motosiklet net forumu içinde böyle bir konu açayım belki daha önce bu konuyu işleyenler olmuştur , trafikte kameralı motosikletler ve videoları her zaman faydalı olmuştur , youtube com 'dan gördüğüm bir videoyu buraya koyuyorum , daha sonra diğer videoları da koyarım , müjdat demir yalova/türkiye 29/1/2012
yeni açtığım , trafikte kameralı motosikletler , konusuna koyduğum videonun motosikletten kameralı çekim olmadığı yönünde gelen ikazlara katılıyorum , bunun bir yanlış anlamadan kaynaklandığını sanıyorum , arkadaşlara gösterdikleri duyarlılıktan ötürü teşekkür ederim , bu yeni koyacağım kameralı motosiklet videosu çekiminin türkiye dışında bir ülkede yapıldığını da eklemek isterim , müjdat demir yalova/türkiye 29/1/2012
---------- Post added at 19:16 ---------- Previous post was at 18:29 ----------
youtube com 'dan , trafikte kameralı bir motosiklet videosu
vay güzel keşke kamera az daha geride olsa daha geniş görseydik bence fazer 160-220kmh hız aralığında magane ı çok rahat yer.biraz geride kalmışsınız
düzelttim ;
kameranın biraz yukarı kalkması gerekiyor, onun için kamera yolu tam görmüyor, geride olması imkansız depo üstü aparat ile maontajlı, yukarı kaldırdıgım zaman daha net olabilir.
evet geride kaldım, çünkü arkamda 90 kilo ağırlıgında abim vardı memleket dönüşü idi, sadece virajlarda bıraktım gazı, çünkü viraj beni horkutuyor, alışkın olmadıgım için, eger tek olsaydım yine böyle giderdim virajda sakata gelmemek için..