mondiale tebrıkler valla made in chine ama demekkı saglamda cıkıomus aralarından
mondiale tebrıkler valla made in chine ama demekkı saglamda cıkıomus aralarından
sapına kadar motorcuyuk:queen:
valla tebrik ederim arkadaşım helal olsun ilk defa bi mondialin 1. geldiğini öğrendim ama bu yarışlara bende katılacam umarım yeni alacağım motorla yarışlara katıldığımda rakibim olmasın inşallah!!!!!
tabi cbr üstündeki ile 150 kn üstündekine bağlı 150 motormu ya biz cbr 125 e 175 km vurdurduk 150 kn ne ? bu yarış kafama takıldı ......
tebrik ederim kardeşim helal olsun
walla tebrıkler sasırtıcı bır sonuc olmus ama fazlada sasırmadım olur boyle seyler motorun yanında kullanıca cok onemlı tabıkı hehe benım yamaha bws ıle renault 19 europa yı gecme olayımı hatırlattı arkadası tebrık edıyorum basarılarının devamını dılerım
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
hiç TVS apache yokmuymus yaw
tamam kullanıcı önemli ama cbr125 çok ii olmayan bi sürücüyle bile geçer mondiali(ama modifiyesizse).modifiyesiz bi mondiale cbr nin geçilmesi mümkün değil isteyen kişiyle istediği şeye girerim.cbr ada bindim ybr yede bindim mondiallede kapıştım.mümkün değil... cbr kullananan arkadaşlar haksızmıyım?
B rh +(pozitif)
Ne popüler topik yahu. Kaç ay oldu
Biz bu 175 km/h yalanlarını da çok duyduk. Cbr125 anca uçaktan düşerse o kadar hızlanır O da yere dik olarak. Draglarda pek işe yaramaz
Dostum yarışları ben bizzat izledim. Cbr125 lerin modifiyesi vardı. Bu motorda ne var kesin birşey söyleyemem. Ama drag yarışlarında her motor aşırı şekilde modifiyeliydi. Ayrıca bir tane değil en az 6-7 cbr125 vardı. Mümkün değil filan dersin ama mondial sürücüsü TMF den resmi olarak kupasını aldı
Konyada yamaha ve mondial bayileri aynı kişileri. R1 yanında hyosung da var mondialde.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
CBR ve YBR nin Mondial den daha kaliteli olması daha hızlı gidecegi anlamına gelmiyor.Kaldı ki kalite farkı zamanla kendini daha çok gösteren bir özellik
Ayrıca sürücü faktorüde çok önemli,benim motorumun aynısına binen bir arkadaşa dragda 4 boy fark attım.Seri ve bilinçli bir şekilde vites atan bir sürücüyü aynı hacimde ve özellikte başka bir motosiklete binen sürücünün geçmesi biraz zordur...
Born To Be wild,Live to Ride...
1. gelen arkadaşı kutluyorum yarışa 2 zamanlıların katılmamasıda enterasan olmuş(ayrı gurup)
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
euhehe 1 sene önceki başlık. Bu mondial şimdi müzeye kaldırılmıştır mhoaha
cok zor ama imkansız degil sanırm ben yarısmak ısterdim ama emın olun
LORD OF THE WAR
ehuehuehuehu bızde bıraz salca olalım su konuya zamanı gecmıs ustune bı drag daha olmustur
halal vala mondıle ee uğur mondıal o puahhaha iş şöferde bitiyor başka söze gerek yok
arkadaşlar abimle beraber düz yolda kafa kafaya gidebilioz ne o beni geçio ne ben onu bende bianchi falcon 125t8 war onda mondial racing 150 hs ama o beni bayır yukarı ve kalkışta geçio
benim motor öle çok kaliteli tanınmış bir marka değil mondialdan daha kaliteli die düşünüorum ama bence o adam ya depoya tiner filan attı kesin öle bişi yaptı
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
buna kim inanır kadir inanır
Mustafa Kemal Atatürk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)