...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
Iste motor sporlarini bu yuzden seviyorum , futbol , basket, tenis oynamak icin tek top yeterli , Bu motoru orda surmek icin 2 top lazim
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Ahmet bunu beğendi.....
Sanki uçuyor Kanatlı Demir Atlar...Gibi bişey...
Kesinlikle TT severlerin izlemesi gereken bir film.İzlemeyenler indirip izlemeli.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
Öyle kuru kuru koyunca olmadı tabi.
Böylesi daha iyi.
http://www.youtube.com/watch?v=QldZiR9eQ_0
bunlar çok deli ya
acayip tehlikeli burada yarışmak
Çılgınlık bu ama izlemesi de çok güzel oluyor.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Ben filmi izlerken bile adrenalin tavan yaptı.Yarışan adamları düşünemiyorum.
Bu videoyu izleyin gercekten cok seveceksiniz, hele sonunda ilginc birde supriz goreceksiniz. Daha onceki yillarda olmayan bir sey.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Az önce izledim ah bide Türkçe düblaj olaydı. Alt yazıya dahi razıyım
Bu arada bir videoda ben asıyım.
http://www.youtube.com/watch?v=I5HnP...&feature=share
Aldıkları risk nekadar mantıklı bu tartışılır fakat bu adamlar kesinlikle saygıyı hak ediyor. Etraflarında çakıl havuzları olmadan, lastik bariyeler olmadan üstelik şehir içi diyebilecegimiz yol şartlarında limit gidebilmek gerçekten ciddi anlamda yetenek ve cesaret ister ki videolardanda anlaşıldıgı gibi bu adamlarda hepsi fazlasıyla var. "Bu adamlar" derken haksızlık etmeyelim içlerinde bayan sürücülerde var
Bu arada Yukarda eklenen TT belgeselinde 160-170 mph gibi hızlardan bahsediliyor hatta başka bir videoda 190 mph'yi gören sürücüler vardı. Bu hızları o yollarda ulaşabilmek "bu nasıl bir casaret " dedirtiyor. Sadece düz yol olsa tamam fakat tepe üstü noktalarda yerine göre 200km+ giderken lastiklerin bir anda yerden kesilmesi ve sonrasında oluşan Tank Slapper'dan kurtulmaları hayranlık uyandırıyor.
Merak ediyorum acaba GP sürücüleri TT adasında yarışabilirlermiydi? Yeteneklerinden şüphem yok fakat ada da yarışacak cesaretleri var mı?
sanırım rossi geçen senekinde yarışmıştı.başka bi isim varmı yarışan bilmiyorum..zaten niye yarışssınlarki?hiçbir güvenlik önlemi olmadan..GP den zaten tonla para kazanıyorlar.ayrıca TT de yarışmak için belli kuralları yerine getirmek yeterli.dışardan sen ben bile girebiliyomuşuz.
Bayağı araştırdım ama Türkçe alt yazı bulamadım maalesef. Pek kimselerin seveceği tarzda film(belgeselde olabilir) olmadığı için dublaj ve alt yazı bulmak çok zor.İngilizce bilen birisi Guy Martin'in ne demek istediğini zor anlar sanırım.
Zaten yarışanların çoğu yaşını başını almış adamlar.40 yaşında olanı bile var.Bu demek değildir ki onlar kaza yapmaz veya yaralanmaz diye TT yarışı sakatlanma hatta ölüm riski daha fazla olan yarış adamların cesaretini takdir etmek lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
Özel mesaj ile yolladım.
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)