►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ne seri üretimi beyler yarış motoru bunlar.. siz hiç yolda F1 aracı gördünüz mü? onun gibi bişey işte. zaten bi kaç tane yapıyolar bu motorlardan..
ya arkadaş bu modelin seri üretim uyarlamasını kasteddi diye düşündüm ben ama yinede tek kişilik seri üretim motor olmazz =)
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Motor 2 kişilik bir aşktır araya 3. kişiler giremez . Tek kişilik olsa bile bence sorun yok güzel alet
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
bu japonlarda bir terslik var kendi ebatları küçük ama yaptığı işler ortada sadece alkışlayabiliriz
Bu dağ ne rüzgarlar ne çığlar gördü
DOĞUŞTAN BMW Cİ
bu sene motorlar 900cc değil miydi? ben mi yanlış biliyorum?
dünya ve içindeki tüm motorlar senindir...
Motorlar 800 cc . Boyutlar biraz küçülmüş evet . Eee yapıyo adamlar
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
moto gp ürünleri seri üretilmez... bunlara prototip deniyor... seri üretim olursa super bike kategorisinde kullanılabilir olur ki işler karışır o zaman...
--- SATILIK MAGELLAN EXPLORIST 300 GPS ---
igilenenler için email: mdinc3000 yahoo.com
isın sonu?ne dıyelım perfect.
arkadaşlar moto gp de yarışan motorlar 2 zamanlımı yoksa 4 zamanlımı çok merak ettim. 2 zamanlı olduğunu duymuştum ama.
arkadasım "v" tipi motorlarda ust ölü noktaları aşmak daha kolay olduğu için düşünülmüş olabilir, birde krank açısıda bununla birlikte değişiyor ve performans daha iyi bir noktaya varabiliyor. Son olarak grenajlar bir ayrı güzel aerodinamik desen ayrı bir çekicilik motor tek kelime ile süperrrrrrr
Tutmayın fışkırıcam diyor sankii....Acaip bişey....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)