sürücüde önemli kardeşim ben olsaydım çok farklı olurdu eminimm teker yaparak geçerdim mondiyiii
sürücüde önemli kardeşim ben olsaydım çok farklı olurdu eminimm teker yaparak geçerdim mondiyiii
mondial yamahayı hondayı geçmiş haa..inanılır gibi değil orada yarışıpta altındaki motorun hakkını veremeyenlere yazıklar olsun. mondilaciyide tebrik ediyorum
Tebrik etmek lazım arkadaşı 150 KN de iyi motor
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
bence yeni zangosanmı oyle bi motor var 150 kn den daha iyi(hasan ayrıca msnyi bi aç)
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Açtım msn yi bekliyorum
Zongshen çok iyi motor bir de Bisan Lifan var 150 lik oda harika motor
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
valla ne diim helal olsun.bende bi kalkiim bakiim bu kn 150 ile
mondial ci arkadaşı kutluyorum helal olsun valla cbr lara el sallamış
paylaşım için teşekkürler ylmzz
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
[B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]
Evet şoför çok önemli tabiiki drag olayında ise devrini ne kadar vermen gerektiğini ve vitesi çok hızlı değiştirmeye dikkat edersen beklenmedik galibiyetler alabilirsin mümkünse ve motorunuza kıyabiliyorsanız kesinlikle yarışı kazanmak istiyorsanız yarış esnasında debriyajsız vites değiştirmeniz faydalı olacaktır ama tabiiki motorun rodajı, motorun sıcaklığı, lastik havaları ve aldığınız benzin ve daha birçok ufak etken burda rol oynar ÖNEMLİ OLAN GİTMEYENİ GÖTÜRMEKTİR, arabada tercihim ise AUDİ'dir. Önceleri alfa romeonun eski 33boxerlarıyla bi yarışımızda Rakip ww polo idi (Kullanıcı ben değildim) ışıklardan kalkışta diğer araç diğer ışıklara geldi bizim alfa yeri tutmuyorki daha yerinden kalkamadı patinajdan ibre 80 lastikler yanıyor hala patinaj çekiyordu ama tabii yeri tuttuktan sonra öbürünün yanından geçişimiz ezeli bi farkla oldu o araba boxer motoru sayesinde 1.7 olmasına rağmen golf gti ve Pevgeot306gtiyi otobanda yemişti 4'de 210km 5'de 255km yapıyordu SADECE 1700cc orjinal ama yer tutuşu iyi değildi el firenini çektik fayans dükkanda patinaj çekerek durduğu yerde 160kmhız yapmıştı iyi gidiyordu ama Yinede arabadaki tercihim audi mümkünse quatroo Kalkışta 4 lastik pati çekiyor.........................AUDİ QUATTRO............................... ASFALT AĞLADI BEE
aaaaaaaa evet evet serçe filin üstüne çıkmış bunu gören maymun serçeye hindistan cevizi atmış ama file isabet etmiş fil aniden bağırmış serçede demişki acıttımmı canım daha yavaş olurum demiş buda onun gibi bişey vidyosunu görmeden inanmam bendede cıbır var 150kn yi yolda çerez niyetine yiyiyorum yapmayın allahaşkına göz var nizam var
ya arkadaşlar drag yarışlarında 1 yada 2 bg okadar etkilemiyor
önemli olan vites hız ilişkisi ve deviri iyi kullanmak tabi burda sürücülükde devreye giriyor
hem 150 kn nin ivmelenmesi daha ii olabilir kabullenmek lazım bunları
allaha şükür yarışta kazada olmamış birinci arkadaşa tebrikler
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
Honda İnnova girseydi hepsini yerdi ve buna eminim.1-2 ufak modifiye ile innovayla 1250-145km/h çıkabilnleri görmüştüm
bu yarıştada bir kere daha tez dorulandı iş makinada deil jokejdedir arkadaşı en içten duygularımla tebrik ediyorum ya tozu dumana katacaksın ya tozu dumanı yutacaksın helal zevk motor un drag görüntüleride varmı kawacı bamya usta puhahahahaha
konyada iyi dragcı yok o zaman mondialci dışında..
ybr ile bircok 150 liği cbr ile 200 lük moneroyu geçtimm.
motorların hakkını verin....
ben herzaman derim önemli olan yarışmak
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
helal olsn walla ama bişi sormadan edemicem bnde ybr war vitesi bi 10-12 bin devir aralıında deiştriorm bide 7-9 bin ama hala istediim ivmelenmei yakalayamadm ii kalkış için hangi devirde vites deiştrmk gerekir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)