Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Anket: MotoGP'de favoriniz kim?

Katılımcı sayısı
52. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Valentino Rossi (Camel Yamaha)

27 51.92%
  • Dani Pedrosa (Repsol Honda)

12 23.08%
  • Marco Melandri (Fortuna Honda)

4 7.69%
  • Nicky Hayden (Repsol Honda)

8 15.38%
  • Loris Capirossi (Marlboro Ducati)

1 1.92%
  • Colin Edwards (Camel Yamaha)

0 0%
  • Sete Gibernau (Marlboro Ducati)

0 0%
  • Shinya Nakano (Kawasaki)

0 0%
  • John Hopkins (Rizla Suzuki)

0 0%
  • Diğer...

0 0%
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

MotoGP'de favoriniz kim?

Motovento
    REKLAM ALANI
    boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Rossi'nin şu andaki puanı 118, yani Hayden'dan 76 puan daha az. Hayden her yarışta podyuma çıktığına göre Rossi'nin şampiyon olma şansı kalmadı. 6 yarış kaldı. Hayden 3 yarışta yarış dışı kalır da, Rossi de bu yarışlarda hep birinci olursa şampiyon olma şansını ancak yakalıyor. Ee bu da imkansız gibi birşey. Ayrıca Hayden'i geçmesi için önünde Pedrosa gibi 52 puanlık bir engel var ki, Pedrosa'yı geçmesi bile pek mümkün gözükmüyor. Yamaha'nın şimdiye kadar 3 yarışta problem çıkarttığını da göz önünde bulundurursak, Rossi'nin işi çoook zor...

Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı
    Rossi'nin şu andaki puanı 118, yani Hayden'dan 76 puan daha az. Hayden her yarışta podyuma çıktığına göre Rossi'nin şampiyon olma şansı kalmadı. 6 yarış kaldı. Hayden 3 yarışta yarış dışı kalır da, Rossi de bu yarışlarda hep birinci olursa şampiyon olma şansını ancak yakalıyor. Ee bu da imkansız gibi birşey. Ayrıca Hayden'i geçmesi için önünde Pedrosa gibi 52 puanlık bir engel var ki, Pedrosa'yı geçmesi bile pek mümkün gözükmüyor. Yamaha'nın şimdiye kadar 3 yarışta problem çıkarttığını da göz önünde bulundurursak, Rossi'nin işi çoook zor...
    Valla Bravo !
    Sen nerden buldun bu puanları ? Bir de üstüne yorum yapmışsın

Tamam Hayden şampiyon olabilir, o ayrı konu....
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    pedrosa da fena değilmiş...

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @ledo
    Sen nerden buldun bu puanları ? Bir de üstüne yorum yapmışsın
    MotoGP'nin resmi sitesinde her türlü bilgi var. Neden yorum yapmayayım ki? Ben fikrimi söyledim sadece. Şu anda da durum onu gösteriyor, istatistikler onu gösteriyor.

Motosikleti
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı
    @ledo

MotoGP'nin resmi sitesinde her türlü bilgi var. Neden yorum yapmayayım ki? Ben fikrimi söyledim sadece. Şu anda da durum onu gösteriyor, istatistikler onu gösteriyor.
    Mehmet kardeşim, hala anlamadın galiba Verdiğin puanlar doğru değil, yanlış !

Bu puanlar üzerine yorum yaptığın için öyle dedim, yoksa bu sitede bu konu ile ilgili yorumlarını en çok dinlemek isteyecek kişilerin başında ben geliyorum.

Gece saat 01:00 sularında pek dikkatli olamıyorsun galiba...
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    forever repsol hondanıcky hayden a verdım oyumu ben..www.motogp.com da hayden la rossı arasında 51 puan fark var..
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

Shamyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800S
    ilahi ledo, çok güdürdün beni Olabilir canım insanlık hali, Mehmet arkadaşımız iyiniyetli larak bizim için birşeyler yapmaya çalışıyor, klavyesi sürçmüştür Neyse, Amerika yarışını ben de izledim, bu yıl Hayden şampiyon olur çok büyük ihtimal, onu zorlayacak olan da Pedrosa'dır, stilini çok beğeniyorum. Rossi 3. olabilirse bu yıl için başarıdır. Gerçi ben Ducati takımını destekliyorum yıllardır, ama objektif ve mantıklı olmakta yarar var
    BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)

Motosikleti
    İlahi Shamyl, öyle bir yazmışsın ki, sanki ben boy'un yorumuna kötü niyetli demişim de sen bana açıklama yapıyorsun.

Benim söylediğim Rossinin puanını yanlış verdiği, zaten tabloda da 2 tane Rossi puanı var.

Bir defa daha tekrar ediyim, bu konularla çok ilgili olduğunu bildiğim, boy'un yorumlarını okumak için girdiğim başlıkta puanların yanlış verildiğini görünce, ben de bir katkıda buluniyim, kimse yanlış bilgilenmesin diye ufak bir uyarı yaptım.

Hatta Mehmet kardeşimin aynı yorumu güncel puanlar çerçevesinde bir daha ele almasını rica ediyorum.

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @ledo, @praetorian, @Shamyl

Arkadaşlar neden bahsediyorsunuz anlamadım? Ben puan durumuna MotoGP.com adresinden bakıyorum, burada da Hayden 194, Rossi 118 puan gözükmekte. Ancak bu sayfada problem var herhalde. Çünkü bazı isimleri çift ve farklı puanla yazmışlar. Şu anki son durumda Rossi'nin puanı 143 olması lazım. Yani bende problem yok, sayfa problemli. Hayden'in ismi çift yazılmamış ve puanı 194

WORLD CHAMPIONSHIP CLASSIFICATION

Motosikleti
    yok
    @boy..
    abı ne kızıosun bende aynı seyı soledım194 hayden
    143 rossi..
    194-143=51puan oluyo
    kısaca ben sendenim vurma benı)

(((forever repsol honda!!nıcky hayden a verdım oyumu ben..www.motogp.com da hayden la rossı arasında 51 puan fark var..)))

Motosikleti
    Mehmetçim, bizde formula 1 in resmi sitesinden bakmıyoruz zaten

Senden ricam şu aşağıdaki yorumunu Rossinin 143 puanı olduğu gerçeğine göre bir daha yazabilirmisin ?_

Rossi'nin şu andaki puanı 118, yani Hayden'dan 76 puan daha az. Hayden her yarışta podyuma çıktığına göre Rossi'nin şampiyon olma şansı kalmadı. 6 yarış kaldı. Hayden 3 yarışta yarış dışı kalır da, Rossi de bu yarışlarda hep birinci olursa şampiyon olma şansını ancak yakalıyor. Ee bu da imkansız gibi birşey. Ayrıca Hayden'i geçmesi için önünde Pedrosa gibi 52 puanlık bir engel var ki, Pedrosa'yı geçmesi bile pek mümkün gözükmüyor.

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @ledo
    Senden ricam şu aşağıdaki yorumunu Rossinin 143 puanı olduğu gerçeğine göre bir daha yazabilirmisin ?_
    Peki abi yazayım Aralarındaki puan farkı 51 olduğuna göre, Rossi 2 yarışta birinci gelse, Hayden bu yarışlarda yarış dışı kalsa bile (ki şimdiye kadar bırak yarış dışı kalmayı podyumdan inmiyor) 25x2=50 puan alarak yine Hayden'i geçemiyor. Yamaha 3 kez bozulmamış olsaydı Rossi ile Hayden arasındaki puan farkı bu kadar açılmazdı. Rossi'nin önünde Pedrosa da var, Melandri'nin de ne yapacağı belli olmaz. Ben hala Hayden şampiyon olacak diyorum.

Motosikleti
    yok
    ama kımse ınanmıyo hayden a burda..neden acaba?ben oyumu hayden a verdım boy sende haydene vermıssın 3.kım acaba

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @Praetorian
    ama kımse ınanmıyo hayden a burda..neden acaba?
    Çünkü herkes Rossi'nin etkisinde kaldı ve insanlar diğer başarılı yarışçıları pek tanımıyor. Ama Rossi bu sene daha önceki senelere oranla pek başarılı değil. Zaten yanlış marka seçimi de bu başarısızlığını etkiliyor. Hayden çok deneyimli ve istikrarlı bir yarışçı. Assen'deki yarışta Colin Edwards ile çekişmesi ve üzerinde baskı kurması, yarışın bitmesine bir viraj kala Colin Edwards'ın bu baskıya dayanamayıp kaza yapması acayipti. Hayden de yoldan çıktı ama deneyimi sayesinde yarışı birinci bitirdi. Onun dışında Pedrosa çaylak ama birçok deneyimli yarışçıya taş çıkartıyor. Deneyim sorunu var ama bunu seneye yenecek ve 2007'nin şampiyonu Pedrosa olacak.

Motosikleti
    Teşekkürler,

Yani benim anladığım da şu: Rossi eğer tüm yarışları kazanırsa 150 puan alacak.

Bu durumda Hayden'ın en fazla 99 puan alması gerektiğine göre ortalama 16,5 puan/yarış yapar. Tüm yarışları Rossinin kazandığı varsayımına göre 2 defa 2., 4 defa da 3. olsa bile Hayden kazanır, ama bunun altına inmemesi gerekiyor.

Eğer bir defa yarışdışı kalırsa ( ki oldukça zor gözüküyor ) o zaman 19.8 puan ortalama tutturması gerekir ki, zaten hepsini Rossi nin 1. olduğunu varsayarsak, kalan 5 yarışın hepsinde Hayden 2. olursa şampiyon olur.

Bana göre Rossi, motorunda sorun çıkmazsa 6 yarışı da kazanabilecek bir adam, özellikle de stres arttıkça daha başarılı....

velespit-cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09` cbr 125

rossi derdım ama istatıstıkler ole demıyoo

Bir rossi hayrani olarak onun olmasını isterdım ama the kentucky kid(nicky hayden) hondanın da vermiş oldugu 5 silindrlık guclu motor avantajıyla moto gp şampiyonluğuna adaydanda öte,o maalesef sampiyon..... Bence rossi yamahaya erken bir gecıs yaparak hata yaptı sonucta 4 silindr bir motoru kulalnıo (honda5siilindr) ama seneye kurallar degişecek silindr 4 e dusurulecek boylece rossiii yıne yeniden şampiyon olacak inşallah....

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    Mondial zat takımından deep freeze

rossiiiii

Motosikleti
    BMW F800S
    Benim tahminim Rossi seneye de nal toplar, çünkü yeti yetmeler vızır vızır gidiyor. Rossi zaten bu yıl rakipleri düşmeden 1. olamayan bir pilot görünümünde...

Motosikleti
    Benim seyrettiğim, spor adamı olarak 3 büyük fenomen var.

Bunlar (sıra ile değil ) Michael Schumacher, Michael Jordan ve Valentino Rossi.

Motosikleti
    BMW F800S
    Ledo, Michael Jordan'a bütün kalbimle katılıyorum. Çünkü adam kendinden başka hiçbir şeye güvenmiyor...haaa bir de Air Jordan'larına Hala her sezon, 'acaba yeni Jordan bu mu?' diye birkaç adam üzerinde tartışılıyor. Ama benim fikrim, Jordan'ın veliahtını görmeye bizim ömrümüz vefa etmez Ama diğerleri makinanın üzerinde gidiyorlar, makina ne kadar giderse onlar da o kadar gidebilir...

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler