Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Konya drag yarışlarında şampiyon mondial

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YZF R 6
    sürücüde önemli kardeşim ben olsaydım çok farklı olurdu eminimm teker yaparak geçerdim mondiyiii

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

mondial yamahayı hondayı geçmiş haa..inanılır gibi değil orada yarışıpta altındaki motorun hakkını veremeyenlere yazıklar olsun. mondilaciyide tebrik ediyorum

ddh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 250
    Tebrik etmek lazım arkadaşı 150 KN de iyi motor
    Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin

fatihsevim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150
    bence yeni zangosanmı oyle bi motor var 150 kn den daha iyi(hasan ayrıca msnyi bi aç)
    HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR

ddh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 250
    Açtım msn yi bekliyorum
    Zongshen çok iyi motor bir de Bisan Lifan var 150 lik oda harika motor
    Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin

attraction - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    aprilia rs250
    valla ne diim helal olsun.bende bi kalkiim bakiim bu kn 150 ile

carzywindy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni windy 125
    mondial ci arkadaşı kutluyorum helal olsun valla cbr lara el sallamış

paylaşım için teşekkürler ylmzz
    ..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..

Motosikleti
    Kendini SS Zanneden Pisihled
    Alıntı camadan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar drag olayı apayrı bi olay tamamen sürücü ile araç arasındaki senkronizasyona bakıyor. benim ilk arabam uno ile 60-80 km hıza benden önce kimse kalkamıyordu. hatta bmw 320i bile kalkışta yetişemedi. ama sonrası tabiki geçecektir. bu konuda mondiali kullanan arkadaşı tebrik ediyorum.
    baba o uno neymiş öyle? bende vardı 146 hp lik hadi o makina 3.20yle top oynuyoduda seninkide ne vardıda böyle gidiyodu?
    [B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
    [B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]

Motosikleti
    Mondial 125 Kt
    Evet şoför çok önemli tabiiki drag olayında ise devrini ne kadar vermen gerektiğini ve vitesi çok hızlı değiştirmeye dikkat edersen beklenmedik galibiyetler alabilirsin mümkünse ve motorunuza kıyabiliyorsanız kesinlikle yarışı kazanmak istiyorsanız yarış esnasında debriyajsız vites değiştirmeniz faydalı olacaktır ama tabiiki motorun rodajı, motorun sıcaklığı, lastik havaları ve aldığınız benzin ve daha birçok ufak etken burda rol oynar ÖNEMLİ OLAN GİTMEYENİ GÖTÜRMEKTİR, arabada tercihim ise AUDİ'dir. Önceleri alfa romeonun eski 33boxerlarıyla bi yarışımızda Rakip ww polo idi (Kullanıcı ben değildim) ışıklardan kalkışta diğer araç diğer ışıklara geldi bizim alfa yeri tutmuyorki daha yerinden kalkamadı patinajdan ibre 80 lastikler yanıyor hala patinaj çekiyordu ama tabii yeri tuttuktan sonra öbürünün yanından geçişimiz ezeli bi farkla oldu o araba boxer motoru sayesinde 1.7 olmasına rağmen golf gti ve Pevgeot306gtiyi otobanda yemişti 4'de 210km 5'de 255km yapıyordu SADECE 1700cc orjinal ama yer tutuşu iyi değildi el firenini çektik fayans dükkanda patinaj çekerek durduğu yerde 160kmhız yapmıştı iyi gidiyordu ama Yinede arabadaki tercihim audi mümkünse quatroo Kalkışta 4 lastik pati çekiyor.........................AUDİ QUATTRO............................... ASFALT AĞLADI BEE

istburak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aaaaaaaa evet evet serçe filin üstüne çıkmış bunu gören maymun serçeye hindistan cevizi atmış ama file isabet etmiş fil aniden bağırmış serçede demişki acıttımmı canım daha yavaş olurum demiş buda onun gibi bişey vidyosunu görmeden inanmam bendede cıbır var 150kn yi yolda çerez niyetine yiyiyorum yapmayın allahaşkına göz var nizam var

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı istburak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aaaaaaaa evet evet serçe filin üstüne çıkmış bunu gören maymun serçeye hindistan cevizi atmış ama file isabet etmiş fil aniden bağırmış serçede demişki acıttımmı canım daha yavaş olurum demiş buda onun gibi bişey vidyosunu görmeden inanmam bendede cıbır var 150kn yi yolda çerez niyetine yiyiyorum yapmayın allahaşkına göz var nizam var

Bende cıbırı 115 cc makina ile hem kalkışta hemde uzun yolda yiyorum bu ne olcak
    Arkadaşım drag olayı bu adam kazanmış işte hemde herkezin önünde aha işte fotolarıda var
    Neden çekemiyosunuz ki cıbır geçilmez mi yani
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

carzywindy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni windy 125
    ya arkadaşlar drag yarışlarında 1 yada 2 bg okadar etkilemiyor

önemli olan vites hız ilişkisi ve deviri iyi kullanmak tabi burda sürücülükde devreye giriyor

hem 150 kn nin ivmelenmesi daha ii olabilir kabullenmek lazım bunları

allaha şükür yarışta kazada olmamış birinci arkadaşa tebrikler
    ..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı istburak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vidyosunu görmeden inanmam bendede cıbır var 150kn yi yolda çerez niyetine yiyiyorum yapmayın allahaşkına göz var nizam var

Dostum TMF den resmi kupayı almış arkadaş. Sen inansan ne inanmasan ne
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Honda İnnova girseydi hepsini yerdi ve buna eminim.1-2 ufak modifiye ile innovayla 1250-145km/h çıkabilnleri görmüştüm

bu yarıştada bir kere daha tez dorulandı iş makinada deil jokejdedir arkadaşı en içten duygularımla tebrik ediyorum ya tozu dumana katacaksın ya tozu dumanı yutacaksın helal zevk motor un drag görüntüleride varmı kawacı bamya usta puhahahahaha

serserihoroz1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 lik bir düldül ama sonunda HA-YAA-BUUU-SAAA
    konyada iyi dragcı yok o zaman mondialci dışında..
    ybr ile bircok 150 liği cbr ile 200 lük moneroyu geçtimm.
    motorların hakkını verin....

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben herzaman derim önemli olan yarışmak
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

alonso_51196 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    helal olsn walla ama bişi sormadan edemicem bnde ybr war vitesi bi 10-12 bin devir aralıında deiştriorm bide 7-9 bin ama hala istediim ivmelenmei yakalayamadm ii kalkış için hangi devirde vites deiştrmk gerekir

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı serserihoroz1905 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konyada iyi dragcı yok o zaman mondialci dışında..
    ybr ile bircok 150 liği cbr ile 200 lük moneroyu geçtimm.
    motorların hakkını verin....
    Konya'da dragcı çok. Yüksek hacimli motorların resmi draglarında da bakarsan Konyalı yarışçıların başarılarını görebilirsin. En son Manisa Akhisar yarışlarında başarı vardı sanırım.

Ne hit konuymuş
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

alperiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 zn, cbr 600f
    japon slapper mondial ehueheu

8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler