helal olsun demekten baska bısey solenmez nedıım
helal olsun demekten baska bısey solenmez nedıım
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
kullanıcıya ve rodaj'a göre değişir + eksozun mondial'a belki faydası vardır!
Hakkını verememişler cbr'nin yazık..
1buçuk ay önce kırklareli drag yarışlarında 125 cc kategoride bir cbr 125 vardı ama elendi , 125 cc kategorisini kazanan dökük görüntülü bi Mondial 125 KT idi .
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Helal Olsun Karseşime Yalnız Motordaki Tek Modifiye Egzoz Değil Bende 150 Kn Kullanıcısıyım.arka Jant Orjinalde 16" Ama Bu Sampiyon Arkadaş Arka Jantı 18" Yapınca Ybr Lerle Eşit Duruma Gelmiş Ve Fark Atmıs.ben 16" Lık Motorumla Ybr Lere Fark Atıyorum 18" Liği Düşünemiyorum Bile.ayrıca Motor Gücü Olarak Ta Kalkış Olarakta Ybr Den üstün.kim Ne Derse Desin Ben 2.5 Senedir Kullanıyorum Daha Geçen Olmadı 125lerde De 150 Cc De Ve 200 Cc De...
bence motorun yanısıra surucunun de payı fazla arkadası tebrık edıyorum
mondiye bak yamahayı geçmiş çin motoru serilikte yamaha ve benzeriyle asla kapısmaz diyenler bu noluyor
hortlatmayın şu topicleri.................
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
Ya ne mondialmiş ne cbr imiş 2 yıl geçmiş muhabbeti bitmemiş.
Drag yarışlarında kısa arlıklı şanzıman önemlidir. Son hızın yüksek olması bönemli değildir.
WALLA HELAL OLSUN NE DİİM
TEKRAR OLURMUKI BU AYRIŞLAR Bİ HABERİ OLAN VARMI
hey allahım ya bırılerı hortlamıs sankı burda tamam cbr cı arkadaslar bukadar alınmayın mondıal sızı gectı dıye 2 senedır ne bu ya bıtıremedınız gıttı
He He Harbiden Yaa:d Ama Cbrciler Bu Topic Ten Nefret Ediorlardır Kesin:d
ole olmazsa hit olmazdı kesin
geçmiş geçmişte kaldı mondial cbr125 i geçti....yamaha ve honda nın mühendislerine mail atmak lazım bu olayı
ve burada 1 tane 150 kn bulup yarışacağım..çikolatasına hani geçer filan motoru vermeyelim elemana
cbr 125 1. gelse ne de olsa japon dur şudur budur diye biteremeyecektiniz belki 2 yıl değil bu muhabbet 5 yıl sürecekti
125 cc su sogutmalı 6 ileri cbr 125 motoru doyurarak bastıgında 120 deyıp bayır asagı 140 yapan bir makıne . ybr eger ıyı acılmamıssa sehır ıcı ulasım motoru sadece ben caracal 200 le ybr ye tokat basıyorum . cok ıyı acılmıs kurye motoru degılse tabi
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Nasıl olurda 150 cc çin malı motor japon malı 6 vites su soğutmalı motoru geçer ?
Mondial Farkı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)