abi y2k mı hayabusa mı??
avatarda en saadaki benm ilk konserim:bounce::P
valla bende bildiğim kadarıyla hayabusa (eğer hayal ettiğin buysa işte sana hayabusa)ama en seri en hızlı dersem bana göre yamaha küçükten büyüğüne kadar uzman motor
herkesin motoru kendine hızlı gelir
noramal kosullarda ducati 1049 xenox du sanırım
ama helikopter motoruyla calısan 100.000 dolarlık motorlarda var yurt dısında
son duyumlara görede DOĞAN KIRBAŞ yurtdışından bir hayabusa getirmiş aslı nedir bilmiyorum ama bayağı hızlı bi motor diyolar
benim bildiğim en hızlı motor MTT Y2K yani piyasadaki adı hayabusa katili boş değil yani üstünde helikopter motoru var kapışıyonmu
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Dünyanın en hızlı motosikletini biliyorum, fakat uğraşmam lazım bulmaya hatta videosu bile var, geçen sene başka bir forum sitesinde paylaşmıştım, 400 lere kadar çıktı ama bunu yapan bir beyefendi amerikalı orta yaşlı ve kendisi denemek istedi ama kaza yaptı çok feci. İnşallah bulursam yayınlarım.
dünyanın en hızlı motorunun bilgileri bizim sitede mevcut zaten
link aşağıda ;
http://www.motosiklet.net/forum/moto...3Dmtt-y2k.html
Google Video
Bahsetiğim makina bu değil, ararken bunu buldum, bu daha feci Dodge Marka Tomahawk, motor tipi V10 ve hızı saate 640 km/hız inanılmaz gerçekten sanırım bu tasarım 2005 lere ait, biz ülke olarak ne zaman bu makinalara gıptayla bakmak yerine bineceğiz?
Video açılmıyorsa:-
http://video.google.com/videoplay?do...89229&q=&hl=tr
burdan bakabilirsiniz.
tamamda bu motor değilki resmen uçak
dodge tomahawk. dodge viper motoru var üzerinde. viper otomobil ağırlığıyla 380 km yapabilirken çeyreği ağırlığındaki tomahawk 640 vurduruyor
Millet şunu bilinki hiç bir fabrika çıkışlı motor usta eli değmemiş yada el yapımı olan motor kadar hızlı değildir. yani dünyanın en hızlı motorları fabrika çıkışından sonra oynanmış motorlardır, yada el yapımı sıradışı olan tipler
okayyorukcuoglu; dodge tomahawk gibi bi motor için, bizde neden yok biz ne zaman bineceğiz gibi bi isyan sergileyen birini ilk defa görmemin şaşkınlığı içindeyim
May The Force Be With You
millet bu arada videoda gösterdiğiniz dodge marka motosikletde tıpkı harley davidson gibi baştan sona el emeği olan bi motor sadece dodge patentiyle isimleştirilmiş bi motor v 10 yatak motor ama sağlam bişey
dünyanın en hızlı motorunu ben her gece kullanıyorum benim le kimse yarışamaz
ben rüyalarımda hep birinci geliyorum
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
ya ben bi abimizin arkasında(gsx-r1000)286km gördüm.ki bu benim rekorumdur.en son gözümü kapamıştım.yani bunun üstünü düşenemiyorum.....
Orgazma Dudak Büktürür
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)