Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Isle Of Man TT

REKLAM ALANI
    vlknsyrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bandit 650 S - K6
    ...
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Iste motor sporlarini bu yuzden seviyorum , futbol , basket, tenis oynamak icin tek top yeterli , Bu motoru orda surmek icin 2 top lazim
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    Ahmet bunu beğendi.....
    Sanki uçuyor Kanatlı Demir Atlar...Gibi bişey...

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kesinlikle TT severlerin izlemesi gereken bir film.İzlemeyenler indirip izlemeli.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------

Öyle kuru kuru koyunca olmadı tabi.

Böylesi daha iyi.

http://www.youtube.com/watch?v=QldZiR9eQ_0

samet10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 400
    bunlar çok deli ya

acayip tehlikeli burada yarışmak

ysn17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoranTorro 100 - Mtr 125
    Çılgınlık bu ama izlemesi de çok güzel oluyor.
    Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...

Ben filmi izlerken bile adrenalin tavan yaptı.Yarışan adamları düşünemiyorum.

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Bu videoyu izleyin gercekten cok seveceksiniz, hele sonunda ilginc birde supriz goreceksiniz. Daha onceki yillarda olmayan bir sey.

[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu videoyu izleyin gercekten cok seveceksiniz, hele sonunda ilginc birde supriz goreceksiniz. Daha onceki yillarda olmayan bir sey.

Vızır vızr giden motorlardan sonra elektiriklilerde bi sessizlik oldu.Çok sıkıcı ama.

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı kanucan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle TT severlerin izlemesi gereken bir film.İzlemeyenler indirip izlemeli.

http://img849.imageshack.us/img849/8...vdpackshot.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------

Böylesi daha iyi.

Az önce izledim ah bide Türkçe düblaj olaydı. Alt yazıya dahi razıyım

Bu arada bir videoda ben asıyım.

http://www.youtube.com/watch?v=I5HnP...&feature=share

Aldıkları risk nekadar mantıklı bu tartışılır fakat bu adamlar kesinlikle saygıyı hak ediyor. Etraflarında çakıl havuzları olmadan, lastik bariyeler olmadan üstelik şehir içi diyebilecegimiz yol şartlarında limit gidebilmek gerçekten ciddi anlamda yetenek ve cesaret ister ki videolardanda anlaşıldıgı gibi bu adamlarda hepsi fazlasıyla var. "Bu adamlar" derken haksızlık etmeyelim içlerinde bayan sürücülerde var

Bu arada Yukarda eklenen TT belgeselinde 160-170 mph gibi hızlardan bahsediliyor hatta başka bir videoda 190 mph'yi gören sürücüler vardı. Bu hızları o yollarda ulaşabilmek "bu nasıl bir casaret " dedirtiyor. Sadece düz yol olsa tamam fakat tepe üstü noktalarda yerine göre 200km+ giderken lastiklerin bir anda yerden kesilmesi ve sonrasında oluşan Tank Slapper'dan kurtulmaları hayranlık uyandırıyor.

Merak ediyorum acaba GP sürücüleri TT adasında yarışabilirlermiydi? Yeteneklerinden şüphem yok fakat ada da yarışacak cesaretleri var mı?

Motosikleti
    LIFAN 200GY
    Alıntı Gökhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Aldıkları risk nekadar mantıklı bu tartışılır fakat bu adamlar kesinlikle saygıyı hak ediyor. Etraflarında çakıl havuzları olmadan, lastik bariyeler olmadan üstelik şehir içi diyebilecegimiz yol şartlarında limit gidebilmek gerçekten ciddi anlamda yetenek ve cesaret ister ki videolardanda anlaşıldıgı gibi bu adamlarda hepsi fazlasıyla var. "Bu adamlar" derken haksızlık etmeyelim içlerinde bayan sürücülerde var

Bu arada Yukarda eklenen TT belgeselinde 160-170 mph gibi hızlardan bahsediliyor hatta başka bir videoda 190 mph'yi gören sürücüler vardı. Bu hızları o yollarda ulaşabilmek "bu nasıl bir casaret " dedirtiyor. Sadece düz yol olsa tamam fakat tepe üstü noktalarda yerine göre 200km+ giderken lastiklerin bir anda yerden kesilmesi ve sonrasında oluşan Tank Slapper'dan kurtulmaları hayranlık uyandırıyor.

Merak ediyorum acaba GP sürücüleri TT adasında yarışabilirlermiydi? Yeteneklerinden şüphem yok fakat ada da yarışacak cesaretleri var mı?
    sanırım rossi geçen senekinde yarışmıştı.başka bi isim varmı yarışan bilmiyorum..zaten niye yarışssınlarki?hiçbir güvenlik önlemi olmadan..GP den zaten tonla para kazanıyorlar.ayrıca TT de yarışmak için belli kuralları yerine getirmek yeterli.dışardan sen ben bile girebiliyomuşuz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    tvs apache rtr150 gri (2011)

http://img849.imageshack.us/img849/8...vdpackshot.jpg

Böylesi daha iyi.

bu filmi izleyebileceğim veyahut indirebileceğim bir link verirmisiniz

Alıntı Gökhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bayağı araştırdım ama Türkçe alt yazı bulamadım maalesef. Pek kimselerin seveceği tarzda film(belgeselde olabilir) olmadığı için dublaj ve alt yazı bulmak çok zor.İngilizce bilen birisi Guy Martin'in ne demek istediğini zor anlar sanırım.

Zaten yarışanların çoğu yaşını başını almış adamlar.40 yaşında olanı bile var.Bu demek değildir ki onlar kaza yapmaz veya yaralanmaz diye TT yarışı sakatlanma hatta ölüm riski daha fazla olan yarış adamların cesaretini takdir etmek lazım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------

Alıntı ekremz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu filmi izleyebileceğim veyahut indirebileceğim bir link verirmisiniz
    Özel mesaj ile yolladım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    tvs apache rtr150 gri (2011)

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Bayağı araştırdım ama Türkçe alt yazı bulamadım maalesef. Pek kimselerin seveceği tarzda film(belgeselde olabilir) olmadığı için dublaj ve alt yazı bulmak çok zor.İngilizce bilen birisi Guy Martin'in ne demek istediğini zor anlar sanırım.

Zaten yarışanların çoğu yaşını başını almış adamlar.40 yaşında olanı bile var.Bu demek değildir ki onlar kaza yapmaz veya yaralanmaz diye TT yarışı sakatlanma hatta ölüm riski daha fazla olan yarış adamların cesaretini takdir etmek lazım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------

Özel mesaj ile yolladım.
    bende isteyim bir pm öleyse
    ANGARAJ

vlknsyrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bandit 650 S - K6
    ...
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)