Motosikletelrin hız limiti 80 değil miydi?
Tamam tamam bari kafama vurmayın
Güzel çalışma
Motosikletelrin hız limiti 80 değil miydi?
Tamam tamam bari kafama vurmayın
Güzel çalışma
baba yanlız 110 dan sonra harbiden sana kapı açılmış
ışık hızına eriştin galiba görüntü onu söylüyo
gözünüzden gelen yaşlar ömür boyu rüzgar kaynaklı olsun inşallah
dostum harika bir kanıt...ellerine sağlık...
bu tip videoların çoğalmasını diliyorum, özgün çekimler istiyoruz, herkesin rahatça alabileceği tarz motorların videolarını istiyoruz.
ama emniyet faktörünüde unutmamak kaydı ile....
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
araştırman için çok sağol kardeş. benim de ybr 125'im var ve motorumdan çok memnunum. ben motorumla en son 135 km'ye çıktım.125'lik motor almayı düşünenlere de kesinliklle ybr 125'i tavsiye ederim.
[COLOR="Red"]aleksis.org[/COLOR]
ilk defa görüyorum ybr nin 117 km bastığını gercekten güzel acmışsın motoru
hıZlı Y@şA génÇ öL
ya güzelde bunu nasıl çektin telefonlamı çektin bizde çekmek istesek napcaz
bu arada benzinin bitmek üzreymiş
HOŞGELDİN
Walla gayet güzel ben en son 125 km/h yaptım o da bayır aşağı. sen düz yolda 120 km/h... modifiye felan mı?
seruven17 bu hızı düz yolda yapmışsın galiba hiç yokuş aşşağı denedin mi ?
mehmetkılıc31,
Bu video yu fotoğraf makinesi ile çektim,Ancak net olabilmesi için kalite bir makine olması gerekiyor,ondan önce başka bir makine ile çekmiştim yol bile belli olmuyordu(yanlız o fotoğraf makinasında da 122 km sürate ulaşmıştım,tabi kanıtlayamadıktan sonra bir kıymeti yok...)!!!
Fotoğraf makinesinin montajı ise işin en zor kısmı idi!!! Bunun için elektronik cihazların kutularının için den çıkan uygun bir köpüğü aldım ve fotoğraf makinesini deponun üzerine sabitlemek için kullandım. Bunun için de geniş banttan yararlandım.(Hala daha deponun üzerinde bantın izleri duruyor)
Gerisi düğmeye basmak ve gaz vermekten iabaret....
watergun,mengu16
Modifiye yok,sadece hava şartları iyiyidi
Yokuş aşağı basacak kadar uzun yollar yok buralarda ama genelde bastığım da 125 i görüyor yokuş aşağı ama yol bitiverdiği için daha fazla gider mi deneme fırsatım olmadı açıkcası!!!
bnmki rahat uluyo düz yolda 120 yi ybr yi seviyorum
Ybr
10 xx xxx
benim iki arkadaşımdada ybr var ben motorlarını kendi motorum gibi kullanmaktayım. ama hızı beni kesmiyor. hızlandırmak için elimizden geleni yapıyoruz ama nafile en fazla 13o dedi. arabaların arasında yavaş kalıyor.ama yinede mükemel bir makina
bence ybr125 güzel bi makene ama şehir içinde dağluık yerde filan güzel olmuyo
Arkadaşlar bende de bir YBR 125 var. Cbr125 ve CBF250 ile kapışabilecek ve hatta tozunu dumanını yutturacak düzeyde. Tam bittiğinde 140 - 150 km. arası bir hıza ulaşmasını bekliyoruz. Tabii orjinal olmasada görünüşte tam bir Yamaha YBR sadece birkaç değişiklik yapıldı üzerinde. Silindirler, karbüratör, motor dişlileri falan değişti sanırım. Eksoz falan açıldı (her ne kadar görüntüsünü sevmemiş olsamda iyi ses çıkartıyor ). Aslında her motorun içinde bir potansiyel var ister 80 ister 100 km. ile gitsin. Yeterki o potansiyeli keşvedecek iyi ustaların elinde olsun motosiklet, gerisi geliyor. Örnek verecek olursak Aprilia RS 125 tam bir performans canavarı ve 200 km gibi bir hıza rahatca ulaşabiliyor. Teknolojinin marifeti tabii bunlarda ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Metal dostum sizden de bir film bekliyoruz artık
Valla bende de dijital bir fotoğraf makinesi var. Video özelliği falanda var ama ses yok malesef bitince video çekmeyi düşünebilirim ...
Ya tartışmaya aslında hiç gerek yok! 125 cc motosiklet aleminin tek kralı ve hatta 250 cc leri bile ezebilecek tek kral işte burada;
Metal...
Motorunun son halini merak ediyorum açıkcası...
Çünkü aynı denemeyi burada bir arkadaşımda yaptırdı motor 100 ü geçmedi!!!!
Sonuçtan haberimiz olsun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)