Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ROSSİ'nin umudu eski YAMAHA'da

REKLAM ALANI
    rossi_alonso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sezonun ilk MotoGP yarışında ilk 10'a bile giremeyen Valentino Rossi, geçtiğimiz yıl kullandığı Yamaha YZR-M1'i test etti.

Son altı yılda ilk kez MotoGP sezonunun açılış yarışını kazanamayan Rossi, dün Jerez'deki test sürüşlerinde bazı turları eski motosikletiyle attı.

MotoGP'de beş yıldır şampiyonluğu kimseye kaptırmayan Rossi pazar günü koşulan İspanya Grand Prix'sinde ilk virajda düşmüş, yarışı da ancak 14'üncü sırada bitirebilmişti.

27 yaşındaki İtalyan sürücü İspanya Grand Prix'sinin koşulduğu Jerez pistinden ayrılmadı ve dünkü test sürüşlerinde bazıları geçtiğimiz yılki YZR-M1 ile olmak üzere toplam 72 tur gerçekleştirdi.

Takım şefi Davide Brivio, geçtiğimiz ve bu yılki motosikletleri aynı pistte deneyerek aradaki farkı görmek istediklerini söyledi:

"Bu test aradaki farkları görme açısından ilginçti. 2005 aracı birkaç yönden daha iyi ama genel olarak 2006 aracı daha üstün. Elde ettiğimiz veriler ışığında yeni motosikleti geliştirmeye devam edeceğiz."

Rossi, İspanya Grand Prix'si öncesinde Jerez pistindeki antrenmanlarda ve sıralama turlarında yeni motosikletin yüksek hızlarda aşırı titreşim yapmasından şikayetçiydi.
    I'll Sleep When I'm Dead...!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    yuh, benim bildiğim rossi arada pist dışına çıkıp sıra kaybetse de o sıraları tek tek geri alır (motogp'nin f1'den en güzel tarafı her noktada geçiş görülebilmesi).
    May the Force be with McLaren Mercedes

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı
    yuh, benim bildiğim rossi arada pist dışına çıkıp sıra kaybetse de o sıraları tek tek geri alır (motogp'nin f1'den en güzel tarafı her noktada geçiş görülebilmesi).
    Bu sefer öyle olmadı , ilk virajda düştüğünde bayaa bi zaman kaybetti bi de üstüne ön fren kolunun yarısı falan kırılmıştı ona rağmen 14. oldu ve 2 puan da olsa almayı başardı.Bu 2 puan sezon sonunda belirleyici olabilir kim bilir?
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

johny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenmedikleri motoru bana yollayabilirler...irtibat için... 0 535 68. .. ..

Şahsen yaklaşık 140 kilo ve 230 HP bir makina da yakışır bana...

Ama boşver yamaha o yaramaz...

Kullanmadıkları RC 211 V leri ne yapıyorlar acaba

Şaka maka ilk virajda Rossi nin karambole gelip düşmesi gerçekten kötüydü...
    Ama adam Düşmesine rağmen 2 puan alabilen bir adam.Hatta ben burdaki GP de şaşırmıştım...Adam önümüzden geçen her turda bir üst sıradaydı hatırlarsanız

Bakalım ne olucak bu sene

N_O_S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    DAHA önlerınde çok yariş var ama rossi bi numara kunlandığı motor hiç sevmiyon onu hondada görmek isterım honda da mükemmel
    YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
    HONDA FAN ..!

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Rossi Honda'yı bırakarak hayatının hatasını yaptı. Yamaha daha şimdiden arıza çıkarttı. Bence Rossi'nin umudu eski Yamaha'da değil. Bence adam aaahh altıma bir RC211V Honda verseler keşke diyordur içten içten

Bakın buraya yazıyorum, bu senenin yıldızı Pedrosa olacak...
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı
    Rossi Honda'yı bırakarak hayatının hatasını yaptı.
    Buna sonuna kadar katılıyorum.
    Bence Rossi'nin umudu eski Yamaha'da değil. Bence adam aaahh altıma bir RC211V Honda verseler keşke diyordur içten içten
    Buna ben katılmakla kalmıyorum Rossi'nin de bir bağıra bağıra söylemediği kalıyor.
    Bakın buraya yazıyorum, bu senenin yıldızı Pedrosa olacak...
    Buna da katılır gibi oluyorum ama Stoner'dan da çok şey bekliyorum hala...
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @olcan138
    Buna da katılır gibi oluyorum ama Stoner'dan da çok şey bekliyorum hala...
    Bu senenin 2 çömezi (Pedrosa, Stoner) de çok iyi. Pedrosa şampiyon olacak demiyorum zaten, bu senenin yıldızı olacak diyorum. MotoGP'deki ilk senesinde oldukça başarılı gidiyor. Stoner da çok kötü değil, daha çok yarış var, izleyip göreceğiz. Şu an puan olarak Hayden ilk sırada. Benim adamım Hayden ama bu sene ne olacağı bilinmez.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

koray_77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ahhh rossi ahhh...ne yapıp yapım birinciliğe oturacak

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler