Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yarış dediğin böyle anlatılır, sanki at yarışı !

REKLAM ALANI
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    2011 British SBK şampiyonasının son haftasının son yarışının(son hafta 3 yarış var) son 2 turu. Şöyle kısaca özet geçeyim;

Şampiyona için 2 aday vardır ,
    Tomy Hill ......627 puan (öndeki sarılı #33)
    John Hpkins ..629 puan (arkasındaki mavi-beyazlı #21)
    Yarış lideri Shayn BRYNE, yarış 2.si haftaya wildcard ile katılan James ALLISON...
    Yani şampiyon adaylarından kim kimin önünde yarışı bitirirse şampiyon olacak...

Yarış boyunca ard arda gittiler. Son 2 tur kala T.Hill öndeki J.Allison'u geçer ve...

http://www.youtube.com/watch?v=ZMOIHN2bDsw

Ben sezon boyunca J.Hopkins'i desteklemiştim. Videonun sonunda foto-finish var...

Ve diyeceğim o ki, yarış dediğin böyle anlatılır...
    #sürenadam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    S...mişim fener galatasaray maçını dedirten bir yarış. Ancak itiraf etmek gerekir ki her yarış böyle olmuyor; ancak böylesine canlı denk gelindiğinde alınan haz anlatılmaz yaşanır dersek az bile.

Spikerler konusu ayrı bi hikaye. Yorumcu zaten eski bi Dünya Supersport yarışçısı, James Whitham. Sunucu da Jack Burnicle denen delinin teki Bu ikilinin anlattığı 100'den fazla yarış seyretmişimdir, en bayık yarışları bile ilgi çekici hale getirebiliyorlar. Ders olarak okutulmaları gerekir nasıl spiker/yorumcu ikilisi olunması gerektiği hususunda.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı Shrieker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S...mişim fener galatasaray maçını dedirten bir yarış. Ancak itiraf etmek gerekir ki her yarış böyle olmuyor; ancak böylesine canlı denk gelindiğinde alınan haz anlatılmaz yaşanır dersek az bile.

Spikerler konusu ayrı bi hikaye. Yorumcu zaten eski bi Dünya Supersport yarışçısı, James Whitham. Sunucu da Jack Burnicle denen delinin teki Bu ikilinin anlattığı 100'den fazla yarış seyretmişimdir, en bayık yarışları bile ilgi çekici hale getirebiliyorlar. Ders olarak okutulmaları gerekir nasıl spiker/yorumcu ikilisi olunması gerektiği hususunda.
    Evet her yarış böyle olmuyor kesinlikle haklısın ama bu sene B-SBK nın tamamını izledim... Sadece şunu söylüyorum; adamlar işi biliyor! İnanılmaz yarışlar vardı bu sene. MotoGP'yi izlerken uyuya kalıyorum ancak WSBK ve BSBK çok çok daha iyi.

Netten indirirken özellikle EuroSport linkini arıyorum, bir de BBCsport var. Bu 2deli çok iyi. Bir de asıl Julian RİDER var, Eurosportta. Adam 94 sezonunda yardımcı yorumcu. Hatta 91 felan da olabilir. Şuanda MotoGP yarışlarının sunucusu. O bu işin piri-ustası.

Çok iyi bir arşivim oldu bu arada
    #sürenadam

Motosikleti
    2006 R1 ;)
    ooooo yeaaa diyebiliyorum sadece resmen omuz omuza mücadele gidi sürmüş gitmişler

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    sarı ya helal olsun son saniyede vurdu.....
    98 Beygir.....

onur35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XT660X
    spikerinde dediği gibi ben hayatımda böyle yarış izlemedim son turda en iddaalı iki isimin birbirini bu kadar kez geçişini başka bir yarışta görmedimgerçekten süper zevkli bir yarış olmuş orada olmayı çok isterdim

ysn17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoranTorro 100 - Mtr 125
    Biri bunları durdursun
    Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Ben biraz kendimi kaptırıp da izlemiştim. Yarış bittiğinde kahroldum resmen, okadar heycanlandım ki acayip üzülmüştüm benim eleman kaybetti diye..
    #sürenadam

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    4.09 da 16 numaralı eleman artistlik yapayım derken yere kapaklanıyordu.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    vaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.....
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)