iş sürücüde bitmiştir..olamaz.
iş sürücüde bitmiştir..olamaz.
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
kim ne derse desin ben bu motorun çok seri olduğuna bizzat şahit olmuşumdur...
Ya birisi şu topici kilitlesin Allah aşkına..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
e cbf150 demi geçememiş :S
abi bendede bi 110 lık cup var
çin malı ama çok kaliteli, yaşamara eksozt var, kindrogon filtre var
gel senin 175 yapan cbr la kapışalım
180 basıyo benim makina
hatta o draglardaki kn yi bile geçtim bunna
haftaya abimin zzr1100 üyle kalkass
GKN MOTORS
Her at sahibine göre kişner. .................................................. .........................
cbr 125 kadar taş düşsün kafanıza ben başka bişe demiom nasıl geçer cbr ı mondial kn miş zuhauhıuasuhzuhzuha gulecegım yoktu hiç 200 luk racer ı bile 5 kere gecıom yenıden yol verıp yenıden gecıom bu kn 150 lik bide guldurme benı yaa cbr cılar demekki sürücü değillermiş...
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
helal olsun tebrik etmek lazım harbiden adamı
Bencede drag olayı kullanana bakar benim mondial 110kf ile Samimi söylüyorum
Honda cbr 125 le ışıklardan kalktım benim motorun son hızına gelene kadar 1 motor boyu fark öndeydim. Honda'nın activeları (100cc) zaten ben 2 onlar tek kişiyken geçiyorum, Keeway matrix 150 ilede yarıştım Onda çok zorlandım biliyorsunuzki scooter hızlı kalkar kalkışta 1 teker attığı farkı benim
3.vitesin sonuna kadar aynı benden 1 teker boyu önde sürdürdü benim 3.vites bittiğinde 90km hıza ulaşmıştım 4'de attıktan sonra geride kaldı en önemli tiyom bu motorlar yarı otomatik debriyajsız gaz kesmeden hızlı vites değiştirebilmem. ama 2 zamanlıların seri olduğuda doğru yamaha bws'ler (100cc) olmasına ve kalın tekerine rağmen iddalı
Vay be.Satıyorum motoru hemen bi mondial alıyorum.mondial mondial mondial ALLL
Sana katılıyorum benim captanda çok memnunum artık başka motorda gözüm yok yakıtıyla, sessiz çalışmasıyla, scooterlara nazaran yer tutuşuyla,
gidişiyle Ve sadeliğindeki sorun çıkarmayan güzelliğiyle birtane... O eksoz ve filtreden düşünmüyor değilim zaten makinada 160 kadran var o zaman hakkını bulur ama yakıtının artıcağı ve kaldıramayacağından korkuyorum çünkü ben modifiyeyi bir kere kayışlı bionik mobilette denedim 50cc'motora 65cc kafa taktım İlk taktığımda 90cc lere kafa tutuyordu ama zamanla çok kısa bi süre içinde (sekman özelliğini yitiriyor) çekişi o kadar düştüki ve o kadar sorun çıkardıki kırmadık bozmadık yerini bırakmadı Şasede çatladı 2 güne bi kayışda koptu kasnakta yamuldu jantların milleride kırıldı daha neler neler bi daha kayışlı mobileti bedava versinler vallaha billahada yüzüne bakmam o kadar bezdim bütün kayışlılardan daha önceki normallerindede çok sorun yaşadım doğru düzgün çalışmaz yağmur yağdımı kayış kaçırır anlatmakla bitmez.. Sadece Deneyim doğruyu bilir motor alıcaksanız bu sitede deneyimi olanlar anlatmış okuyun kafanıza takılanları sorun onlardan yola çıkarak doğru seçimi yapın. bide her zaman yeni yeni ve yeni eğerki durumunuz yoksa modeline değil kilometresine bakın temizini ve problemsizini alın zaten satışı ruhsatla birlikte 300ytlyi buluyor ama sıfır motorda noter vekelati olmadığı için 150 ytl'ye iş bitiyor
Motor modifiyelidir bence çok zor CBR 125 in içinde sıyrılıp birinci olarak çıkması
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
hala inatlaşıyorsunuz ne cbr'ymiş yaw sanki dünyada onun üstüne motor yokmuş
gibi konuşuyorsunuz yapmayın beyler tamam cbr güzel motor ama bu drag yarışı
yaw motorla pek ilgisi yok tamamen sürücü olayı bitiriyor demek istenilen bu
herkes cbr'yi savunuyor cvbr'ye laf atan yokki neden cbr'yi savunuyorsunuz
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
mobiletlerle mi yarışmış napmış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)