Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Konya drag yarışlarında şampiyon mondial

REKLAM ALANI

Motosikleti
    07'Transalp , 151 RS.
    iş sürücüde bitmiştir..olamaz.
    Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tatarx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kim ne derse desin ben bu motorun çok seri olduğuna bizzat şahit olmuşumdur...

Motosikleti
    07'Transalp , 151 RS.
    Alıntı tatarx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kim ne derse desin ben bu motorun çok seri olduğuna bizzat şahit olmuşumdur...
    yaw zaten bu drag yarışı..yol yoki hep viraj..dediğim gibi sürücüde biter işş...
    Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı kayku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim gel gazi osman paşa motorunla koy ruhsatını ortaya cbr 125 otoyolda ibreyi 175 dayayacam ama motorunu alırım diosan vuramaz gel buyur ? ? ?? ? ?
    Ya neden gelcem işim gücüm mü yok
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

SeRHaTeKiNci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Ya birisi şu topici kilitlesin Allah aşkına..
    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

Motosikleti
    -
    e cbf150 demi geçememiş :S

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    abi bendede bi 110 lık cup var
    çin malı ama çok kaliteli, yaşamara eksozt var, kindrogon filtre var
    gel senin 175 yapan cbr la kapışalım
    180 basıyo benim makina
    hatta o draglardaki kn yi bile geçtim bunna
    haftaya abimin zzr1100 üyle kalkass

GKN MOTORS

syfodias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Her at sahibine göre kişner. .................................................. .........................

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya birisi şu topici kilitlesin Allah aşkına..
    Niye kilitliyecekler anlamadım?
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

SeRHaTeKiNci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Niye kilitliyecekler anlamadım?
    Ya Yılmaz abi, eleman sana rest çekmişti ya, ondan söyledim ben..
    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

doğma büyüme İstanbul/bostancı şu an muğla/ortaca
    Motosikleti
    sattım :(
    cbr 125 kadar taş düşsün kafanıza ben başka bişe demiom nasıl geçer cbr ı mondial kn miş zuhauhıuasuhzuhzuha gulecegım yoktu hiç 200 luk racer ı bile 5 kere gecıom yenıden yol verıp yenıden gecıom bu kn 150 lik bide guldurme benı yaa cbr cılar demekki sürücü değillermiş...
    [COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]

helal olsun tebrik etmek lazım harbiden adamı

Motosikleti
    Mondial 125 Kt
    Bencede drag olayı kullanana bakar benim mondial 110kf ile Samimi söylüyorum
    Honda cbr 125 le ışıklardan kalktım benim motorun son hızına gelene kadar 1 motor boyu fark öndeydim. Honda'nın activeları (100cc) zaten ben 2 onlar tek kişiyken geçiyorum, Keeway matrix 150 ilede yarıştım Onda çok zorlandım biliyorsunuzki scooter hızlı kalkar kalkışta 1 teker attığı farkı benim
    3.vitesin sonuna kadar aynı benden 1 teker boyu önde sürdürdü benim 3.vites bittiğinde 90km hıza ulaşmıştım 4'de attıktan sonra geride kaldı en önemli tiyom bu motorlar yarı otomatik debriyajsız gaz kesmeden hızlı vites değiştirebilmem. ama 2 zamanlıların seri olduğuda doğru yamaha bws'ler (100cc) olmasına ve kalın tekerine rağmen iddalı

Motosikleti
    suzuki burgman AN 400
    Vay be.Satıyorum motoru hemen bi mondial alıyorum.mondial mondial mondial ALLL

Motosikleti
    Mondial 125 Kt
    Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi bendede bi 110 lık cup var
    çin malı ama çok kaliteli, yaşamara eksozt var, kindrogon filtre var
    gel senin 175 yapan cbr la kapışalım
    180 basıyo benim makina
    hatta o draglardaki kn yi bile geçtim bunna
    haftaya abimin zzr1100 üyle kalkass

Sana katılıyorum benim captanda çok memnunum artık başka motorda gözüm yok yakıtıyla, sessiz çalışmasıyla, scooterlara nazaran yer tutuşuyla,
    gidişiyle Ve sadeliğindeki sorun çıkarmayan güzelliğiyle birtane... O eksoz ve filtreden düşünmüyor değilim zaten makinada 160 kadran var o zaman hakkını bulur ama yakıtının artıcağı ve kaldıramayacağından korkuyorum çünkü ben modifiyeyi bir kere kayışlı bionik mobilette denedim 50cc'motora 65cc kafa taktım İlk taktığımda 90cc lere kafa tutuyordu ama zamanla çok kısa bi süre içinde (sekman özelliğini yitiriyor) çekişi o kadar düştüki ve o kadar sorun çıkardıki kırmadık bozmadık yerini bırakmadı Şasede çatladı 2 güne bi kayışda koptu kasnakta yamuldu jantların milleride kırıldı daha neler neler bi daha kayışlı mobileti bedava versinler vallaha billahada yüzüne bakmam o kadar bezdim bütün kayışlılardan daha önceki normallerindede çok sorun yaşadım doğru düzgün çalışmaz yağmur yağdımı kayış kaçırır anlatmakla bitmez.. Sadece Deneyim doğruyu bilir motor alıcaksanız bu sitede deneyimi olanlar anlatmış okuyun kafanıza takılanları sorun onlardan yola çıkarak doğru seçimi yapın. bide her zaman yeni yeni ve yeni eğerki durumunuz yoksa modeline değil kilometresine bakın temizini ve problemsizini alın zaten satışı ruhsatla birlikte 300ytlyi buluyor ama sıfır motorda noter vekelati olmadığı için 150 ytl'ye iş bitiyor

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Alıntı emrah_9700 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sana katılıyorum benim captanda çok memnunum artık başka motorda gözüm yok yakıtıyla, sessiz çalışmasıyla, scooterlara nazaran yer tutuşuyla,
    gidişiyle Ve sadeliğindeki sorun çıkarmayan güzelliğiyle birtane... O eksoz ve filtreden düşünmüyor değilim zaten makinada 160 kadran var o zaman hakkını bulur ama yakıtının artıcağı ve kaldıramayacağından korkuyorum çünkü ben modifiyeyi bir kere kayışlı bionik mobilette denedim 50cc'motora 65cc kafa taktım İlk taktığımda 90cc lere kafa tutuyordu ama zamanla çok kısa bi süre içinde (sekman özelliğini yitiriyor) çekişi o kadar düştüki ve o kadar sorun çıkardıki kırmadık bozmadık yerini bırakmadı Şasede çatladı 2 güne bi kayışda koptu kasnakta yamuldu jantların milleride kırıldı daha neler neler bi daha kayışlı mobileti bedava versinler vallaha billahada yüzüne bakmam o kadar bezdim bütün kayışlılardan daha önceki normallerindede çok sorun yaşadım doğru düzgün çalışmaz yağmur yağdımı kayış kaçırır anlatmakla bitmez.. Sadece Deneyim doğruyu bilir motor alıcaksanız bu sitede deneyimi olanlar anlatmış okuyun kafanıza takılanları sorun onlardan yola çıkarak doğru seçimi yapın. bide her zaman yeni yeni ve yeni eğerki durumunuz yoksa modeline değil kilometresine bakın temizini ve problemsizini alın zaten satışı ruhsatla birlikte 300ytlyi buluyor ama sıfır motorda noter vekelati olmadığı için 150 ytl'ye iş bitiyor
    GKN MOTORS

ddh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 250
    Motor modifiyelidir bence çok zor CBR 125 in içinde sıyrılıp birinci olarak çıkması
    Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin

melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    hala inatlaşıyorsunuz ne cbr'ymiş yaw sanki dünyada onun üstüne motor yokmuş

gibi konuşuyorsunuz yapmayın beyler tamam cbr güzel motor ama bu drag yarışı

yaw motorla pek ilgisi yok tamamen sürücü olayı bitiriyor demek istenilen bu

herkes cbr'yi savunuyor cvbr'ye laf atan yokki neden cbr'yi savunuyorsunuz
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bugün burda yarın şurda ertesi gün kimbilir nerde
    Motosikleti
    33 ACJ 92 ve 33 R 2170
    mobiletlerle mi yarışmış napmış

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Yarış bu herşey olabiliyor işte...

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler