Bu kadarını tahmin etmiyordum, buyrun...
Bu kadarını tahmin etmiyordum, buyrun...
Baya baya NSR'a benziyor bu NSR 125 galiba...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
hadi eksoza su girmsin diye hortum bağlamış ama havayı nereden alıyor bu motor onu çözemedim.
Havayı nereden alıyor bu
Yaa bana baya bi sacma geldi bu olay, 1. si motor sicakken, suya temas ettigi anda motor blogu catlayabilir. 2. si motor hava almadan imkani yokki calissin. Sadece benzinle motor calismaz. 3. su bujilere su kacar ve atesleme yapmaz... Bukadar ihtimal arasindan cok sacma yani
Bujilere su kaçmasını bujilerin etrafına süreceği bir madde ile gayet engelleyebilir. Sanırım karbüratöre de havayı video da göremediğimiz bir boru ile veriyor. Gözümüz ile gördük işte, nesi saçma geliyor bende onu anlamadım...
#sürenadam
38. saniyede gidonun üstündeki boruyu hiçbiriniz farketmedi galiba.Eksozuda arkasındaki başka hortumdan veriyor.
ilginçç
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
Su soğutmalı motor olayını yanlış anlamış arkadaş
denecek laf yok arkadaş.
motor blogu için pek sağlıklı olmasada yapılabilirliği varda amcam niye bu kadar uğraşmış onu anlayamadım aslında çok sorgulamamak lazım motorcudur ne yapsa yeridir
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
zaten su motoru gibi çalışıyor...
amcam kaskıda eksik etmemiş kask yerine kolluk taksa daha güvenli olurdu sanki
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
motor dikkat ederseniz grenajın ütünde hava alması için boru var ve egzoz içinde bir boru var böylece sorun yok ayrıca motor blogo falan çatlamaz suyla çatlıyan kaç tane motor blogo gördünüz şehir efsanesi o blogu çatlatabilmeniz için baya soguk suyun baya bir şiddetle baya bir sıcak motora gelmesi lazım porselen diş değil bunlar hahaha
Ayrıca bende motorumu buna benzer şekilde geçirmiştim acayip zevkli oluyor sonra temizlemek tabi eziyet.
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
tamam hortum falan diyosunuz ama izolasyonu çok sağlam yapmış olması lazım :S
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)