Termostan ekonomik Egzoz yapmak , dahice bir fikir.Video
Reklamlar
-
Tum metal termoslar paslanmaz celikten yapilir. Bu urunler isiya dayaniklidir ve paslanmazlar. Silindirik yapilari ile tam bir egzoz yapmaya musaittir. Hatta muayenede ucuna pastigini takin alin size dogal susturucu , sicaktan eriyebilir belki ama olsun
Bence gayet iyi olmus
http://www.youtube.com/watch?v=mR8V5...eature=related
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Reklamlar
-
Ayrı bir bölümünede çayını koysan her daim sıcak çay hazırda :D
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
güzel bir alternatif aklımızın bir köşesine saklıyalım,sağol
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
çok mantıklı gerçekten
-
gün gelir egzoza ihtiyacım olursa. birde kullanmadığım metal bir termosum olursa. birde alet edevatım olursa. zamanımda olursa bununla uğraşmak yerine gidip egzozcuda güzel bi egzoz yaptırmak daha güzel olurdu heralde :D :D yuvarlak boru diye herşeyi egzoza bağlamamak lazım :D :D :D
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
Anne kullanmadığın termos nerede? Şaka maka birtane termosum var bunun aynısı.7 liraya almıştım.0.7 litre.Çok güzel sesi olur. Direk soba borusunun küçüğü. Paylaşım için teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)