Muhteşem bir kapışma olmuş çok eğlendim izlerken. Kesinlikle tavsiye ederim
http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-f...per--17998.htm
siyahatmaca abimiz kadar olmasada bende güzel gaskrank videoları bulabiliyormuşum bunu farkettim
Muhteşem bir kapışma olmuş çok eğlendim izlerken. Kesinlikle tavsiye ederim
http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-f...per--17998.htm
siyahatmaca abimiz kadar olmasada bende güzel gaskrank videoları bulabiliyormuşum bunu farkettim
Motosikletli Kaplumbağa...
Yolda görsen sesi dışında bakmaya tenezzül etmezsin ama 1000RR'ı fena hırpalıyor
ANGARAJ
torkundan yenmez HD , ihtiyarda hakkını veriyor , dragın birinde ikiye bile atmadı
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
En büyük hayalim rat bike ım olması :( Birde chopper bisiklet yapmak istiyorum
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
süpermiş harbiden tuttum......
Bakmaya tenezzül etmezsin dediğin motoru adamlar bilek o hale getiriyolar hocam. Boyasını kazıyor orasını burasını çekiçliyor pas döküyor. Sırf o hale getirmek için
Bildiğim kadarıyla şundan kaynaklanıyor. Cruiser tipi motorlar düşük devirde max. tork veriyor SS ise yüksek devirlerde max tork veriyor. Yani cruiser 3000 devirde max torku görürken diğer arkadaş 11000de falan görüyor herhalde. Bundan dolayıda drag yarışlarında cruiserların büyük bir çoğunluğu SS leri haklıyor diye biliyorum
---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 23:02 ----------
Ben getireyim abi bi balyoz senin gv650yi ratlayalım
Motosikletli Kaplumbağa...
Güzel video
Rat bike ın hızlı kalkmasının nedeni bence yapısından kaynaklı. Cbr o haliyle tam gaz açsa tekere kalkar ama diğer motosiklette nekadar gaza asılırsa asılsın o tekeri yerden kesmesi zor o yüzden tüm güç arka tekerde
Motorkafalı senin derdin ratlamakmı rahatlamakmı ? Ben çerden çöpten motor yapmak istiyorum olur olmaz malzemelerden balyoza karşıyım
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Herşey bir yana Harley'i süren eleman çok baba yaf
Senin yaşlanıp sakal bırakmış halin de aynı böyle olurdu
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
adam ön freninin olmadığını söylüyo...
birde o eldivenler nası bişey ya...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:17 ----------
hildo reiz olayı bitirmiş gerçekten...
ya bilimsel açıklama yapmaya kalkışmayın bu tamamen pilotaj la ilgili yoksa böyle birşey mümkün değil
karşıdaki motorda boru değil ya 70 hp çıkış için hızlı çıkma konusunda yeterli güç verir ss yi hızlı kaldırmak ustalık ister çok tehlikeli makina
güzel paylaşım olmuş elinize sağlık
Mustafa Kemal Atatürk
Hildo reiz çökertmiş beyler. Yeni idolüm olmaya aday bu adam böyle dedem falan olsaydı keşke.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Video iyiydi.
Lastikleri ısıtıp patinajla kalktığı için ilk 50-60 metreyi alamaz Race.
Ama 1000RR ci de çakma motorcu. Gerçek motorcu belli videoda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)