benim 100 lük cup model motorumda iyi gidiyor max. 80 nasıl ama
ben songördüğüm hızlı motordan başka tanımam
akhisar drag yarışlarındaki dogan kırbaşın special hayabusası
alet manyak bişey
:cherry:ferda:cherry:gülbenli:cherry:
özer abi doru dio ben izledim youtube dan y2k videolarını dehset bise ya
avatarda en saadaki benm ilk konserim:bounce::P
2005 te bu başlığı açıp 3 tane mesaj yazıp kaçan sonrada birdaha uğramayan arkadaşı goren duyan bilen varmı ? bu dünyanın en hızlı motorundan daha merak uyandırıcı bişi bence
İki kişinin bindiği motor değildir.
benim bildiğim suzuki gsx hayabusa 1300 ducati 999 cc hayabusa 1300 320 lerde seyredio makina(hayabusa)
Neye göre, kime göre hızlı? MTT Y2K'ye baktınız mı?
Bence en yüksek hız değil, optimum hızla en uzun menzil önemli...
...Sergerdan...
Mtt Y2k
......
25 Karakteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
oha, 2005'teki konuyu hortlatmışım
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
hortlasın ziyanı yok bence
bu sorunun cewabı da MTT Y2K
hatta gerekli bilgi burda
http://www.motosiklet.net/forum/moto...3Dmtt-y2k.html
[B][I]Dediklerim bazen ters gelir, olabilir hayat herkeze ders verir[/I][/B] ::exclaim:
honda nın XX modelinin test surusunu duymustum bi dergide adam anlatıodu 323 km ve hızlanma devam ediyor ama pist bittiği için durmak zorunda kalıo bir dergide okumustum ne kadar dogru bilemem
::tutkuy::
Herkez Poposundan Sallamış ....................
Dünyanın En Hızlı Motoru
***************y2k*************** Dır
404 Km Ye Kadar çıkabiliyor .............
OHA 2005 İN KONUSSUNA DAHA YENİ YORUM YAPTIM
PUHAHA
.
.
.
discovery de motorlarin en 10 u die en iyi 10 motoru sıraliyorlardi seri üretimi olan (ama bi ferrari mantii ile) bi motor var alettn az ve garip bi ses cikiyor çünkü bildiimz motor yerine jet motoru var içinde ve 400km yi aşıyrdu alet! 400km ye yakın bi f16 idi galiba motora yaklaşıyor motor haraktlenp fazla uğraşmadan bunu geciyordu! tabii ucak hizini artrsa gecerdi :D ama genedee deli bişi ve cok şirkin hayabusadan daa çirkin ve daa hizli.... anlatan adam bikere kirmizi ışıkta fark etmeden arkasına yanaşan nissan z nin ön tamponunu eritmiş jet motorunun egzozundan cıkan ısı ile... ve fark edince tüymüş... arabanm sahibi görünce yüzü nasıl oldu acep
evet galiba o alet y2k gibi garip bi adi vardi 400 ü aşan bi aletti
Olaya farklı bir boyut getirelim...
Kawasaki Ninja ile bir adam gözleri bağlanmış olarak 265 km/h yapmış ve Guinnesse geçmiş.
Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)
arkadaşlar o dediğiniz motorlar dünyanın en hızlı motoruysa benim fındık gövde de türkiyenin en hızlı motoru (bu arada 150 görüyo-ama yazık yatıyo)
Mobylette->Peugeot 103->Agility 125->Ybr 125->Cbr 125 R->Ybr Esd 125->?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)