2006'nın, son enduro yarışından fotograflar...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ben bu motosıkletlerden de hoslanmaya basladım paylasım ıcın tesekkurler
isyan rock'ta başlar,motosiklet üstünde devam eder !!!:cat:
-
Güzel resimler Teşekkürler
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
gercekten guzel olmus bız gıdemedık bak sımdı kros aldırcaklar bana bu fotoları gorunce ınsanın alası gelıyo ))
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
-
-
EVET BENDE ORDAYDIM İYİ BİR SOĞUK VARDI AMA SÜPERDİ VE YARIŞÇI KATILIMCI SAYISI ÇOKTU DİKKATİMİ ÇEKTİ BİZ İLERLİYORUZ BU İŞTE ARKADAŞLAR VALLA NASIL SEVİNİYORUM TAHMİN EDEMEZSİNİZ. BİZDE KATILMAYI DÜŞÜNÜYORUZ ÖNÜMÜZDEKİ YIL İKİ ARKADAŞ BAKALIM?????????
-
ktm ler harika ya inşallah ilerde benım de bir tane ktm olur... Cok güzel yarıslar ve resimler teşekkürler arkadaşlar...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
Böyle yarış görmedim 4 4 lük bişe olduğu resimlerden belli helal olsun emeği geçen herkese paylaşım içinde hemşerime tşk ediyorum...
-
resimler dehşet işte budur en çok çamur adam resimleri güzel resimler herşeyi anlatıyor zaten emeğine sağlık
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
resimlere bakarkan burası türkiye mi diye düşündügüm oldu
-
@gültekin resimler çok güzel.
Fotoğraf makinasının markası,modelini ve fiyatını öğrenebilir miyim? (reklam olur diyorsan özelden msj atabilirsin).
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
-
teşekkür ederim arkadaşlar.
su silahı adlı üyeden alıntı
Fotoğraf makinasının markası,modelini ve fiyatını öğrenebilir miyim?
sony dsc-f 828 8 mp. 28-200 mm f/2,0-5,6 carl-zeiss lens
yaklaşık olarak 900- 1000 ytl diyebiliriz. (ben ilk çıktığında, alamanyadan 800 eu.'ya almıştım.)
fotograflar, 400 iso'da, enstantane öncelikli modda ve S 1/250'de çekildi.
beyaz dengesi için, ortama özel ışık değerlendirmesi yaptım.
en sonunda da, picasa'da kontrast ve kadrajlara ufak müdahaleler yaptım.
ha bu arada, ufak bir bilgi;
yukarıdakiler fotograftır. resim değildir.
resim çizilir.
(motorsiklet demenin yanlış olduğu gibi, resim demek de yanlıştır.)
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
tsk ederiz gültekin...fotolarınla sanki bizde orda gibi hissettik ..şahsen ben öle hissetim...kismetse cross sahibi olacagım günü iple çekiyorumm...çamuırdan adam olmak güzel duygu olsa gerek..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler