bence MTT helikopter motoru olan
fiyatı iyimiş aslında 185.000 dolar
alırmısın? alırdım
bence MTT helikopter motoru olan
fiyatı iyimiş aslında 185.000 dolar
alırmısın? alırdım
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
dünyanınen hızlı fabrika çıkışlı makinesi mtt dir tomahawk biraz uçuk caddede kullanamassın .seri üretim makinesi ise mv agusta cc dir 315 km hız yapıyor 2000 senesinden sonra fabrikalar makinaları 299 km de sabitlemiştir agusta hariç hayabusanın 340 yapan modelleri de 2000 den önceki mekanik kadranlı motorlardır,mekanik kadranlarda oynama yapıldığı için hiç bir geçerliliği yoktur.
En hızlı motor benim motorum gideceğim yere vardığımda arkama bakıyorum gelen yok anlıyorumki o zaman yine birinciyim. Teşekkürler CUBUF çuğum.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
ben biliom dodge tomahawk
KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR-
BİNDİM KAWASAKİ ZZR1400'ÜN ÜSTÜNE KÖKLEDİM BEN GAZINI ARKAMDAN GELEN F-16 YESİN EGZOS GAZIMI:queen:
hahahaaaaa......
dikiz aynası yok!!!
sinyalde yok!!!
yok arkadaş... bu motor hiç güvenli değil,baksanıza hiç birşeyi yok... ne aynası var, nede sinyali....
AYBERK abicim bununla yolamı çıkacan sen
yok ya... ne yolu?
benim çiğ köfte dükkanım varda
daha hızlı paket servis hizmeti sunmak istiyorum....
bizim burda (kartal-uğur mumcu mah.) fazla trafik yok,yollarda süper... bas gitsinde, şimdi trafik ekipleri ceza felan yazar....
bu dünyanın mı??
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
kusra bakmayın, şu ana kadar kimse bilemedi dünyanın en hızlı motorunu,ben söyleyeyimde rahatlayın bari, dünyanın en hızlı motoru olarak bilinen sesten on kat daha hızlı olan uzay mekiği, motorlarıdır. işte bukadar.. bunlarıda ancak kozmonotlar kullanabilir.
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
bi ara discovery cchanelde gördüm y2k diye amerikada yapıyolar adamlar rolls royce jet motorlumu helikopter motorlumu neydi sesi süper 180 bin dolara satıyolardı adamlar 400 km yi geçme garantisi veriyolar..... bu dediğim motor tork daki gri motor ....
kardesim bi ark. sölediği gibi en hızlı motor torque adlı filmde gözüken y2k adlı motordur yany ilki gerçekten bi jethelikopetr motoru üstüne kurulmuştur ama daha sonraki üretimlerde çıkan motorlar onun kadar olmasada yinede bayağı hızlıdır...
bilmiyom pas
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
dünyanın en hızlı motoru hayabusa
hayabusayıda szuki üretiyor
Diger Arkadaşların Dedigi Motorlar Hava Civa Dünyanın En Hızlı Motoru Tabikide
MTT Y2K
İSTERSEN ARAŞTIR BAKALIM YİNE BENİM DEDİGM SONUCA ULAŞIRSIN KARDEŞİM..
mtt özel üretim amerikada yapılıo metacafe.com da videoları var
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)