sen olsaydın kesin alırdın kupayı helal olsun mondial ama cbr daha güzel (takılıyom sametcakar alınma)
sen olsaydın kesin alırdın kupayı helal olsun mondial ama cbr daha güzel (takılıyom sametcakar alınma)
modlar yetısın 2. uyelık almıs bırısıAdigenart adlı üyeden alıntı
ayrıca mondial borumu sandınız tabıkı gececek ayrıca unutmadan mondi 150cc cbr125 kafa tutmasın lutfen
mondial'e helal çok şaşırdım arkadaşımmızın biri demişki herşey motordan bitmiyo çok doğru bencede
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
helal olsun ne diyim bnm makinada ücüncü olmus buda bişidir ))) sürücü saglammıs
MONDIAL RACING 1 numara !
Bendede racing mondial var !
keşke bi de videosu olsaymış seyretseymişiz yaws merak ettim şimdi
arkadaslar bence o motor bence cok oynanmıstır o motorun gırtlagına kadar modıfıye vardır ona emınım yada dıger arkadaslar acemı dıcem ama 10 tane cbr 125 vardı nası acemı olabılırler hepsı neyse yınede arkadasımı tebrık ederım mondıal a aldı kupayı ya helal olsun
üssü var,üstü yok
hayır oncekı sayfalarda solendı motorunda modifiye filan yok
diğer sayfada motorun ekzoz dışında modifiyeli olmadığını söylemiştik ve yarışı izleyen diğer arkadaşlar da şahit olmuştu.biker_boyz adlı üyeden alıntı
cbr125 lerde de ekzoz vardı. genelde motorlara modifiye yapmamışlar 125-150cc kategorisinde. sadece basit etiketler falan filan...
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
valla bence de hem motora hem sürücüye helal olsun..
inner fear is your worst enemy..[FONT="Century Gothic"][/FONT]
mondial ıcın gurur verıcı helal olsun
Benim Mondialde birinci olurmu acaba ?
Debriyajı değiştirtip ayarlatsam YBR125'i geçer bence kalkışta !
Şu anki haliyle YBR125 ile 50-60kmye kadar yanyana gidiyor ...
arkadaşa helal olsun.
mondial'de gitmiş hani...
satmıyom lem motorumu seviyom onu ben. seneye bende şampiyon olucem
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Yarışan arkadaşı tebrik ediyoruz ve bu bilgiyi bize ulaştırana tşkr...
helal olsun mondiale .... ilginç bir yarış sonucu...
çin deyip geçmemek lazım SkyTeam de çin ama kawasaki honda ktm gibi iddalı crossları devirip türkiye birincisi olmuştu http://skyteam.cn/news/no1/index.htm ayrıntılar varburda
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
evet skyteam i de kutluyorum. 200cc kategorisinde en iyi seçilmişti.
şunu belirtmek istiyorum. bazıları halen çin malı diye inanmak istemiyor. arkadaşlar dayanıklılık yarışı değil bunlar. uzun yıllar yarışmıyor motorlar.
çin mallarının uzun yıllar dayanmıyacağını hepimiz biliyoruz fakat bu yarışların bunlarla ilgisi yok.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
tebrik edelim o zaman motordan öte ona hakkını verecek şöfördür. (marka model önemli deil)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)