Motosiklete Roket atar yeslestirir iseniz (Video)
Reklamlar
-
Delilik para ile degil
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Reklamlar
-
bunun ne anlamı ve ne faydası oldugunu pek anlamadım.
bence garip bir deneyimden başka bişey değil bu !!
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
-
Bu dayılar çıldırmış. Ama güzel işçilik.Yalnız onlar pek roket değil sanki kız kaçıran gibi.Zikzak yaparak gidiyor. Biz taksak yol vermeyenlere atarız trafikte.Güzel olur.
-
-
İyi de serseri mayın gibi gidiyor bunlar yahu
Fırlattığım öyle bir şeyin havada bir tur attıktan sonra dönüp dolaşıp ağzıma girmesini istemezdim
-
Zaten son saniyede adam kameramani yanindan vuruyor dank diye bir ses geliyor. Taksiciyi vuracam derken , yanindaki polis arabasini vurmakta var
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Levsy adlı üyeden alıntı
İyi de serseri mayın gibi gidiyor bunlar yahu
Fırlattığım öyle bir şeyin havada bir tur attıktan sonra dönüp dolaşıp ağzıma girmesini istemezdim
Süper.O değil de 250 ile giderken bunu atsak. :D Yanyana gidermiyiz.
-
yıllar önce kafamda tasarladığım ,MZ 251 motosikletime makinalı tüfek yerleştirme projemi hatırlattı. )
-
10 Aralık 2011, 17:28
-
10 Aralık 2011, 18:00
Mobilet ini çift silindir yapan vatandaşımıza söylemedik laf bırakmayan çok bilmişler,bakalım gavur serserisi için ne diyecek
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir
Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
-
10 Aralık 2011, 18:38
Isı güdümlü füze ataydı iyiydi
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
-
11 Aralık 2011, 02:59
Rocknrolla adlı üyeden alıntı
Isı güdümlü füze ataydı iyiydi
Yok o sakat. Etrafta başka alet yoksa dönüp bizim egzoza yapışmasın.
-
11 Aralık 2011, 03:26
necatik35 adlı üyeden alıntı
Mobilet ini çift silindir yapan vatandaşımıza söylemedik laf bırakmayan çok bilmişler,bakalım gavur serserisi için ne diyecek
Abi gyabur bu. Yaparsa bi bildiği vardır
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)