Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Pistlerin Uçuk Fiyatları

REKLAM ALANI

Arkadaşlar, Kurtköy'deki pistin yapılış amacı ülkemizin reklamını yapmaktı ancak ben bunun yabancı organizasyonlardan ziyade yurt dışında kendi sporcularımızla yapılabileceğini düşünüyorum.(misal: Kenan) Fakat uçuk fiyatlar yüzünden sporcu yetişmiyor. Duyarlı arkadaşlardan cevap ve paylaşım bekliyorum...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mts 950
    bilen varsa yazabilir mi türkiye de nerde düzgün pistler var ve fiyatlari nelerdir kiralamak istesek?

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    fiyatlar nedir?

hayalmeyal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar bence türkiye motor federasyonundan bu konuda bilgi alınabileceğini düşünüyorum...

www.tosfed.org.tr

ilgilenen arkadaşlar konuyu aktarıp bilgilendirme yazısı isterlerse yardımcı olacaklarını tahmin ediorum...

babyboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125cc
    Avrupadaki ülkelerde adamlar özellikle genç yetenekler için org. yapıyorlar burda ben bir cbr 125 cup biliyorum ona da katılman için bayağı paran olması gerekiyor buraya pist yapılcağına gençlere önem verilseydi Türkiye belkide pistten kazandığı reklamın daha fazlasını kazanabilirdi....
    [B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]

the_cayman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Olsa da gururla R6 diye yazsak :P
    Sanırım İstanbul Parkta birkaç arkadaşınla yarışabilmen için birkaç bin ytl'yi gözden çıkarman gerek. Yani yarışamazsın . Haa denizde kum bende para diyen arkadaşlar için ideal ama
    [B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]

Bence uygulamanın değişmesi lazım. Kişi başı uygun bir fiyat tarifesinin olması gerekiyo.Tıpkı Avrupa'da olduğu gibi. Ama bide bunu yetkililere duyurabilmek var...

İzmir Pınarbaşı pistinin fiyatı günlük 750 ytl ama kurtköyü bilmiyorum. o konuda görüşücem zaten yetkililerle...

Alıntı hayalmeyal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bence türkiye motor federasyonundan bu konuda bilgi alınabileceğini düşünüyorum...
    www.tosfed.org.tr
    Yukarıda bahsettiğiniz yanlış bir bilgidir.
    Sanırım onu da hayal meyal hatırlamışsın.

---

Türkiye Motosiklet Federasyonu - www.tmf.org.tr
    Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu - www.tosfed.org.tr

---

Saygılar.

rahooooo_busa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

pist fiyatları

Yarış pistlerinin 2006 sezonu fiyat sıralaması ;

İstanbul park:5800euro
    İzmit körfez : 900ytl(6 kişi ile sınırlıdır.extra her kişiden 100ytl alınmaktadır.)
    İzmir pınarbaşı :750ytl(9kişi ile sınırlıdır.)

Motosikleti
    Çin İşİ CroS 200:)
    yaz google'a bütün fiatlar çıkıyor yaff
    [FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::

Aslında önemli olan şu kalın kafalı yetkililere durumu iletebilmek. Zaten param olsa da vermem o fiyatı

Ayrıca insaf yaw 5800 AVVROO... Nedir abi o öle. Motor alısrın o paraya be. Yazık bu memlekete diyorum...

ogulcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbx 250 twister HONDA hayat ONDA
    o ne ya nasıl fıyat onlar ole sasırmıs bunlar kesınlıkle
    [i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
    AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
    [b]Denize ve Özgürlüğe[/b]

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı rahooooo_busa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yarış pistlerinin 2006 sezonu fiyat sıralaması ;

İstanbul park:5800euro
    İzmit körfez : 900ytl(6 kişi ile sınırlıdır.extra her kişiden 100ytl alınmaktadır.)
    İzmir pınarbaşı :750ytl(9kişi ile sınırlıdır.)
    bence pahalı değil o kadar. pınarbaşı 750 ytl uygun bence. zaten pahalı bir spor. eğer racing motoru olan bir kişi 100 ytl ye pahalı diyorsa ayrı. istanbul parkta da herkesin işi olmaz zaten. sponsor firmalarla çalışanlar girer genelde.

yani 5 ytl filan mı olmalı kişi başı. pistin yapmı çok pahalı sonuçta.
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    teşvik olmalı sporun yayılması ve gelişmesi acısından fiyatlar herkese hitap edmeli diye düşünüyorum
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kişi başı 150 ytl 100 ytl pist kiralamak için yüksek rakamlar gibi gelmedi, pist kiralayacak adam da istanbuldan izmite nasıl gidilir diye düşünmez sanırım.

doktor_oni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 150
    yahu motor sporları tek başına öğrenilmezz ki zaten... tamam istanbulpark pahalıdır ama büyük şirketler bunu eğitimini vermeyi hedeflerse yetenekli gençleri rahatlıkla orada tam takım halinde çalıştırır.

Motosikleti
    Motti 150T-11---Sym Gts 250
    Sen pisti 11.000 ytl yaparsan millette zevkini yolda tatmin eder sonrada gelsin felaketler

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Alıntı ogulcan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o ne ya nasıl fıyat onlar ole sasırmıs bunlar kesınlıkle
    ogulcan, bütün mesajlarını böyle (bold/kalın) yazıyorsun. uyarı alırsan hiç şaşırma. ben seni şimdiden uyarayımda

Forum Kuralları:
    55. Mesaj/Konu baslik ve içeriginde BiR BüYüK bİr kÜçÜk, tamami bold, tamami italik olacak sekilde yazilar kullanilmasi ; hem göze hos gelmemesi ve forumun genel görünüsünü bozmasi hem de tartismalara sebep olabilecegi için sakincali bulunmaktadir. Tamami büyük harften olusan, noktalama isaretlerine yer verilmemis veya haddinden fazla seviyesiz bir tarzda yazilmis iletilerin zor anlasildigi ve anlasilsa bile dikkate alinmadigi bilinmelidir. Bu tür mesajlar yöneticiler tarafindan degistirilebilir, silinebilir, kilitlenebilir veya tasinabilir. Bu durumun devami halinde üye hakkinda da çesitli yaptirimlar söz konusu olacaktir. Kullanicilarin özellikle forumdaki yazismalarda olabildigince düzgün Türkçe kullanmalari önerilir.

delidumur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha ybr 125
    izmir pistinin fiyatı aslında gayet makul.HErkese de hitap eder diye düşünüyorum.
    Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler Ahmet Tataroğlu

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler