Antreman ve sıralama turları yarın ve cumartesi atılıyor.... Pazar günü de yarış ve ödül törenleri var....
Boy , Nemrut , Tronic ve yarışan bütün arkadaşlara başarılar
Antreman ve sıralama turları yarın ve cumartesi atılıyor.... Pazar günü de yarış ve ödül törenleri var....
Boy , Nemrut , Tronic ve yarışan bütün arkadaşlara başarılar
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
helal olsun, umarım iyi dereceler elde edersin. o ne şansmış öyle yaa motorun hakkını ver olur mu..
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Arkadaşlar geçtiğimiz pazartesi salı günleri izmir yarış pistinde cbf 250 cup ın eğitimleri vardı.Şunu söyleyebilirim ki pist ortamı gerçekten çok farklıymış.Ben henüz bugün 5000km yi deviren bir motorcu olarak geçen seneden deneyimli arkadaşların yanında gerçekten çok zorluk çektim.
Bir kere yarışta gözü kara olmak ilk şart yoksa en ufacık tedirginlikte geçiveriyorlar sizi Hayatımda ilk defa 125 cc üzeri bir motoru bu eğitimlerde kullandım. Cbf 250 gerçekten fena bir makina değilmiş ya da bana öyle geldi.125 e göre akselerasyon baya farklı.Son viteste bile devir bir hayli hızlı yükseliyor.Yarışlarda sonuncu olacağım eğitimlerde ortaya çıksa da sayın hocamız Ercan Dinamit gelişimimin iyi olduğunu söyledi.Ben de zaten kendimle yarışıyorum 600cc ye geçmeden önce yeterince deneyim kazanmak için.
Nemrut senin derecelerin nasıldı pistte?
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
kendini geliştirmek açısından çok iyi bir egitim olacak başarılar diliyorum
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
kardeşimize başarılar diliyorum
bizi en iyi şekilde temsil et la orda
tronic ne oldu yarışlar sonuç nedir? ismini bilmediğim için yanına gelemedim orada...
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
sondan bir
Geçen sene yarışanlar çok deneyimli.izmirdeki eğitimlerde zaten belli oluyordu.Ama kendi açımdan mutluyum döndüğüm süreyi ve sıralamada başlarda olan arkadaşlarla olan süre farkını azalttım.Bir de gözü kara olmak lazım ben öyle değilim maalesef Yarış pek bana göre değil
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)