Anket: sizce motosiklet.net ten manisa motodrag en fazla kaç kişi gelir
- Katılımcı sayısı
- 15. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
50 kişi
-
100-120 arası
-
200 ve daha fazla kişi
-
gülüncek kadar az kişi
MotoDrag 29ekimde[MT]manisadayız...
-
arkadaşlar 29 ekimde manisa valiliğini düzenlemiş olduğu motodrag ta türkiye cumhuriyet kupası verilecek ayrıca bu yarışa bnde katılıyom herksin gelmesini istiyorum çok güzel bir yarış olacak ayrıca yarışa herkez katılabilecek ödül büyük arkadaşlar türkiye cumhuriyet kupası boşu boşuna yazmıyorumdur işallah bu yazıyı (herkez katılabilcek)
MMKD
manisa motosiklet klubü derneği
_demon_
[mt] manisa yönetimi
cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar lütfen katılım olsun _demon_[mt]manisa
orcun
Reklamlar
-
abi benden manisdanım ancak motorum kanunı racer 200lük bende yarışmayı çok isterdim ancak motorum artık 130 civarı yapıyo sinirimi bozuyo nese bende izlemekle yetincem artık nerde olcanıda sölersen sevinirim
: SAYGILARIMLA :
-
100-120 arası gelir herhalde.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
çok iyi bir organizasyon olacağına inanıyorum. yakın il ve ilçelerden izleyici olarak katılacak çok kişi olacaktır. tek sorun hava kötü olmasın.
-
bende manısadayım ama motorum yok martta alacagım arabayla yarısırım gorusuruz 200 kısı gelır havanın durumuna baglı
-
bendeeee
arkadaşlar bende geliyorum pazar günü 1 arkadaşımla birlikte yarışı izlemeye. kim yazıyo bu listeyi. ekleyin bizi de. biri benimle irtibata geçsin. ben balıkesirden gürkan. baterist_gurkan@hotmail.com
-
akhisardan geleceklerr varr unutmaynnn
-
bende yarıştaydım
bende manisa drag lara gittim ama yarışa katıldığım için yine görüşemedik honda cbr 125 le(siyah) 2.ci oldum motorda hiç bişey yoktu modifiye açısından ama sponsor bulursam ileride iyi şeyler yapacağoma inanıyorum bidahaki sefere işallah görüşürüz
bende manisa drag lara gittim ama yarışa katıldığım için yine görüşemedik honda cbr 125 le(siyah) 2.ci oldum motorda hiç bişey yoktu modifiye açısından ama sponsor bulursam ileride iyi şeyler yapacağoma inanıyorum bidahaki sefere işallah görüşürüz
-
hasanv3589 GÖRDÜM SENII motorun gzldıı yan tarafı sükmüşünn
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler