ın eğitimleri vardı.Şunu söyleyebilirim ki pist ortamı gerçekten çok farklıymış.Ben henüz bugün 5000km yi deviren bir motorcu olarak geçen seneden deneyimli arkadaşların yanında gerçekten çok zorluk çektim.

Bir kere yarışta gözü kara olmak ilk şart yoksa en ufacık tedirginlikte geçiveriyorlar sizi Hayatımda ilk defa 125 cc üzeri bir motoru bu eğitimlerde kullandım. Cbf 250 gerçekten fena bir makina değilmiş ya da bana öyle geldi.125 e göre akselerasyon baya farklı.Son viteste bile devir bir hayli hızlı yükseliyor.Yarışlarda sonuncu olacağım eğitimlerde ortaya çıksa da sayın hocamız Ercan Dinamit gelişimimin iyi olduğunu söyledi.Ben de zaten kendimle yarışıyorum 600cc ye geçmeden önce yeterince deneyim kazanmak için.

Nemrut senin derecelerin nasıldı pistte?
    [I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]

eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    kendini geliştirmek açısından çok iyi bir egitim olacak başarılar diliyorum
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Alıntı tronic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada motorun üzerine MT'nin stickerını almaktan gurur duyarım sayın Erhan bey
    Pazar günü piste sizleri destekleyeme geleceğiz. Stickerda getireceğim.
    Şimdiden başarılar.

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı xxxxx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    başarılar

suzukinin de böyle ya da buna benzer bir organizasyonu olacakmış bilen var mı? 1000 euroya ileri sürüş eğitimi verilcekmiş galiba daha sonra iyi olanları yarışmak için yurt dışına filan gönderceklermiş

edit: şimdi öğrendim merak edenlere söyliyeyim. suzuki cornerspeed işbirliği ile nisan ayının 3. haftası istanbul park pistinde "profesyonel yarış sürücülüğü kursu" vericekmiş. 1000 euro veriyorsunuz onlar motor, tulum vs. temin ediyorlar. sadece kaskınızı ve eldiveninizi alıp gidiyorsunuz.
    cornarspeed istanbul parktaki "fahiş" kiralama ücretleri yüzünden bu organizasyonunu askıya aldı.ilgilenenlere duyurulur...

cbf250 cupda yarışan arkadaşımıza da başarılar dilerim...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Antreman ve sıralama turları yarın ve cumartesi atılıyor.... Pazar günü de yarış ve ödül törenleri var....
    Boy , Nemrut , Tronic ve yarışan bütün arkadaşlara başarılar
    evet arkadaslar herkese basarılar unutmayın kazanamasanızda cok güzel bir gün ve tecrübe yasayacagınıza eminim.çok sanslısınız.o günü güzel geçirin.tekrar basarılar
    34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]

Motosikleti
    cbf 150
    kardeşimize başarılar diliyorum
    bizi en iyi şekilde temsil et la orda

tronic ne oldu yarışlar sonuç nedir? ismini bilmediğim için yanına gelemedim orada...
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

tronic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fazer
    sondan bir

Geçen sene yarışanlar çok deneyimli.izmirdeki eğitimlerde zaten belli oluyordu.Ama kendi açımdan mutluyum döndüğüm süreyi ve sıralamada başlarda olan arkadaşlarla olan süre farkını azalttım.Bir de gözü kara olmak lazım ben öyle değilim maalesef Yarış pek bana göre değil
    [I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]

Alcohol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YK-200GY2
    sondan bir

Geçen sene yarışanlar çok deneyimli.izmirdeki eğitimlerde zaten belli oluyordu.Ama kendi açımdan mutluyum döndüğüm süreyi ve sıralamada başlarda olan arkadaşlarla olan süre farkını azalttım.Bir de gözü kara olmak lazım ben öyle değilim maalesef Yarış pek bana göre değil
    bir dahakine dostum insallah ama sebebi kesin alabalık yememiş ve abantta yoresel tatlı yemeden yarisa gittin ondan oldu sanirim

en kısa zamanda gorusmek dilegi ile
    İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....

sondan bir

Ilk 5 zaten çok deneyimli olduğu için onlar koparttı , 6. da motor tecrübesi çok iyi olan bir arkadaşımdır... bu işlerde biraz tecrübe gerek. bence sen de pistte yarıştıkça bu tecrübeyi edineceksin... birdahaki yarışa buluşalım padokta

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    ben izmiri 1 dk 36 sn ile döndüm ugur.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler