Yarış dediğin böyle anlatılır, sanki at yarışı !
Reklamlar
-
Reklamlar
-
S...mişim fener galatasaray maçını dedirten bir yarış. Ancak itiraf etmek gerekir ki her yarış böyle olmuyor; ancak böylesine canlı denk gelindiğinde alınan haz anlatılmaz yaşanır dersek az bile.
Spikerler konusu ayrı bi hikaye. Yorumcu zaten eski bi Dünya Supersport yarışçısı, James Whitham. Sunucu da Jack Burnicle denen delinin teki Bu ikilinin anlattığı 100'den fazla yarış seyretmişimdir, en bayık yarışları bile ilgi çekici hale getirebiliyorlar. Ders olarak okutulmaları gerekir nasıl spiker/yorumcu ikilisi olunması gerektiği hususunda.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Shrieker adlı üyeden alıntı
S...mişim fener galatasaray maçını dedirten bir yarış. Ancak itiraf etmek gerekir ki her yarış böyle olmuyor; ancak böylesine canlı denk gelindiğinde alınan haz anlatılmaz yaşanır dersek az bile.
Spikerler konusu ayrı bi hikaye. Yorumcu zaten eski bi Dünya Supersport yarışçısı, James Whitham. Sunucu da Jack Burnicle denen delinin teki
Bu ikilinin anlattığı 100'den fazla yarış seyretmişimdir, en bayık yarışları bile ilgi çekici hale getirebiliyorlar. Ders olarak okutulmaları gerekir nasıl spiker/yorumcu ikilisi olunması gerektiği hususunda.
Evet her yarış böyle olmuyor kesinlikle haklısın ama bu sene B-SBK nın tamamını izledim... Sadece şunu söylüyorum; adamlar işi biliyor! İnanılmaz yarışlar vardı bu sene. MotoGP'yi izlerken uyuya kalıyorum ancak WSBK ve BSBK çok çok daha iyi.
Netten indirirken özellikle EuroSport linkini arıyorum, bir de BBCsport var. Bu 2deli çok iyi. Bir de asıl Julian RİDER var, Eurosportta. Adam 94 sezonunda yardımcı yorumcu. Hatta 91 felan da olabilir. Şuanda MotoGP yarışlarının sunucusu. O bu işin piri-ustası.
Çok iyi bir arşivim oldu bu arada
-
ooooo yeaaa diyebiliyorum sadece resmen omuz omuza mücadele gidi sürmüş gitmişler
-
sarı ya helal olsun son saniyede vurdu.....
-
spikerinde dediği gibi ben hayatımda böyle yarış izlemedim son turda en iddaalı iki isimin birbirini bu kadar kez geçişini başka bir yarışta görmedimgerçekten süper zevkli bir yarış olmuş orada olmayı çok isterdim
-
Biri bunları durdursun
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
-
Ben biraz kendimi kaptırıp da izlemiştim. Yarış bittiğinde kahroldum resmen, okadar heycanlandım ki acayip üzülmüştüm benim eleman kaybetti diye..
-
4.09 da 16 numaralı eleman artistlik yapayım derken yere kapaklanıyordu.
-
06 Aralık 2011, 02:22
Mersin İl Temsilcisi
vaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)