Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

kebap,baklava,drag gaziantep de

REKLAM ALANI
    feragold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    20.08.2006 pazar günü Türkiye nin birçok yerinden katılımla mahalli (ödüllü)motodrag şampiyonası için gerekli tüm izinleri almış bulunuyoruz..ilk organizasyonumuz olduğundan sorunsuz olması için arkadaşlarımız büyük çaba sarfediyor.istediğimiz genişlikte,güvenlikte,ve güzellikteki yolu aldık.
    1300,1000,750,600,ve125cc olmak üzere 5 kategoriden oluşan yarış ta birinciye 3,ikinciye 2,üçüncüye 1 cumhuriyet altını
    125cc de birinciye 1 cumhuriyet,ikinciye 1 yarım,üçüncüye çeyrek altın
    katılmak,izlemek isteyen tüm arkadaşlar buyursunlar
    yer dülükbaba mesire ormanı karşısı,gaski celal doğan tesisleri yolu

gaziantep zeugma motosiklet kulübü
    mehmet arıkök .r6 vale rossi.gaziantep

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    igidu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yakında
    Vay be memleketimi özledim bi an.
    Yarışmacılara başarılar.

-MUSTURAKİ- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dostum orda olmak isterdim ama istanbul nere antep nere

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    bu ne güzel üçlü böyle kebap baklava ve drag tatına doyum olmaz katılan herkese başarılar iyi bir organizasyon olmasını dileklerimle...

yusufhalfeti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Better 125 Cup
    Kardeş benide yazmayı unutma. (Baklava, kebap yarışmasına). Şaka Şaka. Gaziantep'te dernek kuruluşu yeni olmasına rağmen böyle güzel bir organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim. Başta feragold kardeşime. İnşaallah o gün orda olacam ve bu heyecanı beraber paylaşacağız.

Alıntı -MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
    dostum orda olmak isterdim ama istanbul nere antep nere
    biz hazerfana geliyoruz ama
    otobüsle 16
    otomoblle10
    hayabusa ile 6
    uçakla 1.20 saat

zx12r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR600 F
    drag yarışlarında basarılar allahım kazasız geçer inşallah ben konyalıyım konyadaki gecen yarışın acısını hala yazıyorum umarım orda herhangi bir kaza olmaz en güzel bir şekilde gecer yarısı düzenleyenlere izleyenlere yarışanlara sonsuz tşk ler basarılar iyi izlemeler konyadan selamlar

Motosikleti
    Better 125 Cup
    Gaziantep Drag yarışları dün yapıldı. Gaziantep için bir ilkti bu. Yaklaşık 10,000 kişilik bir izleyici ile muhteşem bir organizasyon oldu. Gaziantep Zeugma Motosiklet Kulübü başta olmak üzere bize bu heyacanı yaşatan herkese teşekkür ederim.

kılıçbalığı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn 800(siyah inci)
    Alıntı yusufhalfeti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gaziantep Drag yarışları dün yapıldı. Gaziantep için bir ilkti bu. Yaklaşık 10,000 kişilik bir izleyici ile muhteşem bir organizasyon oldu. Gaziantep Zeugma Motosiklet Kulübü başta olmak üzere bize bu heyacanı yaşatan herkese teşekkür ederim.
    Selam dostum
    Aslında bende gelicektim ama bir aksilik yüzünden gelemedim ama orda olmayı çok istemiştim.hem sizleri tanımak(gerçi senle tanıştık )yarışları izlemek ve askerlik yaptığım yeri yeniden görmek istemiştim ama kısmet olmadı
    "[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]

fatoşşş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 125 RT
    gelmeyi isterdim...
    yarışlardan hiç foto yok mu merak ettim..
    neler yaşandı neler oldu.... sonuçta mahalli bir yarış ve antep için de sanırım bir ilk.. herşey istenildiği gibi yolunda gitti mi?.. ya da aksilikler, sorunlar yaşandı mı?
    teşekkürler..

çok zevk veren bi yarış oldu

pist mükemmeldi,kazasız belasız bitti şükür
    ilk olmasına rağmen yıllardır yapılan drag organizasyonlarından daha iyiydi bence

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    Herkeze iyi eğlenceler

Motosikleti
    Better 125 Cup
    feragold; dostum fotolar harika. Özellikle finişte çektiklerin muhteşem. Ayrıca msn den gönderirsen sevinirim. 10.000 kişilik izleyici derken abarttığımı düşünenler olabilir. Ancak çektiğin fotolarda açıkça görülüyor. Bu Gaziantep Zeugma M.T. nin ilk drag organizasyonuydu. Tanıtım ve raklam eksikliğine rağmen bu kadar güzel geçti. Seneye düzenlenecek şöleni hayal bile edemiyorum. Kafaya taktım seneye bende yarışacam. Şimdiden makina araştırmaya başladım.

farafillo 27

bu yıllki gaziantepte olan drak yarısları mukkemmel oldu.seneye işaallah ortalıgı dağıtacagım bir gaziantepli olarak.kendime rakip tanımıyorum.1400 luk kawasaki manyak bir makinem var rakiplerin maillerini bekliyorum. İYİ OLAN KAZANSIN DİORUM SEVGİLER SAYGILAR

SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı keyifci27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu yıllki gaziantepte olan drak yarısları mukkemmel oldu.seneye işaallah ortalıgı dağıtacagım bir gaziantepli olarak.kendime rakip tanımıyorum.1400 luk kawasaki manyak bir makinem var rakiplerin maillerini bekliyorum. İYİ OLAN KAZANSIN DİORUM SEVGİLER SAYGILAR
    Motorunla sana başarılar dilerim

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı keyifci27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hmm 1400lük kawasaki manyak makine.. modeli güzelmiş
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Alıntı SaLToN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben 150cc motorumla sana kafa tutuyorum dersem pek aldırış etme olurmu Bu arada aramıza hoşgeldin.
    eyvallah baba herkese basarılar dilerim.olumle dans eder seytana saka yaparım hızlı yasa genç ol cesedin yakısıklı olsun.saka yaa ALLAH herkese kazasız belasız motor sürüşü keyfi yaşatsın saygılar hoşbulduk

SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    keyifci27 Ne dersin işlalah bizde seneye mt gezisine çıkarmıyız

farafillo

işallah kardes .bayramın 3, günü balıkesirde kaçak yarışlar düzenlenecek orda olacagım bana sans dile arkadas.öttürmeliyim ortalığı.

cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    Gaziantep mt çok güzel bir fikir aslında.Kamerayla kayıt edip youtube ye göndereceksin ki; bütün motosiklet. net üyeleri izleyebilsin.Gaziantep' imizin de iyi bir reklamı olmmuş olur hemde dünya çapında. youtube günde bir milyondan fazla insanın ziyaret ettiğini düşünürsek. Arkadaşa da kazasız belasız yarışlar diliyorum. İnşaallah Gaziantep' ten valentino rossi gibiler çıkar. neden olmasın
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler