kebap,baklava,drag gaziantep de
Reklamlar
-
11 Ağustos 2006, 10:02
20.08.2006 pazar günü Türkiye nin birçok yerinden katılımla mahalli (ödüllü)motodrag şampiyonası için gerekli tüm izinleri almış bulunuyoruz..ilk organizasyonumuz olduğundan sorunsuz olması için arkadaşlarımız büyük çaba sarfediyor.istediğimiz genişlikte,güvenlikte,ve güzellikteki yolu aldık.
1300,1000,750,600,ve125cc olmak üzere 5 kategoriden oluşan yarış ta birinciye 3,ikinciye 2,üçüncüye 1 cumhuriyet altını
125cc de birinciye 1 cumhuriyet,ikinciye 1 yarım,üçüncüye çeyrek altın
katılmak,izlemek isteyen tüm arkadaşlar buyursunlar
yer dülükbaba mesire ormanı karşısı,gaski celal doğan tesisleri yolu
gaziantep zeugma motosiklet kulübü
mehmet arıkök .r6 vale rossi.gaziantep
Reklamlar
-
11 Ağustos 2006, 10:59
Vay be memleketimi özledim bi an.
Yarışmacılara başarılar.
-
11 Ağustos 2006, 11:10
dostum orda olmak isterdim ama istanbul nere antep nere
-
11 Ağustos 2006, 11:16
-
11 Ağustos 2006, 11:34
Kardeş benide yazmayı unutma. (Baklava, kebap yarışmasına). Şaka Şaka. Gaziantep'te dernek kuruluşu yeni olmasına rağmen böyle güzel bir organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim. Başta feragold kardeşime. İnşaallah o gün orda olacam ve bu heyecanı beraber paylaşacağız.
-
11 Ağustos 2006, 12:30
mehmet arıkök .r6 vale rossi.gaziantep
-
11 Ağustos 2006, 12:35
drag yarışlarında basarılar allahım kazasız geçer inşallah ben konyalıyım konyadaki gecen yarışın acısını hala yazıyorum umarım orda herhangi bir kaza olmaz en güzel bir şekilde gecer yarısı düzenleyenlere izleyenlere yarışanlara sonsuz tşk ler basarılar iyi izlemeler konyadan selamlar
-
21 Ağustos 2006, 10:17
Gaziantep Drag yarışları dün yapıldı. Gaziantep için bir ilkti bu. Yaklaşık 10,000 kişilik bir izleyici ile muhteşem bir organizasyon oldu. Gaziantep Zeugma Motosiklet Kulübü başta olmak üzere bize bu heyacanı yaşatan herkese teşekkür ederim.
-
21 Ağustos 2006, 10:28
yusufhalfeti adlı üyeden alıntı
Gaziantep Drag yarışları dün yapıldı. Gaziantep için bir ilkti bu. Yaklaşık 10,000 kişilik bir izleyici ile muhteşem bir organizasyon oldu. Gaziantep Zeugma Motosiklet Kulübü başta olmak üzere bize bu heyacanı yaşatan herkese teşekkür ederim.
Selam dostum
Aslında bende gelicektim ama bir aksilik yüzünden gelemedim ama orda olmayı çok istemiştim.hem sizleri tanımak(gerçi senle tanıştık )yarışları izlemek ve askerlik yaptığım yeri yeniden görmek istemiştim ama kısmet olmadı
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
23 Ağustos 2006, 12:40
gelmeyi isterdim...
yarışlardan hiç foto yok mu merak ettim..
neler yaşandı neler oldu.... sonuçta mahalli bir yarış ve antep için de sanırım bir ilk.. herşey istenildiği gibi yolunda gitti mi?.. ya da aksilikler, sorunlar yaşandı mı?
teşekkürler..
-
24 Ağustos 2006, 11:21
-
24 Ağustos 2006, 11:51
Herkeze iyi eğlenceler
-
24 Ağustos 2006, 12:47
feragold; dostum fotolar harika. Özellikle finişte çektiklerin muhteşem. Ayrıca msn den gönderirsen sevinirim. 10.000 kişilik izleyici derken abarttığımı düşünenler olabilir. Ancak çektiğin fotolarda açıkça görülüyor. Bu Gaziantep Zeugma M.T. nin ilk drag organizasyonuydu. Tanıtım ve raklam eksikliğine rağmen bu kadar güzel geçti. Seneye düzenlenecek şöleni hayal bile edemiyorum. Kafaya taktım seneye bende yarışacam. Şimdiden makina araştırmaya başladım.
-
24 Aralık 2006, 23:05
farafillo 27
bu yıllki gaziantepte olan drak yarısları mukkemmel oldu.seneye işaallah ortalıgı dağıtacagım bir gaziantepli olarak.kendime rakip tanımıyorum.1400 luk kawasaki manyak bir makinem var rakiplerin maillerini bekliyorum. İYİ OLAN KAZANSIN DİORUM SEVGİLER SAYGILAR
-
25 Aralık 2006, 00:27
keyifci27 adlı üyeden alıntı
bu yıllki gaziantepte olan drak yarısları mukkemmel oldu.seneye işaallah ortalıgı dağıtacagım bir gaziantepli olarak.kendime rakip tanımıyorum.1400 luk kawasaki manyak bir makinem var rakiplerin maillerini bekliyorum. İYİ OLAN KAZANSIN DİORUM SEVGİLER SAYGILAR
Motorunla sana başarılar dilerim
-
25 Aralık 2006, 16:16
-
26 Aralık 2006, 00:57
SaLToN adlı üyeden alıntı
Ben 150cc motorumla sana kafa tutuyorum dersem pek aldırış etme olurmu
Bu arada aramıza hoşgeldin.
eyvallah baba herkese basarılar dilerim.olumle dans eder seytana saka yaparım hızlı yasa genç ol cesedin yakısıklı olsun.saka yaa ALLAH herkese kazasız belasız motor sürüşü keyfi yaşatsın saygılar hoşbulduk
-
26 Aralık 2006, 22:55
keyifci27 Ne dersin işlalah bizde seneye mt gezisine çıkarmıyız
-
28 Aralık 2006, 00:44
farafillo
işallah kardes .bayramın 3, günü balıkesirde kaçak yarışlar düzenlenecek orda olacagım bana sans dile arkadas.öttürmeliyim ortalığı.
-
Gaziantep mt çok güzel bir fikir aslında.Kamerayla kayıt edip youtube ye göndereceksin ki; bütün motosiklet. net üyeleri izleyebilsin.Gaziantep' imizin de iyi bir reklamı olmmuş olur hemde dünya çapında. youtube günde bir milyondan fazla insanın ziyaret ettiğini düşünürsek. Arkadaşa da kazasız belasız yarışlar diliyorum. İnşaallah Gaziantep' ten valentino rossi gibiler çıkar. neden olmasın
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler