Gidon farklı sürüş pozisyonu farklı. superstock katagorisi değil bu çok daha iyileri var. Gymkhana dedikleri bir stil bu asyalı motorcuların
Gidon farklı sürüş pozisyonu farklı. superstock katagorisi değil bu çok daha iyileri var. Gymkhana dedikleri bir stil bu asyalı motorcuların
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
bravo bravo takdir ettim bak :D
şaka maka ben burda sürat yarışı izlermiş gibi adrenalin yüklendim. adam nasıl hiç şaşırmadan soğuk kanlılıkla kontrolü kaybetmiyor anlamadım :D
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Videonun devamı burda :D
http://www.youtube.com/watch?v=P2eEUAwLVq4
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
ss gidonu değilki bu ! e haliyle kontrol daha kolay olacaktır. koy bakim 600rr ın orjinal gidonunu... asıl o zaman ne yapacak.?
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Cem Yılmazın dediği gibi "kesin ip var ...."
Üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkışan genci uzun süre ikna etmeye çalışan polis, sonunda bir bidon benzini kurtarmayı başardı...
Yalnız ön fren ve debriyaj kullanımına dikkat ettiniz mi? Aynı şekilde dönmeyi denesem ilk virajda yere yapışacağıma eminim.
Gökhan YAŞDAL
adam yetenekli bu bir gerçek fakat abartılacak bişey yok gidon farklı, asfalt kalitesi yüksek,lastikler kaliteli...daha önce forumda paylaşılmıştı sanırım.
gidondan .
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
kesin gidondan,lastikden,asfaltdan canım,aynı şartları biz türklere tanısınlar
tek teker olarak yaparız bu hereketleri.
şaka bir tarafa,adamlar o kadar çok güzel çalışmışlar ki
artık motorla bir bütün olmuşlar.
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
Motordaki koruma demiri kimsenin dikkatini çekmedimi? Takozdan daha iyi korumazmı acaba? Bence fenada durmamış.
ağzım açık izledim. herif parkurla .aşşak geçti resmen :o
HONDA HAYAT ONDA
insan mı bu :A
hastasıyız dedeeeee
Eğer
Bunlar Motosiklet Sürüyorlarsa
Ben 20.000 Km dir. Eşşek Sürüyorum.
Imza mi?? Nereye Atayım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)