Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

Dünyanın en hızlı motorunu bilen varmı!!!!

REKLAM ALANI
    ferni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cok emin değilim, hatta modelin adını da bilmiyorum. sadece bildiğim mv agusta'nın v8 motoru kullanıp ccsi en yüksek cooper motoru ürettiği. ccsinin kaç olduğundan hiç emin değilim, ama hayabusadan kat kat yüksek olduğunu biliyorum. tabi copper olduğunu düşünerek hayabusa kadar hız yapar mı bilemiyorum. tek bildiğim en büyük motosiklet olduğu... (ben copper sevmiyorum bu arada)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ferni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tabi bu arada chopper yazmaya calışıp nasıl üç kez hyi yuttum bilemiyorum. tarakyalı mı neyim?

HAYALBUYSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF - R6
    Alıntı beto_977 adlı üyeden alıntı
    440 yaptım diyor ya mavi arkadaşımız vay bee
    kaba hesapla saniyede 122 metre yol alıyor.
    Ne hayabusaymış beee 1800 valla suzukinin bile böyle bir motordan haberi yok.
    İnternet sitesinde uluslar arası sitede böyle modeli yok.
    Onun gözler biraz şehla olmuş. 40 ı 440 görmüş......

Aman yavaş git maviiiii....... ses hızını felan aşarsın allah muhafaza
    FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    saykoshey o motor için 400 yapmazsa parası iade ediliyo gibi bir durum var yani max 360 olamaz hatta bu motor ile ilgili başlık var modeller bölümünde daha ayrıntılı bilgi var orda seri üretim motorlar içinde en hızlısı bu benim bildiğim fiyatıda 150 000 $

işte link

http://www.motosiklet.net/forum/show...ght=helikopter
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

basbali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar şu an kesin olarak bişi varki dünyanın en hızlı motoru 499 bg ile hayabusa rıde 2.Bu ne dir diyen olmasın ciddi anlamda 499 beygir.Fakat yaptığı sürat bilinmiyor.Daha doğrusu max hız yapabileceğiniz kadar bişey diyoor.bende videosu var isteyene hotmailden atarım)

johny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yaw Şu topiği baştan sona okuyun bir n'olur...Bunlarin hepsi yazıldı söylendi...Rölantide dönüoruzz...MOD larrr size sesleniorummm...BOŞA DÖNÜYORUZZZZZ....

tüm arkadaşlara selamlar,saygılar

merhaba,yaşım 59.çok eski motorculardanım 1965-1985 yılları arasında motor kullandım,o zaman oto ehliyetiyle kullanabiliyorduk.sırasıyla trıump,horex,indian ve en son R 49 bmw kullandım.uzun zamandan beri kullanmıyorum.bu yaşımda bir tane almaya karar verdim.fuara gittim,markalar çok güzel ama o orandada pahalı,diğer çeşitler markaları farklı ama modeller neredeyse aynı.çok az farklılıkları var.sizlerden ricam orada tek beğendiğim model olan regal motorsikletler hakkındaki düşünceleriniz.beni aydınlatırsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.

regallerle ilgili baslıga burdan ulasabilirsiniz http://www.motosiklet.net/forum/show...ighlight=regal

hemsta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dünyanın en hızlı motosikletini keşfedebilmek dünyanın en zor işlerinden biridir arkadaşlar..

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    mondial 110ft
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

hemsta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    olurmu be yaa dünyanın en hızlı motosikleti peugeot (pejo) 103. wallahi bu son derece tehlikeli canavarların üzerinde nası duruyolar hayret ötesi.

ARMAGEDON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZAT 150
    zat 150

Yamahagdr3000

metemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİ 250 MCT
    modifiyesiz fabrikadan orjinal olarak dünyanın en performanslı ve hızlı motoru

BENİM YARATIK DİYE İSİMLENDİRDİĞİ MOTOR ŞUDUR

D U C A T I 999
    ...tın tın giderim abi....

federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    geçenlerde profesyonel motor yarışcısı bir abimle konuşmamda, hayabusa sının 280 kadranı olduğunu ama 280 den sonra devam ettiğini sölemişti 360-380 den falan bahsetti inanamadım ...
    Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

arkadaşlar rolls royce motorlu motosikletin 320 hp olduğu yazıyor birde 500 hp lik bi hayabusa vardı bahsettiğiniz bende videosunu izledim yandaki motosiklette ibre 298 gösterirken tek tekerle geçiyordu hayabusa bu kadar güç 500-320 farkıyla (tabi 500 hp gerçekse) hayabusa rolls royce yi geçer herhalde zzr 1400 nasıl oda bu kıyaslamaya girebilirmi merak ediyorum

viper motorlu motosikleti de unutmamak lazım tabi

johny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yaw viper motorlu motosiklet dediğiniz dodge tomahawk 630 km teorik hızı hesaplanan fakat yola cıkıp herhagi bir virajı alamayacak olan bir konsept
    böyle karşılaştırmalara koyulması yanlış...bence...
    Çünkü aletin gidonunun max.yaptığı açı 17 derece mi ne...yane en uzun tırla aynı dönüş çapı var sdfsfsd

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    dünyanın en hızlı motoru mtt y2k. discovery channel da gösterdi. hatta jet uçağı ile yarış yaptı ve çok az bir farkla yendi

buda resimi:

MeTaL_MoRguE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gsx-r 1300 Hayabusa
    Alıntı mavi_r1 adlı üyeden alıntı
    arkadaslar bence hayabusa 1800 u gormedınız bılıyorum turkıyeye 1300cc ustu gırısı yaska ama ya bavulda orjınal turbosunu getırırsen su anda elımızde bır tane var ama trafıge cıkarken sorun yasıypruzz cunku yavas gıtmek bıraz sorun oluyor motor sabıt gazda bıle hızlanıyorr sıze turbo kıtın ve takılmıs motorun resımlerını gostereyım ha bu arada motorla mersın otobanında 440 gordum ama bır daha denemeye cesaret edemedım cunku yolu gormek ımkansız kask camının kırılacagını hısettım.. hım denedımde malesef sıze fotolarını gosteremıyorum cunku kapasıtesı bırtaz fazla ama msn me gelen arkadaslara gosterebılrım..
    KÜLLİ YALAN . . !

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler