hız bende bir tutku yaptı bunu nasıl önlicem bilmiyorum
Reklamlar
-
02 Ağustos 2005, 01:08
yazılması gereken çoğu şey yazılmış forumda bi resimde hızın diğer yüzünü açıkça gösteriyor ve kaza yaptığında ölenin veya yaralanın sen değil başkaları olduğunuda görebilirsin, resimde farzedelim motorcu hatalıydı parçaladığı arabadada 2 çocuk öldürdü fakat sen bi şekilde yaşadın, o cocukların sorumluluklarıyla nasıl yaşıyıcaksın en rahat yastık vicdandır. hız ekmek su uyku gibi değildir abartıya kimse kaçmasın istediğin zaman frene istediğin zaman gaza basarsın düzeltemediğin seylerin çoğu geçmişte kalanlardır.
Reklamlar
-
02 Ağustos 2005, 13:37
-
02 Ağustos 2005, 14:19
geçenki kazadan sonra bende akıllandım artık ne demişler bir musubet bin nasihatdan daha faydalıdır
-
02 Ağustos 2005, 23:14
tatarx evet o kazadan sağ kurtulmak imkansıza yakın fakat kaza baska bi sekildede olabilirdi o acıdan söylemek istedim anlatmak istediğim o örneği verirken sadece kendi hayatıyla değil baskalarınında haayatlarıyla oynama ihtimali olduğuydu umarım kendiside bunu anlamıştır
-
-
dümdüz bi yol olsun .o yolda nekadar gidersen git(dümdüz)hep aynı tecrübede kalınır.BBRR,
-
13 Aralık 2005, 18:59
yaw gazlamayacaksak bu makinayı niye aldık.
bende bilirim arabaya kurulup , klimayı teybi açıp şekil yapmasını.
biz bu ivmelenmeye vurulduk.
akıllı ol , gerisi kolay.
bi patlayınca nasıl olsa akıllanıyorsun ama genede umarım ki bin nasihat daha faydalı olur.
-
15 Aralık 2005, 14:13
Bence pisikolojik tedavi en etkili yol baksana 2 ayda kendini çok iyi bir sürücü olarak bile görmeye başlamışsın.
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
-
15 Aralık 2005, 15:20
-
15 Aralık 2005, 15:28
diyelim ki aklına sevdiğim birini getirecek. sevgilisini getirse, ve o gün kavga yapmış olsalar? konsantrasyon mu kalır ben sana daha pratik yöntem söyleyeyim. gaza geldiğinde işe gidiyorum diye düşün. çok güzel yavaşlatır seni
May the Force be with McLaren Mercedes
-
15 Aralık 2005, 15:42
hız tutkun için bilgisayarda gta oyununda al bir motor ve o oyunda hız tutkunu yaşa ve geçirdiğin kazalarda bi düşün ya bu kaza gerçekten olsa diye sanırım hız tutkun hemen biter...
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
-
15 Aralık 2005, 16:00
şöyle yaya olup da üstümüze gelen motosiklet, taksi ve kamyonlardan kaçtığımız bir oyun niye yapmıyorlar acaba?
May the Force be with McLaren Mercedes
-
15 Aralık 2005, 16:18
hastahanelere git aşırı hız yüzünden yoğunbakımda olanları ziyaret et internete gir aşırıhızdan yapılmış kazaların fotoğraflarına bak hala uslanmıyorsan motorunu sat yoksa bigün motorun seni satar üstünden atar ölürsen ne mutlu sana ama ölmezsen ozaman zaten birdaha hız yapmaszın
beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir
-
15 Aralık 2005, 16:26
30 ve 32 inci mesajlar varya bitirdi beni
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
15 Aralık 2005, 18:25
En önemli problem zaten, hız yapmak için (kendini gelistirmek,antreman yapmak) trafiğe kapalı alan yok. En azından racing ler için yok. Ve insanlarda (hepsinde olmasa bile) "HIZ YAPMA ARZUSU VAR"
ve bunu bisekilde insanın gidermesi gerekiyor. (bilgisayar oyunları bunu karşılayamıyor) Bu problemi nasıl cözecez arkadaslar bi care bulun!!!
BBRR adlı üyeden alıntı
ben 19 yaşında pırıl pırıl kuzenimi motor kazasında kaybettim
evet sürat güzeldir ama trafiğe açık yerlerde değil gidene bir şey yok arkada kalanlar bir ömür boyu ağlıyor bu yüzden kendi hayatımızı değil anne babamızı ,çocuğumuzu, arkadaşlarımızı düşünelim hepimizin önünde seçenekler var kader değil akıl var kullanalım
-
16 Aralık 2005, 09:40
Çaremiz yok demekki ......
İstanbul parkı kiralasam desem yarım saatline dunyanın parasını ısterler hatta ızın vermezler
autodrom a gıtsek pıst kucuk
izmit korfez pisti var bi ihitmal ama yine tuzlu
en iyisi sanırım ist -ank otobanı
işte çare...
-
16 Aralık 2005, 10:15
Hızlı tren projesini bekleyin. Kaskınızı giyip pencere kenarına oturun daha sağlıklı olur... Hem lahmacunları da keyifle yersiniz...
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
-
16 Aralık 2005, 10:28
bence hızlanmaya başlayınca aileni senı sevenlerı ileriki yaşantında yapman gerekenlerı dusun.
-
16 Aralık 2005, 12:55
BBRR adlı üyeden alıntı
merak etme ilk çakıldığında eğer hala hayatta isen hızın otamatik olarak düşer sen bile inanamazsın
yaşım 36 14 yaşından beri motor binerim (yılda en az 10000km) ve hala öğrenecek o kadar çok şey varki 2 ayda iyi bir motorcu olmuşsun seni tebrik ederim
+1000 katılıyorum..
ufak bi kaza bile hızı kesmeni sağlayabiliyor..
-
16 Aralık 2005, 13:18
valla ben çok kaza yaptım halen de düzenli olarak kaza yapmaya devam ediyorum ama değişen bişey yok.
arkadaşım sana dediklerimi yap en iyi çözüm bu kendimden biliyorum bide bi sürüş eğitim kursu felan gidersen tam olur.
kazasız belasız sürüşler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler