hayatın sırrını çözmüş abi adamlar. bizde motor mu kullanıyoruz allah aşkına
hayatın sırrını çözmüş abi adamlar. bizde motor mu kullanıyoruz allah aşkına
What goes around, Comes back arround...
zaten ondan gaddarlar diyorum o gulen abiye kalsa asagida birakip gidecek arkadaslarini, bide belliki tecrubesi az kendine guveni az korumalari tam olmayan arkadaslarini karga tulumba assagi atiyolar
ondan sonra cikamayinca basiyolar kahkahayi yine bir tanesinin vicdani el vermiyor yardim etmeye calisiyor kisacasi kendini iyice gelistirmeden bu gruba katilip eski kurtlara malzeme olmamak lazim
Ben size işin özünü anlatayım..bi eleman var...hayvani gülüyor...neyse arkadaşları farkedip bunu videoya alıyırlar makara olsun diye ortada mizansen var..bu elemanın en az 5 videosu var farklı zamanlarda farklı olaylara verdiği hayvani gülme tepkisiyle makara yapıyorlar..olayda motorcuya gülme aslında yok...alkışlarlayaşıyorum.com da en az 5 video var..olay espri yanl..mtokros düşmesine yapmasıda tesadüf gibi bişey..videoların başında ota .oka gülen adam gibi bi başlığı vardı yanlış hatırlamıyorsam...yani düşene gülme bi kurgu..aynı hayvanlığı başka konularda da yapıyor..motokros gerçek bu gülme olayı kurgu yani anlayacağınız..bizim medya sazan tabi olaya yüzeysel bakıyor..bilmeyenler için a.ıklayayım..nette makara olsun diye bi elemanın verdiği kasıtlı gülme durumları..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)