Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sizin ki Gaskrank'ta...

REKLAM ALANI
    mehmet tufan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN
    hayatın sırrını çözmüş abi adamlar. bizde motor mu kullanıyoruz allah aşkına
    What goes around, Comes back arround...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı KeoS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.youtube.com/watch?v=keMYK...eature=related

cok gaddar bir kros grubu zayifin aralarinda yasama ihtimali yok direk dogal secilimle grubun gelecegine karar veriliyor
    Eğlence kısmı güzelde biraz cehalette yok değil. kask bot ceket var ama o inişin sonundaki iki taraftaki büyük kayalara carpıp boyunlarını çok rahat kırabilirler.

bi ara o tarafa düştü çok teklikeli

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    Alıntı siyahatmaca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçenlerde bir konu açılmıştı düşen motorcuyla alay edenler diye, adamlar şimdi de Gaskrank'ta.

http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-f...loch-17787.htm
    ab isanırım bu sitenin bütün vidolarını izledin çok seviyon bu siteyi belliki..
    ama düşmeden çok admın kahkahası daha komik geldi bana..
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

KeoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM EXC 300
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğlence kısmı güzelde biraz cehalette yok değil. kask bot ceket var ama o inişin sonundaki iki taraftaki büyük kayalara carpıp boyunlarını çok rahat kırabilirler.

bi ara o tarafa düştü çok teklikeli
    zaten ondan gaddarlar diyorum o gulen abiye kalsa asagida birakip gidecek arkadaslarini, bide belliki tecrubesi az kendine guveni az korumalari tam olmayan arkadaslarini karga tulumba assagi atiyolar

ondan sonra cikamayinca basiyolar kahkahayi yine bir tanesinin vicdani el vermiyor yardim etmeye calisiyor kisacasi kendini iyice gelistirmeden bu gruba katilip eski kurtlara malzeme olmamak lazim

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Ben size işin özünü anlatayım..bi eleman var...hayvani gülüyor...neyse arkadaşları farkedip bunu videoya alıyırlar makara olsun diye ortada mizansen var..bu elemanın en az 5 videosu var farklı zamanlarda farklı olaylara verdiği hayvani gülme tepkisiyle makara yapıyorlar..olayda motorcuya gülme aslında yok...alkışlarlayaşıyorum.com da en az 5 video var..olay espri yanl..mtokros düşmesine yapmasıda tesadüf gibi bişey..videoların başında ota .oka gülen adam gibi bi başlığı vardı yanlış hatırlamıyorsam...yani düşene gülme bi kurgu..aynı hayvanlığı başka konularda da yapıyor..motokros gerçek bu gülme olayı kurgu yani anlayacağınız..bizim medya sazan tabi olaya yüzeysel bakıyor..bilmeyenler için a.ıklayayım..nette makara olsun diye bi elemanın verdiği kasıtlı gülme durumları..
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)