Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konya drag yarışlarında şampiyon mondial

REKLAM ALANI

Motosikleti
    thunder 150
    mondiale tebrıkler valla made in chine ama demekkı saglamda cıkıomus aralarından
    sapına kadar motorcuyuk:queen:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    100'LÜK ESPANYOL_JAWA_HONDA TİTAN
    valla tebrik ederim arkadaşım helal olsun ilk defa bi mondialin 1. geldiğini öğrendim ama bu yarışlara bende katılacam umarım yeni alacağım motorla yarışlara katıldığımda rakibim olmasın inşallah!!!!!

kayku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hiç belli olmuyo :D
    tabi cbr üstündeki ile 150 kn üstündekine bağlı 150 motormu ya biz cbr 125 e 175 km vurdurduk 150 kn ne ? bu yarış kafama takıldı ......

Motosikleti
    900 cc
    tebrik ederim kardeşim helal olsun

WarrioR SakO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    helal mondiale yürü be :D
    DREAM OF POWER SAKO

Motosikleti
    şimdi yok
    walla tebrıkler sasırtıcı bır sonuc olmus ama fazlada sasırmadım olur boyle seyler motorun yanında kullanıca cok onemlı tabıkı hehe benım yamaha bws ıle renault 19 europa yı gecme olayımı hatırlattı arkadası tebrık edıyorum basarılarının devamını dılerım
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

hiç TVS apache yokmuymus yaw

free_eagles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    tamam kullanıcı önemli ama cbr125 çok ii olmayan bi sürücüyle bile geçer mondiali(ama modifiyesizse).modifiyesiz bi mondiale cbr nin geçilmesi mümkün değil isteyen kişiyle istediği şeye girerim.cbr ada bindim ybr yede bindim mondiallede kapıştım.mümkün değil... cbr kullananan arkadaşlar haksızmıyım?
    B rh +(pozitif)

Sato8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cf Moto 250 SR
    Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mondialle yamaha reklamı yapıo adam. depoya bakın yamaha bayii felan yazıyo.
    müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
    satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Ne popüler topik yahu. Kaç ay oldu

Alıntı kayku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabi cbr üstündeki ile 150 kn üstündekine bağlı 150 motormu ya biz cbr 125 e 175 km vurdurduk 150 kn ne ? bu yarış kafama takıldı ......
    Biz bu 175 km/h yalanlarını da çok duyduk. Cbr125 anca uçaktan düşerse o kadar hızlanır O da yere dik olarak. Draglarda pek işe yaramaz

Alıntı free_eagles adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam kullanıcı önemli ama cbr125 çok ii olmayan bi sürücüyle bile geçer mondiali(ama modifiyesizse).modifiyesiz bi mondiale cbr nin geçilmesi mümkün değil isteyen kişiyle istediği şeye girerim.cbr ada bindim ybr yede bindim mondiallede kapıştım.mümkün değil... cbr kullananan arkadaşlar haksızmıyım?
    Dostum yarışları ben bizzat izledim. Cbr125 lerin modifiyesi vardı. Bu motorda ne var kesin birşey söyleyemem. Ama drag yarışlarında her motor aşırı şekilde modifiyeliydi. Ayrıca bir tane değil en az 6-7 cbr125 vardı. Mümkün değil filan dersin ama mondial sürücüsü TMF den resmi olarak kupasını aldı

Alıntı Sato8 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mondialle yamaha reklamı yapıo adam. depoya bakın yamaha bayii felan yazıyo.
    Konyada yamaha ve mondial bayileri aynı kişileri. R1 yanında hyosung da var mondialde.
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    CBR ve YBR nin Mondial den daha kaliteli olması daha hızlı gidecegi anlamına gelmiyor.Kaldı ki kalite farkı zamanla kendini daha çok gösteren bir özellik

Ayrıca sürücü faktorüde çok önemli,benim motorumun aynısına binen bir arkadaşa dragda 4 boy fark attım.Seri ve bilinçli bir şekilde vites atan bir sürücüyü aynı hacimde ve özellikte başka bir motosiklete binen sürücünün geçmesi biraz zordur...
    Born To Be wild,Live to Ride...

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    1. gelen arkadaşı kutluyorum yarışa 2 zamanlıların katılmamasıda enterasan olmuş(ayrı gurup)
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

Forumdan Uzaklaştırıldı
    euhehe 1 sene önceki başlık. Bu mondial şimdi müzeye kaldırılmıştır mhoaha

Motosikleti
    ybr 250
    cok zor ama imkansız degil sanırm ben yarısmak ısterdim ama emın olun
    LORD OF THE WAR

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    ehuehuehuehu bızde bıraz salca olalım su konuya zamanı gecmıs ustune bı drag daha olmustur

halal vala mondıle ee uğur mondıal o puahhaha iş şöferde bitiyor başka söze gerek yok

anılyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Falcon 125 (2006) Hyosung MS3 250 (2010)
    arkadaşlar abimle beraber düz yolda kafa kafaya gidebilioz ne o beni geçio ne ben onu bende bianchi falcon 125t8 war onda mondial racing 150 hs ama o beni bayır yukarı ve kalkışta geçio

benim motor öle çok kaliteli tanınmış bir marka değil mondialdan daha kaliteli die düşünüorum ama bence o adam ya depoya tiner filan attı kesin öle bişi yaptı
    Bianchi Falcon 125 41 N 3103
    Hyosung MS3 250 35 AP 4831
    Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .

melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    Alıntı anılyuksel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar abimle beraber düz yolda kafa kafaya gidebilioz ne o beni geçio ne ben onu bende bianchi falcon 125t8 war onda mondial racing 150 hs ama o beni bayır yukarı ve kalkışta geçio

benim motor öle çok kaliteli tanınmış bir marka değil mondialdan daha kaliteli die düşünüorum ama bence o adam ya depoya tiner filan attı kesin öle bişi yaptı
    yok artık daha neler bu kadarda değil tamam bi honda veya yamaha kadar olmasada mondiali neden yerden yere vuruyorsunuz onu anlamadım adam paşalar gibi 1. olmuş yok geçer geçmez tartışması yapılıyor adam geçmiş tebrik etmek dururken neleri tartışıyorsunuz
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

free_eagles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Ne pop?opik yahu. Kaç*¡y oldu

Dostum yar? ben bizzat izledim. Cbr125 lerin modifiyesi vard?motorda ne var kesin bir?leyemem. Ama drag yar?nda her motor a?kilde modifiyeliydi. Ayr?r tane değ©¬*en az 6-7 cbr125 vard?k?il filan dersin ama mondial s??den resmi olarak kupas?d?reen:

bende zaten dikkat edersen parantez içine bile almışım.MODİFİYE olduğu zaman olay başka.ama mondialin modifiyesiz olduğu iddia ediliyor.bu imkansızzzzz
    B rh +(pozitif)

kayku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hiç belli olmuyo :D
    Ne popüler topik yahu. Kaç ay oldu

Biz bu 175 km/h yalanlarını da çok duyduk. Cbr125 anca uçaktan düşerse o kadar hızlanır O da yere dik olarak. Draglarda pek işe yaramaz

Dostum yarışları ben bizzat izledim. Cbr125 lerin modifiyesi vardı. Bu motorda ne var kesin birşey söyleyemem. Ama drag yarışlarında her motor aşırı şekilde modifiyeliydi. Ayrıca bir tane değil en az 6-7 cbr125 vardı. Mümkün değil filan dersin ama mondial sürücüsü TMF den resmi olarak kupasını aldı

Konyada yamaha ve mondial bayileri aynı kişileri. R1 yanında hyosung da var mondialde.

Kardeşim gel gazi osman paşa motorunla koy ruhsatını ortaya cbr 125 otoyolda ibreyi 175 dayayacam ama motorunu alırım diosan vuramaz gel buyur ? ? ?? ? ?

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    buna kim inanır kadir inanır
    Mustafa Kemal Atatürk

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler