süper yaw bende de aynısından var yigidi öldür hakkını yeme helal olsun
walla çin min süper yaw
süper yaw bende de aynısından var yigidi öldür hakkını yeme helal olsun
walla çin min süper yaw
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
hımm güselll hoşmuş.......................................... ..
arkadaşlar cbr 125cc kn 150cc fakat aradaki beygir ve torklara kimse bakmıyo olay japon çin değil tabiki bence surucusu onemli ama normal sartlarda ybr yı gecebilir fakat cbr yi gecemez gibi ama biz tebrik ederiz kn nin kullanıcısını Allah yolunu acık etsin
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
adam çalışmış kazanmış nediyelim tebrikler ama yinede şunu diyemicem bu pilot cbr kullansaydı ozaman açık ara fark atardı hepiciğine
herkez kapmış motorunu iyi ama ben nasıl motor sahibi olucammmm.Ağlamak istiiiyomm ya motorum yokkkkkkkkkk:salut:
heytt bee mondial koçum işteee
Hey gidi günler hey
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
helal olsun mondial e ve sürücüsüne
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
bu olaya o yarişta değil ama burada canlı şahit olmuşumdur,cbr 3500 kmde,mondial 800kmde mondial geçti,kutluyorum mondiali ve sürücülerini
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Sen mahkemelik oldun diye geçemiyor mu mondial Ben mi yanlış gördüm adam kaç tane cbr yi geçti. Nasıl geçti bilemem işin teknik olayını. Fakat 2-3 tane değil daha fazla cbr vardı. Ayrıca dragta aynı kişiyle 3 kere kalkış yapılıyor.
Bi de mesajın tarihine baksanız. İlk mesaj tarihine
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Arkdaşlar, drag yarışında maksimum hız önemli değildir, akselerasyon önemlidir. Akselerasyonu artırmak için de arka tekerleğe aktarılan torku arttırmak gerekir. Kimse drag yarışına standart motorla katılmaz. Standart halde Mondial 150KN nin CBR125R yi geçmesi pek mümkün değildir. Tabi iş yine sürücüde bitiyor. Debriyajı iyi kullanan, motoru tekere getirmeden optimum gazda motoru götürebilen kalkışta avantajlıdır.
Mondial 150KN Kadranı
Honda CBR125R Kadranı
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Surucusunu tebrik etmek lazim,tabi motoruda.her motorun bi ozlligi oluyo iste biri duzlukte biri virajda biri kalkista iyi abartmamak lazim yani.mondialde olsa o da bi motor sonucta hehe
simdi ben kendi motorumla gitseydim farkli olurduda neyse
tabi 250 lik bizimki adil olmaz hehe
sunuda soyliim egzos cok onemli motora baktigimda egzozu cok tanidik geldi.bence motorda modofiye yoq diyolar ama kesin o motorda modifiye var.o egzosu almak her babayigidin haddi degil!
@Taskiranus
İstediğin zamanHehe abi bakıyorum yine son noktayı koymuşsun Şu engin tecrübelerinden ne zaman faydalanacağız abi Saygılar...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Tabiyki ayarlariz bea agam MT turu hehe ben icerenkoy un findiklisindanim
msn ni yaz aga ordan konusuruz.msj larina baq msn den ekle beni
helal olsun mondiali kullanan arkadaşa..tebrikler..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
yani konu özeti mondial cbri dragta geçemezmi oluyoruzman biri açıklayabilirmi
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)