merhaba arkadaşalar pazar günü (21/05/2006) manisa moto drag başlıyor yeni pistimize geçiyoruz. herkes benim özel davetlim bütün yarışçılar hafta sonu pistte
msn:orcun_45@hotmail.com
bekliyorum
merhaba arkadaşalar pazar günü (21/05/2006) manisa moto drag başlıyor yeni pistimize geçiyoruz. herkes benim özel davetlim bütün yarışçılar hafta sonu pistte
msn:orcun_45@hotmail.com
bekliyorum
ya arkadaşlar konya drag yarışlarının tam olarak yer ve zamanını bilen varmı saygılarımla...
abi geçen yıl motodrag mersindeydi.. harikaydı bea.. keşke yine gelse... gitmenizi şiddetle tavsiye ederim... hm 125cc klasmanı olursa bende katılmayı düşünüyorum..
CBR 600F Honda,
pazar günü yarıştaydım diken üstünde bi yarış izledik(daha doğrusu izliyemedik hep kenarda durduk) yarışmacılar sadece kask ve mont ile yarıştı seyirci ile motor arasında 1-1,5 metre mesafe var start alanına elin kolunu sallayan giriyor pist dediğin yer mahalle arası 2şeritli cadde_demon_ adlı üyeden alıntı
MANİSALININ HAVAALANI OLARAK YAPILMIŞ AMA KULLANILMAMIŞ YARIŞÇILAR İÇİN İDEAL PİST OLAN YERİMİZİ İŞGAL EDEN vestel'i KINIYORUZ
Bu ayın Moto Drag yarışları da Konya 'da 29/30 Temmuz..
[FONT="Palatino Linotype"][/FONT][COLOR="Red"]ρσωєя [/COLOR][COLOR="Black"]0ƒ[/COLOR] ∂яєαм.. [SIZE="2"][COLOR="Red"][н][σ][η][D][α][/COLOR][/SIZE]
[COLOR="PaleGreen"] เ๓zค ๒เl๓є๓ קคг๓คк ๒ครรค๓ ๏lยг๓ย[/COLOR] =)
husatin07 kardeş mt alanya başlığına gelsene
üf yaa neden daha yakın olmadıı bizee:(:(:(:(:.neyse iyi yarışlar diliyorum
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"][/SIZE][/FONT]Tüm İğrenç Yaratıklar Cehenneme[COLOR="Red"][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)