Motosiklet gerçekten apayrı bir şey..
http://www.gaskrank.tv/tv/gelaende/e...-ber-18006.htm
Motosiklet gerçekten apayrı bir şey..
http://www.gaskrank.tv/tv/gelaende/e...-ber-18006.htm
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
heyy allahım ya..bu adamlar çıldırmış.. videoyu izlerken kanım çekildi.. adamın yerine besmele çektim.. paylaşım için sağol yüce abi..bi gün kalpten götürecen beni
Harika ya canım çekti şimdi bi kros olsa altımda neler yapmazdım
paylaşım için teşekkürler.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
bana fake gibi geldi montaj olma ihtimali var mıdır zira kask hiç kıpraşmıyor ?
ne imzası beaaa
Olur mu ya böyle şey eğer harbiden böyle birşey varsa on numara bi olay. Yaşamak isterim...
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Bende ön tekerlek dişlerinin hiç oynamadığını yani ön tekerlek dönmüyor gibi gördüm iki defa izledim..
Montaj olacağını zannetmiyorum çünkü güneşin geliş açısına göre oluşan gölgeler filan kasta gayet net ama eğer montajsada harbi ustaymış diyelim
Abi bu fotomontaj ya. Teker hiç mi çamur kar olmaz. Bide arkadaşın da dediği gibi kask hiç oynamıyor. Sahte sahte Ama güzel bi olaymış.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
evinde oturmayı beğenmemek bu olsa gerek
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
süper yaaa :D insan izlerken bu kadar heyacanlanıyo yaparken ne olur düşünemiyorumm
Hadi lenn xD
Bende Bağımlısıyım,ama uyuşdurucu değil , Motor.....
Kaskın yanında kamera çekimlerinin hepsi böyle onda bir sıkıntı yok...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
montaj filan yok..kesinlikle..
kamera kaska bağlı..nasıl ayrı oynasın ki??
benim merak ettiğim görüntünün bittiği yerde daha fazla yemedi sanırım....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
abi bu videoları yakalamak için günde kaç video izliyorsun.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
çekim orjinal montaj değil.Yapılmıyacak birşey değil ve çok eğlencelidir tahminimce
Çok güzel bir video, kullanma istediğim motor türlerinden biride bu, kesinlikle yaşanması gereken bir zevk.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)