Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Garaja Bak!

REKLAM ALANI
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı immortalboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İrfan abi senin yapmak istediğin garaj türü nasıl? İçeni girip park etmek mi? Yoksa kızaklı mı? Hemen cbf 150 için çizelim.Ama vida yada kaynak ayrıntılarını bilemem.
    detayları zamanı gelince paylaşırım malzemem şu an mevcut ,yani temin ettim , geçmeli çadır direkleri var,20 mm çapında onlardan dizayn ve şekillendirip üzerine branda , fermuarlı bir şeyler düşünüyorum , dedimya kem gözlerden, rüzgar ve tosdan ,güneşten koruyacak hırgızlara dayanmaz

tabi portatif olması için böyle yapacağım ama elimde işlerim var bir bitse inşallah en kısa zamanda yapacağım paylaşırım buradan gözlerinden öperim
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gv650i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 650 HYOSUNG AGUİLA
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar gerçekçi olalım. Biz olsak orayı daireye çevirip kiraya verdikten sonra motorumuzu yine dışarıda yağmur altında bırakırdık
    bak ticari akıl belli oluyor bencede bu adamın yaparaya ihtiyacı yok veya salak gelsin bizim garajı görsün örnek alsın demi

Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    detayları zamanı gelince paylaşırım malzemem şu an mevcut ,yani temin ettim , geçmeli çadır direkleri var,20 mm çapında onlardan dizayn ve şekillendirip üzerine branda , fermuarlı bir şeyler düşünüyorum , dedimya kem gözlerden, rüzgar ve tosdan ,güneşten koruyacak hırgızlara dayanmaz

tabi portatif olması için böyle yapacağım ama elimde işlerim var bir bitse inşallah en kısa zamanda yapacağım paylaşırım buradan gözlerinden öperim
    İrfan abi biraz araştırma yaptım.Osb çok fazla su emiciliğine sahip.%15ten fazla.Osb yapma abi.Ancak su geçirmez hale getirirsen durum başka.Çadır olayı istediğin korumayı sağlar..En ucuz ve sağlıklı olanı beton abi.Tuğlanın tanesı 30kuruş. 100tane tuğlayla 2.5x2.5 garaj yapılıyor.
    30tl tuğla,üstünü kapatacak oluklu sac,3-5 torba çimento.3 demlik çay oldumu demeyin keyfe.Ancak duvar örmeyi bilmiyorum.Bunu da öğreneceğim netten.İp çek,teraziye al,hizala,doldur. .Bakalım.Uygun yer bulursam.Yukseklık 1.80max yazıyor garaj,depo gibi yerlerde.Ben 1.65-1.70 yapabilirim diyorum.Tabi belediyeye gitmek de yarar var.

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı immortalboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İrfan abi biraz araştırma yaptım.Osb çok fazla su emiciliğine sahip.%15ten fazla.Osb yapma abi.Ancak su geçirmez hale getirirsen durum başka.Çadır olayı istediğin korumayı sağlar..En ucuz ve sağlıklı olanı beton abi.Tuğlanın tanesı 30kuruş. 100tane tuğlayla 2.5x2.5 garaj yapılıyor.
    30tl tuğla,üstünü kapatacak oluklu sac,3-5 torba çimento.3 demlik çay oldumu demeyin keyfe.Ancak duvar örmeyi bilmiyorum.Bunu da öğreneceğim netten.İp çek,teraziye al,hizala,doldur. .Bakalım.Uygun yer bulursam.Yukseklık 1.80max yazıyor garaj,depo gibi yerlerde.Ben 1.65-1.70 yapabilirim diyorum.Tabi belediyeye gitmek de yarar var.
    osb dış ortam için uygun değildir zaten fatih ancak üzerini daha ucuz branda yada naylonla kapladığında kullanımı mümkün olur osb dedikte geçenlerde plakasını gördüm 27 liraydı fakat amerikan kontraplağı dediğimiz aslında (su kontrapilağı) suya her türlü doğa koşullarına oldukça dayanıklıdır oda pahalıya gelir olmaz sen duvar örmeye başla şimdiden çay molasında bende gelir harcı kararım
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

murat0642 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar gerçekçi olalım. Biz olsak orayı daireye çevirip kiraya verdikten sonra motorumuzu yine dışarıda yağmur altında bırakırdık
    hocam bende tam bunu söyleyecektim ordan daire olur die :D sen coktan yazmıssın :D
    EcelE GitmeK CoK KolaY , SevdiğinE GiT SeN Yava$ Yava$...!!!

farcob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    irfan merhaba nasılsın keyifler nasıl,şimdide garaja sardırdın gibi.demir kasa etrafına
    renkli ondulin, üstünede şeffaf ondulin kaplayın

Faruk abi biz de o tarz bir şey düşündük. Ondulin tavan da kullanılan parça değil mi. Ayrıca tavana kaplanan parlak oluklu sacın düz olanı da pahalıdır sanırım değil mi? İrfan abi tamamen sac yapacaksın.İçine de köpük plakalar satılıyor.Onları güzelce silikonlayacaksın.Tamamen ama.Mükemmel yalıtım olur ve dışardan vurunca da tok bir ses çıkarır.Motosiklet kenarlara temas etse de birşey olmaz. Kafayı yemiş durumdayım.Amerika da shed diye bir olay var.Bildiğin hastası olmuş adamlar.Tamamen osb benzeri materyalleri yapıp su geçirmez hale getiriyorlar.Ve birbirine civatalı.İstediğinde sök götür.Adam 2-3 odalı küçük bir ev yaptı.Altına da kalaslardan bir yer.Mükemmel.Tabi çürümezse.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)