Bu dört ayaklı dostlarımızın 2 teker sevgisi malum. kontrolü elden brakmamak lazım
http://www.youtube.com/watch?v=htZW_...eature=related
Bu dört ayaklı dostlarımızın 2 teker sevgisi malum. kontrolü elden brakmamak lazım
http://www.youtube.com/watch?v=htZW_...eature=related
Adam dehşet sürüyor , çok kontrollü dengeli ve kendinden emin. Motor ve motor hakimiyeti 10 numara. Teşekkürler güzel video için.
güzel, eğlenceli ve komik olay aslında ama korkutucu oluyo motor kullanırken
köpeğin birşey yapamayacağını biliyoruz ama yinede tam gaz yapıyorum ben refleks işte naparsın
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
yapan güzel yapmış videoyu
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
Saldıran !!!! köpek te pek bi sevimli,insanın durup sevesi gelir yahu.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Bu adamın sorunu ne? niye gaz pompalıyıp duruyo?
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
adam şanslı,neyse ki köpek sadece ön tekere doğru havlıyor,bacaklarına doğru ısırmak için falan hamle yapmıyor
diğer videolarını da izledim adamın,eğlenceli videolar tavsiye ederim
şu köpeklerden nefret ediyorum...
sokakta köpek olmamalı..
geçen gün mahallede biri çok uysal bir köpek olan rodfaylarını salmış, ulu orta kendi kafasına göre takılıyordu sokakta...
hiç uyuşamadık şu eniklerle...
valla benim haftada en az 3-4 defa oluyo.bilen bilir kadıköyden üsküdara gelirken özellikle hava karanlıkken çiçekçide mezarlık köpekleri var ki değişmez hep aynı köpekler ve çok asabiler hele ki motosikletlilere.motoru ilk aldığım zamanlarda baya panikliyodum sağ sol yapıyodum önüme çıkınca finolar hatta bikaç cbf li kurye arkadaşı da aynı yol üzerinde köpeklerle cebelleşirken gördüm ki genelde biraz panik havası esiyo.ama gözlemlediğim şu oldu.köpekler genelde motorun yanında koşuyo şöyle ki vücut öne doğru giderken bi köpeğin yana bakması kolay ama yana doğru ısırık atması için dikine hareket etmesi lazım ki diş geçirebilsin.ikincisi şunu keşfettim .köpeğe eğer yanınızda koşarken ayağınızı ''len git itoğlu it seninle mi uğraşacam ''şeklinde uzatırsanız hedef göstermiş oluyosunuz ki köpeğe gel paçadan kap arkadaş demekle aynı.halbu ki ayaklar kapalıyken nereyi ısıracağını seçemiyo.bunları ben ilk 4-5 karşılaşmadan sonra yaptım hep sonuç şimdilik yüzde 100 etkili.köpek koşmaya başlıyo ben paniklemeden dümdüz yavaşça gaz açarak geçiyorum ve de köpeğe hiç bakmadan.
Abi yapılması gerekeni yapmış, sürülmesi gerektiği gibi sürmüş, NO PANIC ) böyle bilinçli sürücüler gerçekten çok hoşuma gidiyor, saygılarımla...
Bende bu gün köpeğin üzerinden geçtim tabibi köpek büyük olunca benide düşürdü itoğlu it ölüyodum az kalsın neyseki koruma ekipmanları kurtardı
Köpek iyi mi peki?
köpek öldü baya yollarda köpek ölüsü var
Bir kaç ay once komik bişey yaşadım. Motor üzerinde hızım 25 km civarıydı şehir içinde kalabalık bir yerdeydim . Sokak köpeğin biri yanımda koşarak havlamaya başladı umursamadım havlar havlar gider dedim. Sonra kerata botumdan kocaman bir ısırık aldı. Ancak dişine göre olmadığını anlayıp kaçtı. Sağlam bir ekipman oldugu için bişey hisetmedim. Terminator edasıyla istifimi bozmadan devam ettim. Demekki botlar sadece düşünce işe yaramıyor. Köpek savar özellikleride var.
Köpek Ve diğer bütün canlıların yeri doğadır. Asıl sokaklar onların ve öylede olmalı. Aksi halde evleri, apartmanları bizlerin değil köpeklerin yapmış olması gerekiyordu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)